Συρόμενο κούφωμα αλουμινίου με υψηλή θερμομόνωση. Γίνεται;

Συρόμενο κούφωμα αλουμινίου με υψηλή θερμομόνωση. Γίνεται;

Η ανακαίνιση του σπιτιού πολλές φορές αν και αρχικά ακούγεται σαν διαδικασία κοστοβόρα και χρονοβόρα, μπορεί εν τέλει να αποβεί ιδιαίτερα ωφέλιμη τόσο για την αναβάθμιση της αισθητικής αξίας όσο και για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης της κατοικίας μας.

Ιδιαίτερα δε, όταν πρόκειται για αντικατάσταση κουφωμάτων, η ανακαίνιση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάστημα μόλις δυο ημερών, βελτιώνοντας χαρακτηριστικά το βιοτικό μας επίπεδο.

Η ALUMIL
, ηγέτιδα δύναμη στη δημιουργία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, με διεθνή παρουσία σε πάνω από 60 χώρες, ακολουθώντας τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και απαντώντας στις πολύ υψηλές απαιτήσεις ενεργειακών επιδόσεων, δημιούργησε το νέο προηγμένο θερμομονωτικό συρόμενο κούφωμα SMARTIA S440.

Το SMARTIA S440 αποτελεί την ιδανική λύση μέσω της οποίας μπορεί κανείς να συνδυάσει την αισθητική και την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας του, αυξάνοντας αισθητά το βιοτικό του επίπεδο και εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα χάρη στην ιδιαίτερα υψηλή θερμομόνωση που διαθέτει.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:


•    Ύψος φύλλου μόλις 75 mm για μεγιστοποίηση του φυσικού φωτισμού και του οπτικού πεδίου
•    Προφίλ πλάτους μόλις 39 mm στο σημείο της επαλληλίας για την μεγιστοποίηση του οπτικού πεδίου
•    Yψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, με Uw = 1.53 W/ m2K, (για δίφυλλο κούφωμα 3,0 x 2.2 m και Ug= 1.1 W/ m2K)
•    Αυξημένη ασφάλεια για τους χρήστες χάρη στα κρυφά αντικρίσματα του μηχανισμού
•    Πιστοποιημένο σύστημα από το IFT Rosenheim Institute


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Ζεστό νερό με χαμηλό κόστος και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας

Οι αντλίες θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ενσωματωμένες στο δοχείο ζεστού νερού αποτελούν μια αυτόνομη, ασφαλή, οικολογική και εξαιρετικά επικερδή λύση για το ζεστό νερό, ανεξάρτητη από πηγές ενέργειας όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

4
Αναβαθμίστε αισθητικά το χώρο σας και εξοικονομήστε έως 30% ενέργεια θέρμανσης και ψύξης

Αντικαθιστώντας τα παλιά σας κουφώματα με τα νέα προηγμένα θερμομονωτικά συστήματα για παράθυρα και πόρτες της ALUMIL των σειρών SUPREME και SMARTIA, θα γίνει σίγουρα γρήγορα αισθητή η βελτίωση του βιοτικού σας επιπέδου.

«Πώς να εξασφαλίσετε την απόλυτη στεγάνωση στην ταράτσα σας»

Μήπως μετά από έντονη βροχόπτωση παρατηρήσατε αντιαισθητικά σημάδια υγρασίας και μούχλας στο ταβάνι σας; Ίσως το πιο συνηθισμένο πρόβλημα στις οικοδομές και τις μονοκατοικίες είναι η εμφάνιση υγρασίας από την ταράτσα, το σημείο του κτιρίου που εκτίθεται περισσότερο στις καιρικές καταπονήσεις. Τα προβλήματα αυτά είναι συχνά, είτε λόγω της παντελούς έλλειψης κάποιας στεγανωτικής στρώσης, είτε λόγω της προβληματικής στεγάνωσης που ήδη υπάρχει (εξαιτίας λανθασμένης επιλογής υλικών, κακής εφαρμογής ή ελλιπούς συντήρησης).