To Myconstructor.gr αλλάζει τη σχέση μας με το σπίτι!
hero_image-d9-1057_684

To Myconstructor.gr αλλάζει τη σχέση μας με το σπίτι!

Ο απόλυτος online προορισμός για να βρείτε επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν μια πλειάδα τεχνικών και οικοδομικών εργασιών που αφορούν το σπίτι σας, με τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές.

Sponsored Content


Θέλετε να μετακομίσετε; Να ανακαινίσετε το σπίτι σας; Χρειάζεστε υδραυλικό ή ηλεκτρολόγο;
Δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία. Εκείνον που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας με επαγγελματισμό και ποιότητα. Αυτές τις ανάγκες επιλύει το MyConstructor, μια πλατφόρμα, που αποτελεί την πιο λειτουργική και αξιόπιστη λύση για την εύρεση των κατάλληλων ειδικών που θα αναλάβουν την οργάνωση και την εκτέλεση των εργασιών που έχει ανάγκη το σπίτι σας.

Στην πλατφόρμα θα βρείτε πάνω από 1000 εξειδικευμένους επαγγελματίες από μια τεράστια λίστα για περισσότερες από 50 τεχνικές εργασίες και υπηρεσίες, καθώς και θα συγκρίνετε τιμές και θα διαβάσετε αξιολογήσεις άλλων πελατών που χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες τους. Έτσι, η απόφαση επιλογής θα είναι πιο ασφαλής. Το MyConstructor, προσφέρει εγγύηση αξιοπιστίας και ικανοποίησης έχοντας επιλέξει τους καλύτερους ειδικούς που υπάρχουν στην αγορά. Έτσι, μπορείτε να νιώθετε σίγουροι ότι οι εργασίες σας θα ολοκληρωθούν στο πλαίσιο και στην τιμή που έχει συμφωνηθεί.

Το MyConstructor διαθέτει μια πληθώρα υπηρεσιών που όλες χρειάζονται σε κάθε σπίτι. Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που προσφέρονται είναι οι εξής:  

-Μετακομίσεις και Μεταφορές
-Αποθήκευση Επίπλων και Οικοσυσκευών
-Ανακαινίσεις
-Ηλεκτρολογικές και Υδραυλικές Υπηρεσίες
-Τοποθέτηση Πλακιδίων
-Γυάλισμα Μαρμάρων
-Έκδοση Πιστοποιητικών Κατοικίας (π.χ. Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου, Ενεργειακό Πιστοποιητικό κλπ.)
-Υπηρεσίες Καθαρισμού και Απολυμάνσεων.

Στο MyConstructor θα βρείτε όμως και άλλες χρήσιμες υπηρεσίες, όπως: βάψιμο σπιτιού,  μονώσεις ταρατσών, κουφώματα, θερμομονώσεις, εγκαταστάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων.

Ουσιαστικά, το Myconstructor.gr βρίσκει τον κατάλληλο τεχνικό, επαγγελματία για οποιαδήποτε κατασκευαστική, επισκευαστική ή απλώς τεχνική λειτουργία που αφορά το σπίτι. Και το κάνει αποτελεσματικά, με value for money τιμές και εγγυημένες υπηρεσίες
Για παράδειγμα, μια πετυχημένη μετακόμιση απαιτεί οργάνωση και προετοιμασία. Διαλέγοντας μια έμπειρη και εξειδικευμένη μεταφορική, η μετακόμιση σας μπορεί να ολοκληρωθεί με λιγότερο κόστος, λιγότερο χρόνο, λιγότερο άγχος, αλλά και χωρίς ξαφνικά προβλήματα. 

Επιπλέον, ένα άλλο γεγονός που απασχολεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων και το MyConstructor μπορεί να βοηθήσει είναι η υποχρέωση έκδοσης Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Ακινήτου για το ακίνητό τους. Πρόκειται για ένα απαραίτητο πιστοποιητικό για κάθε πράξη αφορά τα ακίνητα που έχουν ανεγερθεί, όπως επίσης και όλα τα τακτοποιημένα ακίνητα, εξαιρουμένων των μισθώσεων.

 
Αυξήστε την ενεργειακή αποδοτικότητα του σπιτιού σας, μειώστε τα κόστη!
Η ενεργειακή απόδοση του σπιτιού μας, είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας. Υπάρχουν πολλοί οικονομικοί και άμεσοι τρόποι να αυξήσουμε την αποδοτικότητα και να μειώσουμε τα μηνιαία κόστη. 

Μόνωση ταράτσας
Η μόνωση ταράτσας είναι μια σημαντική διαδικασία για τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας του σπιτιού σας. Στην πραγματικότητα, η ταράτσα αποτελεί ένα σημαντικό σημείο απώλειας θερμότητας και ψύξης κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του καλοκαιριού αντίστοιχα. Η μόνωση μπορεί να μειώσει την απώλεια θερμότητας κατά τον χειμώνα, βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σπιτιού σας, και να μειώσει την είσοδο της θερμότητας το καλοκαίρι, βοηθώντας στο να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό. 

Επιπλέον, μπορεί να συμβάλει στη μείωση των ενεργειακών δαπανών, καθώς μειώνεται η ανάγκη για θέρμανση και κλιματισμό, αλλά και αποτρέπεται η διαρροή αέρα και υγρασίας. Μάθετε περισσότερα για τη μόνωση ταράτσας στο fragoulakis.gr.

Κουφώματα
Η αλλαγή κουφωμάτων είναι ένας ακόμη τρόπος που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα του σπιτιού σας. Τα κουφώματα είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία απώλειας θερμότητας και ψύξης στο σπίτι, ειδικά αν είναι παλιά και δεν έχουν μονωθεί σωστά. Η αλλαγή των κουφωμάτων μπορεί να μειώσει τη διαρροή αέρα και θερμότητας, προσφέροντας έναν καλύτερο έλεγχο της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει λιγότερο κλιματισμό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και λιγότερη θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες, με αποτέλεσμα μείωση των ενεργειακών δαπανών. 

Εξωτερική θερμομόνωση
Η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί επίσης να επιτευχθεί με πραγματοποίηση εξωτερικής θερμομόνωσης, η οποία μπορεί να αποφέρει λιγότερα κόστη και μείωση της κατανάλωσης. Επιπλέον, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα εντός του σπιτιού σας, καθώς μειώνει τη διαρροή σωματιδίων και υγρασίας από τον εξωτερικό χώρο. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ανθρώπους που πάσχουν από αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα.

Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων
Άλλος ένας τρόπος να εξοικονομήσετε ενέργεια είναι η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στο σπίτι ή την επιχείρηση σας.Τα φωτοβολταϊκά μπορούν να τοποθετηθούν στη στέγη ενός σπιτιού ή σε οποιαδήποτε άλλη εξωτερική επιφάνεια και να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια για την τροφοδοσία των ηλεκτρικών συσκευών του σπιτιού. Η χρήση των φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε την ενεργειακή αποδοτικότητα του σπιτιού σας. Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων μειώνεται την ανάγκη για ενέργεια από πηγές όπως τα καύσιμα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Αυτό συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, που συντελούν στην κλιματική αλλαγή.

Οι ενέργειες αυτές, πρόκειται για απαιτητικές εργασίες που πρέπει να γίνονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να έχουν αποτέλεσμα. Για όλα αυτά το Myconstructor είναι ο ενδεδειγμένος προορισμός

Μπες και βρες το μαστορά σου!
Το Myconstructor συστήθηκε το 2013 στην Ελλάδα παρέχοντας περισσότερες από 50 τεχνικές εργασίες και εξυπηρετώντας χιλιάδες πελάτες κάθε μήνα. Από το 2020, επεκτάθηκε και στην Αγγλία με την επωνυμία MyConstructor.co.uk παρέχοντας αντίστοιχες υπηρεσίες. Μέσα σε μόλις 3 χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο κάλυψης από αξιόπιστους επαγγελματίες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Οι υπηρεσίες αυξάνονται με ενθαρρυντικούς ρυθμούς συνεχώς, διευρύνοντας το πελατολόγιο, αλλά και το μερίδιο τους στην αγγλική επικράτεια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ