Ακολούθησε τη δική σου ροή και άλλαξε τη ζωή σου!
ROE_Kifisia_341

Ακολούθησε τη δική σου ροή και άλλαξε τη ζωή σου!

Το Ολιστικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ευζωίας roē καλύπτει κάτω από την ίδια στέγη μια σειρά υπηρεσιών για την ψυχική υγεία και την προσωπική ευεξία που μας αλλάζουν προς το καλύτερο, εσωτερικά και εξωτερικά, και μας καλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας.

Sponsored Content


Η ψυχική υγεία είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική και πολλές φορές είναι αδύνατο να θεραπεύσουμε το σώμα, αν δεν ασχοληθούμε επισταμένα -πρώτα ή παράλληλα- με την καρδιά και το μυαλό. Η ψυχική υγεία περιλαμβάνει τη συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική κατάσταση κάποιου και αντανακλά το πώς αυτός σκέφτεται, αισθάνεται, ενεργεί και αλληλοεπιδρά.
Καθημερινά προβλήματα, δυσφορικές σχέσεις, στρεσογόνες καταστάσεις, αλλά και βιολογικοί παράγοντες, επιτίθενται στον σύγχρονο άνθρωπο και απειλούν ευθέως την ευημερία του. Σε αυτήν την πρόκληση έρχεται να δώσει απαντήσεις το Ολιστικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ευζωίας roē (ροή), ένας φιλικός, ανθρώπινος και ζεστός χώρος για το Well-Being που αναδεικνύει και αγκαλιάζει τη φύση κάθε ανθρώπου. Μέσα από τα οφέλη της Ολιστικής προσέγγισης, σε όποιο κύκλο ζωής και αν βρίσκεται κάποιος, του δίνεται η δυνατότητα να ενώσει μυαλό, σώμα, ψυχή, πνεύμα, και να πορευτεί στο δικό του μονοπάτι εσωτερικής ισορροπίας. Διότι εδώ, μπορείς να είσαι όλες οι πτυχές σου, οι σκέψεις σου, τα συναισθήματα σου, όλα τα όνειρα και οι επιθυμίες σου.

Με έδρα την Κηφισιά και με μόττο της το Flow into balance (Ροή σε ισορροπία), η roē προσφέρει ένα εύρος θεραπευτικών υπηρεσιών που αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ως ολότητα και κοιτάζουν τα προβλήματά του από όλες τις οπτικές γωνίες:


Ψυχοθεραπεία

Ατομική ψυχοθεραπεία, θεραπεία ζεύγους και οικογενειακή θεραπεία από πιστοποιημένους ψυχοθεραπευτές, που μας βοηθούν να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας. Μέσω της Ψυχοθεραπείας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αρνητικές σκέψεις, εσωτερικές συγκρούσεις και φοβίες και να διαχειριστούμε συναισθήματα (άγχος, πένθος, θλίψη, οδύνη, φόβος), υπαρξιακά ζητήματα, κρίσεις, ή τυχόν τραύματα (απώλεια, διαζύγιο, κακοποίηση) που επηρεάζουν τη λειτουργικότητά μας και δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα και στις σχέσεις μας με τους άλλους. Επίσης, μέσα από τη διαδικασία της Ψυχοθεραπείας καλλιεργούμε μέσα σε ένα πλαισιο εμπιστοσύνης, μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου, την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμησή μας και αναπτύσσουμε τις κατάλληλες δεξιότητες που θα μας βοηθούν να επιλύσουμε ζητήματα που μας απασχολούν σε κάθε πτυχή της προσωπικής και κοινωνικής μας ζωής.

Συμβουλευτική
Η Συμβουλευτική Θεραπεία μάς βοηθά να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στις επιθυμίες και τις ανάγκες μας, να ανακουφιστούμε από τις ανησυχίες μας, να αντιμετωπίσουμε αρνητικά συναισθήματα όπως στρες, άγχος, θλίψη, πένθος και φόβο και να διαχειριστούμε μοτίβα που έχουμε αναπτύξει και μας κρατάνε πίσω. Στη roē βιώνουμε το πώς ο διάλογος, η επικοινωνία, η ενσυναίσθηση, η αποδοχή και η εμπιστοσύνη που σταδιακά χτίζουμε γίνονται το όχημα για να γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να ανακουφιστούμε από προβλήματα που μας απασχολούν. 

Coaching

Το Coaching είναι μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους προσωπικής ανάπτυξης, με δυνατότητα εφαρμογής και εξειδίκευσης σε διαφορετικές πτυχές της ζωής μας. Κοινός παρονομαστής των διαφορετικών μορφών Coaching (όπως life coaching, business coaching κ.ά.) είναι η στενή συνεργασία με έναν εξειδικευμένο coach, ώστε να θέσουμε από κοινού σαφείς στόχους και να αναπτύξουμε τις δεξιότητες που θα μας βοηθήσουν να τους πετύχουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Με αφετηρία την επικοινωνία και τη στενή συνεργασία, οδηγούμαστε στον προσωπικό μας προορισμό, κατακτώντας σταδιακά τους στόχους μας.

Σεμινάρια Αυτογνωσίας, Αυτοβελτίωσης και Ευζωίας
Τα σεμινάρια έχουν στόχο να εμβαθύνουν σε πτυχές της καθημερινότητας και να διερευνήσουν ζητήματα που απασχολούν και επηρεάζουν το σύγχρονο τρόπο ζωής. Αφορούν, δε, θεματολογίες όπως τον Εαυτό μας, τις Σχέσεις μας, καθώς και ποικίλα Κοινωνικά Φαινόμενα που συναντάμε στην καθημερινότητα. Στην κατηγορία του Εαυτού ανήκουν, ενδεικτικά, σεμινάρια για την Αυτοφροντίδα, την Αυτογνωσία και την Αυτοβελτίωση, την ψυχική ανθεκτικότητα και την ανάκτηση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης. Για τις διαπροσωπικές σχέσεις μαθαίνουμε τρόπους διαχείρισης καταστάσεων όπως το διαζύγιο, την επίλυση συγκρούσεων, την αναγνώριση των συντρόφων μας, αλλά και του εαυτού μας μέσα στη σχέση μας, καθώς και τη διαχείριση τοξικών σχέσεων και χειριστικών συμπεριφορών, τις οποίες βιώνουμε στην καθημερινότητά μας.

Εναλλακτικές θεραπείες

Μέσα από μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, η roē προσφέρει ένα διαφορετικό μονοπάτι που μπορεί να συμβάλει θετικά στην αντιμετώπιση πολλών και διαφορετικών ζητημάτων, όπως είναι το στρες, το άγχος, η αϋπνία και τα εμπόδια που βάζουμε στον εαυτό μας, ώστε να επιτύχουμε εσωτερική ισορροπία, χαλάρωση και ευεξία. Με τις εναλλακτικές θεραπείες Yoga (Nidra & Raja), Μασάζ (προσώπου & σώματος), Διαλογισμός και Ρέικι που προσφέρουν εξειδικευμένοι θεραπευτές ανακαλύπτουμε νέες διαδρομές συνάντησης με τον εαυτό μας, αξιοποιώντας τη δύναμη που μας προσφέρουν οι παραδόσεις λαών από όλο τον κόσμο.

Ανακάλυψε εδώ όλες τις υπηρεσίες ευζωίας της roē και ξεκίνα τώρα να ζεις την εμπειρία του να γίνεσαι καθημερινά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

 

Παρακολουθήστε το βίντεο 

Roe


Διεύθυνση Κέντρου
: Διονύσου 10Β, Κηφισιά, 214-4087550
Instagram: www.instagram.com/roe.center/
Facebook: www.facebook.com/roecentergr
TikTok: www.tiktok.com/@roe_center

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα