Τα πιο νόστιμα τηγανητά δεν γίνονται στο τηγάνι!
airfr1

Τα πιο νόστιμα τηγανητά δεν γίνονται στο τηγάνι!

Μια συσκευή μας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία μαγειρικής για να φτιάξουμε υγιεινά και γευστικά γεύματα για όλη την οικογένεια


Sponsored Content

Ξέρουμε, πως τα αγαπημένα μας τηγανητά είναι νόστιμα αλλά δεν ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής όπου η υγιεινή διατροφή είναι το ζητούμενο. Ίσως όμως να μην γνωρίζουμε πως ο τρόπος να τρώμε τηγανητά χωρίς ενοχές, οικονομικά, γρήγορα αλλά και νόστιμα υπάρχει και ονομάζεται aifryer, δηλαδή φριτέζα αέρος.
Μια συσκευή που μας λύνει τα χέρια στην κουζίνα χάρη στα πολλά της πλεονεκτήματα. Επειδή όμως δεν είναι όλα τα aifryer ίδια, πήγαμε μια βόλτα στον Κωτσόβολο, είδαμε τα airfryer της Philips, και μετράμε τα πλεονεκτήματά τους: τρώμε τηγανητά χωρίς να τηγανίζουμε, το σπίτι δεν έχει δυσάρεστες μυρωδιές όπως συμβαίνει στο συμβατικό τηγάνισμα, ο χρόνος μαγειρέματος μειώνεται στο μισό σε σχέση με εκείνον που θα χρειαζόταν ένας κοινός φούρνος, υπάρχει άρα μια δραστική μείωση στην κατανάλωση του ρεύματος, και ταυτόχρονα το γευστικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό παρόλο που χρειαζόμαστε ελάχιστο ή και καθόλου λάδι. Νόστιμα και γρήγορα με μία συσκευή που έρχεται από το μέλλον!


Η συσκευή που αλλάζει την καθημερινότητά μας

Πρώτα απ΄ όλα, χρησιμοποιούν τεχνολογία Rapid Air θερμού αέρα που στροβιλίζεται χάρη στη σχεδίαση Starfish. Το αποτέλεσμα είναι τα φαγητά να αποκτούν τραγανή κρούστα ενώ ταυτόχρονα παραμένουν τρυφερά στο εσωτερικό, με έως και 90% λιγότερα λιπαρά.
Μπορούμε να ψήσουμε, να μαγειρέψουμε, να τηγανίσουμε, να ψήσουμε στο γκριλ και να αναθερμάνουμε κατεψυγμένα σνακ, φρέσκες τηγανητές πατάτες, κρέας, ψάρι, μπουτάκια κοτόπουλου, κέικ και ψητά λαχανικά χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα προεπιλεγμένων προγραμμάτων.
Αν έχουμε μια μεγάλη οικογένεια, ή πολλούς φίλους, το μέγεθος XL, είναι το ιδανικό. Το καλάθι σε συνδυασμό με τον κάδο 6,2 λίτρων, μας βοηθά να μαγειρέψουμε ταυτόχρονα έως και 5 μερίδες γευμάτων, μέσα από μια ποικιλία γευμάτων.


Στα συν είναι και το ότι μπορούμε να απολαύσουμε το γεύμα μας όταν είμαστε έτοιμοι, αρκεί να πατήσουμε τη λειτουργία διατήρησης θερμοκρασίας και το φαγητό μας θα παραμείνει στην ιδανική θερμοκρασία για έως και 30 λεπτά.
Και όλα αυτά εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια, καθώς ένα airfryer της Philips μαγειρεύει με έως και 70% λιγότερη ενέργεια και έως και 50% πιο γρήγορα από έναν παραδοσιακό φούρνο. Χωρίς να απαιτείται χρόνος προθέρμανσης, καθώς η συσκευή είναι έτοιμη για άμεση χρήση.


Τι μαγειρεύουμε σήμερα;
Πολλά και το ένα πιο νόστιμο από το άλλο. Χάρη στην εφαρμογή NutriU, που μπορούμε να κατεβάσουμε στο κινητό ή το τάμπλετ από το Apple App Store και το Google Play App, θα ανακαλύψουμε περισσότερες από 200 υγιεινές, γευστικές και εύκολες συνταγές για τη συσκευή Airfryer, τις οποίες επιμελούνται ειδικοί διατροφολόγοι. Αφού επιλέξουμε την αγαπημένη μας, θα την προγραμματίσουμε στο Airfryer και θα ξεκουραστούμε στον καναπέ μας. Δεν χρειάζεται να παρακολουθούμε την εξέλιξη του μαγειρέματος, δεν πρόκειται να κάψουμε το φαγητό, ούτε υπάρχει περίπτωση να μην πετύχει. Μόλις το φαγητό είναι έτοιμο, θα λάβουμε μια ειδοποίηση που θα μας ενημερώνει ότι πιάτο που επιλέξαμε είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!

AirFryer Philips: Απελευθέρωσε τον σεφ που κρύβεις μέσα σου

Όσο περισσότερο δε χρησιμοποιούμε την εφαρμογή NutriU, τόσο πιο εξατομικευμένες προτάσεις θα έχουμε ώστε να διαλέγουμε αυτά που μας ταιριάζουν περισσότερο.

Με οικονομία χρόνου και χρημάτων λοιπόν και πολλές νόστιμες επιλογές κάνουμε την ζωή μας πιο νόστιμη και υγιεινή. Γιατί η γαστρονομική απόλαυση είναι μεγαλύτερη όταν δεν έχουμε ενοχές.

Και ένα special tip: μην αμελήσετε να προμηθευτείτε και το κιτ Μαγειρικής AirFryer XL το οποίο περιλαμβάνει 1 σκεύος μαγειρέματος/ψησίματος με διαστάσεις 19,9 x 18,9 x 8 cm και 9 φόρμες σιλικόνης για μάφινς. Θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα!

-Τα airfryer της Philips θα τα βρούμε σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος αλλά και στο kotsovolos.gr. Ο Κωτσόβολος με το Πλάνο Δόσεων, τα 91 Καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, την ευκολία και την ταχύτητα στη παράδοση (με ραντεβού & Quick drop), την Τεχνική Υποστήριξη για όποτε την χρειαστούμε, και τις Υπηρεσίες Εγκατάστασης κάνει τη ζωή μας ακόμη πιο εύκολη!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα