Αμερικανικές εκλογές 2020: Η Μελάνια Τραμπ σκοπεύει να διατηρήσει τη σιωπή της

Αμερικανικές εκλογές 2020: Η Μελάνια Τραμπ σκοπεύει να διατηρήσει τη σιωπή της

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ «έχει κλειστεί στον εαυτό της» - Δεν σκοπεύει να κάνει κανένα σχόλιο ή δήλωση σήμερα 

melania_trump
Σιωπηλή και χωρίς κανένα σχόλιο σκοπεύει να παραμείνει -τουλάχιστον για σήμερα – η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, που φαίνεται ότι έχει αποστασιοποιηθεί από τα οικογενειακά συμβούλια.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε στο CNN ότι η Μελάνια Τραμπ «έχει κλειστεί στον εαυτό της» και δεν έχει συμμετάσχει σε καμία συνεδρία στρατηγικής με άλλα μέλη της οικογένειας του Τραμπ ή ανώτερα στελέχη της διοίκησης.

Μάλιστα, δεν αναμένεται να προβεί σε δήλωση ούτε για να στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ ή να αμφισβητήσει τη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Τελευταία φορά, η Μελάνια Τραμπ έκανε δημόσια τοποθέτηση την Τρίτη, όταν ψήφισε στη Φλόριντα. Νιώθω «υπέροχα» είπε σε δημοσιογράφους. Μάλιστα, δεν έκανε κανένα σχόλιο στην εμφάνισή της το βράδυ των εκλογών δίπλα στον σύζυγό της.

Την Παρασκευή, έκανε tweet για το «Be Best» που δεν σχετίζεται με τις εκλογές. Η στάση της θεωρείται αξιοσημείωτη για πρώτη κυρία.




Ειδήσεις σήμερα:


Ημέρα - σοκ με 34 νεκρούς και 2.556 νέα κρούσματα


Ο Τζο Μπάιντεν είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ - Νίκησε και στην Πενσιλβάνια


Το viral μήνυμα στο 13033: Ο Τζο Μπάιντεν πάει στον... Λευκό Οίκο (φωτογραφία)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα