Αττικό Νοσοκομείο Ζώων: υψηλό επιστημονικό επίπεδο - ιατρικό κύρος - όραμα

Αττικό Νοσοκομείο Ζώων: υψηλό επιστημονικό επίπεδο - ιατρικό κύρος - όραμα

Το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων είναι μια πρότυπη κτηνιατρική μονάδα μικρών ζώων, με σκοπό την παροχή υψηλών προδιαγραφών κτηνιατρικών υπηρεσιών, η οποία φιλοδοξεί να εισάγει και να λειτουργήσει με μια νέα, σύγχρονη αντίληψη-περισσότερο ανθρώπινη στη σχέση με τον πελάτη και το ασθενές ζώο του.

nos
Το νοσοκομείο μας χαρακτηρίζεται από πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κτηνιατρικής φροντίδας των μικρών μας φίλων.

Ιδρύθηκε το 2008 και από τότε λειτουργούμε με ζήλο και σοβαρότητα προκειμένου να παρέχουμε τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες για όλα τα ζωάκια που μας έχουνε ανάγκη. Θέλουμε να είμαστε ένα νοσοκομείο στο οποίο τα ζώα συντροφιάς, σε αυτό το μικρό σημείο του σύμπαντος, θα είναι ασφαλή, ήρεμα και οι ιδιοκτήτες τους θα βρίσκουν λύτρωση από τη θεραπεία και την αγάπη που τους δίνουμε σε κάθε στιγμή. Μάλιστα όλη η οικογένεια του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων δίνει μεγάλη σημασία στην προσφορά όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών με επίκεντρο την αγάπη στους τετράποδους ασθενείς συνδυάζοντας τη σωστή αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού με την ηθική.

nos02


Είμαστε το μόνο κτηνιατρικό νοσοκομείο και έχουμε πλήρως εξοπλισμένη νοσοκομειακή μονάδα με άνετες εγκαταστάσεις 3.000 τμ για να κάνουμε ότι καλύτερο για τους μικρούς μας φίλους και να τους παρέχουμε ότι έχουν ανάγκη.

Ενδοσκοπήσεις, Ψηφιακές Ακτινογραφίες, Υπέρηχοι , από το πιο απλό χειρουργείο ως τα πιο πολύπλοκα χειρουργεία (ορθοπεδικά ή μαλακών μορίων) , υψηλού επιπέδου παρακολούθηση παθολογικών και δερματολογικών περιστατικών από καθηγητές Πανεπιστημίου καθώς και εργαστηριακές εξετάσεις με άμεσα αποτελέσματα είναι μια ένδειξη των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Κλείσιμο
nos03


Οι υψηλά καταρτισμένοι γιατροί μας είναι όλων των ειδικοτήτων και παρέχουν τις υπηρεσίες τους όλο το 24ωρο. καθώς και άμεση διαχείριση των έκτακτων – επειγόντων περιστατικών.
Η διασφάλιση της υγείας των ασθενών ζώων είναι η προτεραιότητα μας. Γνωρίζουμε ότι η άνευ όρων αγάπη που μοιράζεται ένας άνθρωπος ή μια οικογένεια και ένα σκυλάκι, γατάκι ή οποιοδήποτε άλλο ζώο είναι απίστευτα ξεχωριστή σε μια κοινωνία που κυριαρχεί ο καταναλωτισμός, το άγχος και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας. Έτσι, τα κατοικίδια σας είναι και τα δικά μας κατοικίδια. Είναι η οικογένειά μας και φροντίζουμε καθημερινά να τους παρέχουμε μόνο το καλύτερο.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Για γενικές πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε:
Καθημερινά 10:00 πμ- έως 8:00 μμ

Τηλ: 210-66 40 552-553

e-mail: info@attikovet.gr


nos04

012

https://www.facebook.com/attikonosokomeiozoon/
instagram.com/attikovet/?hl=el
https://www.attikovet.gr/portal/




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ