Χρήσιμες συμβουλές για φιλόζωους

Χρήσιμες συμβουλές για φιλόζωους

Το κατάστημα Pet Lovers Shop είναι ένας πολύ προσεγμένος χώρος, φτιαγμένος με αγάπη και μεράκι και απευθύνεται σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το κατοικίδιο τους. Επίσης απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν άριστες γνώσεις όσον αφορά το σκύλο και τη γάτα.

pet
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος μας ενημερώνει για το ξεκίνημα της επιχείρησης, το πόσο σημαντική είναι η αγάπη και η φροντίδα για τα ζώα, καθώς και για τα εξειδικευμένα προϊόντα που έχει το Pet Lovers Shop:

«Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τα ζώα και η πεποίθηση ότι τους αξίζει το καλύτερο, μας έκανε να νιώσουμε την ανάγκη να φτιάξουμε ένα χώρο που θα μπορεί κάθε φιλόζωος να βρει για το κατοικίδιό του, τα καλύτερα είδη της αγοράς σε τροφές & αξεσουάρ. Το κυριότερο είναι ότι μας ενδιαφέρει η ευζωία των κατοικίδιων και κατ’ επέκταση των ιδιοκτητών τους.

Γενικότερα μας αρέσει να καλομαθαίνουμε τα ζώα μας! Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ανταποδώσουμε όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα που μας γεμίζουν με την ανιδιοτελή αγάπη που μας δείχνουν.

Συνήθως συστήνουμε στους πελάτες μας να βελτιώνουν όσο μπορούν την ποιότητα της διατροφής των ζώων τους, καθώς πρέπει να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους, προκειμένου να διασφαλίσουν την καλή φυσική τους κατάσταση και να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις στο μέλλον.

peet01


Κλείσιμο
Φυσικά και τα αξεσουάρ είναι εξίσου πολύ χρήσιμα γιατί μας βοηθούν στην περιποίησή των ζώων μας, στην ασφάλεια τους, στη μετακίνηση, στην υγιεινή, στη προστασία τους από τις καιρικές συνθήκες κλπ. Τα παιχνίδια επίσης προσφέρουν στα ζώα μας πνευματική και σωματική ευχαρίστηση και βοηθούν γενικότερα στην καλύτερη ψυχική τους υγεία.

Στο κατάστημά μας λειτουργεί και κτηνιατρικό φαρμακείο και διαθέτουμε πολλά εξειδικευμένα προϊόντα για ζωάκια υπερήλικα ή με ειδικές ανάγκες.

Ασχολούμαστε επίσης εθελοντικά πολλά χρόνια με τη φροντίδα αδέσποτων ζώων και σε όλα προσφέρουμε αμέριστα την αγάπη μας.

Είμαστε κατά της πώλησης ζώων στα pet-shop και πάντα συστήνουμε στους πελάτες μας που θέλουν να υιοθετήσουν ένα ζωάκι, να απευθύνονται στις φιλοζωικές ή σε αναγνωρισμένους εκτροφείς. Επίσης τους ενημερώνουμε για τις ανάγκες του ζώου καθώς και τις υποχρεώσεις ενός υπεύθυνου ιδιοκτήτη. Για μας τα κατοικίδια θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ισότιμα μέλη της οικογένειάς μας και όχι να τα υιοθετούμε επιπόλαια».

peet02

Το Pet Lovers Shop βρίσκεται στο Χαλάνδρι στη Λεωφ. Πεντέλης 20 www.petlovershop.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ