Οι μικρές συσκευές κουζίνας που αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχο του wellbeing  
kart2

Οι μικρές συσκευές κουζίνας που αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχο του wellbeing  

Φριτέζες αέρος, αποχυμωτές, μπλέντερ και συσκευές παρασκευής smoothie, ιδού οι πιο πιστοί σας σύμμαχοι για να ξεκινήσετε από το σπίτι, το ταξίδι προς έναν πιο υγιεινό (και απολαυστικό) τρόπο ζωής.  

Sponsored Content 

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι που η τεχνολογία αλλάζει τη ζωή μας και υποστηρίζει την ευτυχία, την άνεση, την υγεία μας. H ευεξία η ευζωία και η ευημερία αποτελούν το δικαίωμά μας σε μια καλύτερη καθημερινότητα. Και ενώ υπάρχει μια νοσταλγία για το παρελθόν, όπου δήθεν ζούσαμε ή τρεφόμασταν καλύτερα, η αλήθεια είναι ότι η σύγχρονη τεχνολογία έχει καταφέρει να κάνει ακόμη και το τηγάνισμα μια υγιεινή συνήθεια, στηρίζοντας ουσιαστικά αυτούς που αγαπούν την άθληση, χωρίς να στερούνται. Το Πλαίσιο διαθέτει μια σειρά από μικρές οικιακές συσκευές που φέρνουν  επανάσταση στο μαγείρεμα και στην υγιεινή διατροφή, τις οποίες αξίζει να ανακαλύψετε.

Φωτογραφία επάνω: Ninja Φριτέζα Αέρος Foodi Dual Zone AF300EU

Επαναπροσδιορίστε την εμπειρία του τηγανίσματος
Όχι, δεν είναι υπερβολή! Είναι μια μικρή επανάσταση. Χάρις στις φριτέζες αέρος (Air fryers) μπορείτε όντως να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τραγανά σνακ χωρίς τις ενοχές των υπερβολικών θερμίδων ή των ανθυγιεινών λιπαρών. Με ελάχιστο ή καθόλου λάδι και ακόμη πιο λίγα λιπαρά (έως και 90% λιγότερα σε σχέση με το παραδοσιακό τηγάνισμα), ένα Air fryer αρκεί για να αλλάξει τη σχέση σας με το φαγητό. Παράλληλα, σας εξοικονομεί χρόνο και ακόμη και την πιο φορτωμένη ημέρα είναι εκεί για να ετοιμάσει μέσα σε λίγα λεπτά το αγαπημένο σας τηγανητό γεύμα. Από πατάτες τηγανητές και κεφτεδάκια, μέχρι λαχανικά και κοτόπουλο αλλά και γαρίδες και καλαμαράκια. Όνειρο!

Φωτογραφία επάνω: Bosch Αποχυμωτής MES3500 

Φτιάξτε ολόφρεσκους και θρεπτικούς χυμούς φρούτων
Και μπορεί τα Air fryers να είναι η τελευταία άφιξη στην κουζίνα, υπάρχουν όμως και άλλες μικροσυσκευές που στηρίζουν ουσιαστικά το well-being, αλλά και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Οι σύγχρονοι αποχυμωτές, πιο εξελιγμένοι από ποτέ μας δίνουν την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την ημέρα με μια γερή δόση ενέργειας, βιταμινών, μετάλλων και θρεπτικών συστατικών από τα αγαπημένα μας φρούτα και λαχανικά, για να νιώσουμε αμέσως καλύτερα. Στο Πλαίσιο μπορείτε εύκολα να εμπλουτίσετε τη ζωή σας με ζωντανές γεύσεις και οφέλη για την υγεία, απλώς επιλέγοντας τον αποχυμωτή που σας ταιριάζει. Ευκολία!

Φωτογραφία επάνω: Nutribullet Μπλέντερ NB606B Original

Ετοιμάστε αναζωογονητικά smoothies με το πάτημα ενός κουμπιού
Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και εκμεταλλευτείτε τα φρούτα και τα λαχανικά που μπορεί να έχετε ξεχάσει στο ψυγείο σας. Προμηθευτείτε άφθονα εποχικά φρούτα από τη λαϊκή και το μανάβικο και αναμείξτε με γάλα, γιαούρτι, σπόρους και ξηρούς καρπούς. Με χαρακτηριστική ευκολία και μελετημένη ευχρηστία, τα smoothie makers που θα βρείτε στο Πλαίσιο, υπόσχονται ταχύτητα στη χρήση και απλότητα στη συντήρηση, ώστε τίποτε να μη σε προβληματίζει στην καθημερινότητά σου. Με τα παρελκόμενα εξαρτήματα που διαθέτουν αυτά τα μικρά αλλά πολυδύναμα μπλέντερ, μπορείτε αμέσως μόλις ετοιμάζεται το ρόφημά σας, να το παίρνετε μαζί σας στο γυμναστήριο. Απόλαυση!

Για το Πλαίσιο, η επίτευξη ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής είναι ένα ταξίδι που υποστηρίζεται καλύτερα από τα κατάλληλα εργαλεία. Η ποικιλία της δημοφιλούς αλυσίδας σε μικρές οικιακές συσκευές έχει σχεδιαστεί για να σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε επιλογές που δεν είναι μόνο καλές για τους γευστικούς σας κάλυκες, αλλά και για την ευεξία σας. Εξερευνήστε τις δυνατότητες, αναβαθμίστε τον τρόπο ζωής σας και επενδύστε σε έναν πιο υγιή εαυτό. Βάλτε τη φαντασία σας και ανακαλύψτε όλη την τεχνολογία

   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα