ΗΠΑ-Εκλογές 2020: Αντιδράσεις έξω απο εκλογικά κέντρα - «Σταματήστε την καταμέτρηση» φωνάζουν διαδηλωτές (βίντεο)

ΗΠΑ-Εκλογές 2020: Αντιδράσεις έξω απο εκλογικά κέντρα - «Σταματήστε την καταμέτρηση» φωνάζουν διαδηλωτές (βίντεο)

Την ίδια ώρα συγκεντρωμένο πλήθος έξω απο την κεντρική βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης απαιτεί να καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι, καθώς το κόσμος περιμένει τα τελικά αποτέλεσματα των εκλογών

000_8UL2LW
Η αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος απο τον Ντόναλντ Τραμπ σε πολιτείες που είδε το προβάδισμά του να εξανεμίζεται και να βγαίνει νικητής ο Τζο Μπαιντεν έχει προκαλέσει διχασμό για ακόμα μια φορά στις ΗΠΑ.

Μετά την ανακοίνωση του προεκλογικού επιτελείου του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, ότι κατέθεσε προσφυγή στις δικαστικές αρχές του Μίσιγκαν ζητώντας να σταματήσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, υπήρξαν αντιδράσεις και απο τους ψηφοφόρους.


Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω απο μια εκλογική εγκατάσταση στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν και φώναζαν «Σταματήστε την καταμέτρηση».


Την ίδια ώρα συγκεντρωμένο πλήθος έξω απο την κεντρική βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης απαιτεί να καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι, καθώς το κόσμος περιμένει τα τελικά αποτέλεσματα των εκλογών.

Μάλιστα ο Ντόναλντ Τραμπ  ανέβασε ενα δημοσίευμα στο Twitter που δείχνει οτι έχει προκληθεί χάος εξω απο εκλογικό κέντρο καταμέτρησης επιστολικών ψήφων στο Ντιτρόιτ, το οποίο «σφραγίζεται».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ