Πώς θα νικήσετε τη «μάχη» με τις θερμοκρασίες

Πώς θα νικήσετε τη «μάχη» με τις θερμοκρασίες

….και ταυτόχρονα θα μεριμνήσετε για την προστασία του περιβάλλοντος 

Πώς θα νικήσετε τη «μάχη» με τις θερμοκρασίες
Δραστικές κινήσεις σε ο,τι αφορά το φαινόμενο  υπερθέρμανσης του πλανήτη και τις επιπτώσεις αυτού στην υγεία των πολιτών σχεδιάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Βασικός τομέας μελέτης και σχεδιασμού περαιτέρω δράσεων είναι η λειτουργία των κλιματιστικών, καθώς πρόκειται για προϊόντα που συνδέονται άμεσα με το περιβάλλον, τόσο εξαιτίας της ενέργειας που καταναλώνουν κατά τη λειτουργία ή και την κατάσταση αναμονής τους, όσο και της ενέργειας και πρώτων υλικών που απαιτούνται κατά την διαδικασία παραγωγής τους, όπως επίσης και της μεταφοράς τους  προς τον προορισμό διάθεσης.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται κατά καιρούς στα κλιματιστικά έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλάκις, καθώς τεχνικοί και ειδικοί έχουν εκφράσει φόβους και αντιδράσεις για τη ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν στο περιβάλλον. Γι’ αυτό το λόγο πλέον οι αρμόδιες εταιρείες αλλάζουν τακτική και συμμορφώνονται με την Ευρωπαϊκή οδηγία 2009/125/ΕΚ: Με σκοπό την επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων 20/20/20 έως το 2020, ήτοι -20% της χρήσης πρωτογενούς ενέργειας, -20% των εκπομπών CO2 και +20% της χρήσης από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οι συσκευές οικιακού κλιματισμού έως 12kW (42.000 btu/h) υπόκεινται σε νέους κανονισμούς που αφορούν το ενεργειακό αποτύπωμά τους.

Σε πλήρη σύμπλευση με την ευρωπαϊκή οδηγία βρίσκονται τα κλιματιστικά τοίχου U-CROWN Super DC Inverter Ecodesign της GREE, με τη χρήση οικολογικού ψυκτικού υγρού R410a, τεχνολογίες G10 και ALL DC Inverter, όπως επίσης και τους νέας  τεχνολογίας συμπιεστές GREE 2 stage. 

Προσφέρουν μεγάλη ισχύ και απαράμιλλη ενεργειακή απόδοση έως A+++, για την κλιματική ζώνη της Ελλάδας, πιστοποιημένη σύμφωνα με  τα υψηλότερα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ευέλικτο και φιλικό στο χρήστη – Wi-Fi

Επίσης, διαθέτουν τηλεχειριστήριο με μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη LCD και ειδικές λειτουργίες όπως Quiet (χαμηλού θορύβου) και i-Feel, κατά τις οποίες  η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου σύμφωνα με τη θερμοκρασία στο σημείο που βρίσκεται το τηλεχειριστήριο.
Διαθέτει σύνδεση με Wi-Fi η οποία επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο του κλιματιστικού από κινητό τηλέφωνο και tablet.

Νέα δεδομένα στα υψηλά επίπεδα άνεσης
Τα κλιματιστικά τοίχου U-CROWN  προσφέρουν επιπλέον άνεση μέσω της νέας αυτόματης τριπλής περσίδας κατανομής αέρα σε τέσσερις κατευθύνσεις, του  ανεμιστήρα Inverter με επτά ταχύτητες και της  χαμηλής στάθμης θορύβου έως 19dB(Α), όπως και της ειδικά  προγραμματιζόμενης λειτουργίας ύπνου σε διάφορες καμπύλες θερμοκρασίας.

Υψηλά επίπεδα υγιεινής  
Με διπλά πλενόμενα φίλτρα σκόνης, ενεργού άνθρακα (Active Carbon), αλλά και τη μοναδική τεχνολογία ιονιστή Cold Plasma, τα κλιματιστικά U-Crown της GREE εξασφαλίζουν τα  υψηλότερα επίπεδα υγιεινής!

10 χρόνια προνομιακή εγγύηση
Τα προϊόντα κλιματισμού GREE διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους. Το 100% των βασικών εξαρτημάτων ελέγχεται εργαστηριακά πριν τη συναρμολόγηση. Ταυτόχρονα, επενδύονται σημαντικά κονδύλια στα συστήματα ποιοτικού ελέγχου της παραγωγής με διεθνή αναγνώριση όπως CE, TUV, GS, UL, SASO, OHSAS, ISO 14001 και EUROVENT, αλλά και σε συστήματα προστασίας του περιβάλλοντος όπως IECQ, ROHS κα.

Για το λόγο αυτό η GREE προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση* στα προϊόντα οικιακού και ημικεντρικού κλιματισμού.

Σχετικά με τη GREE
H GREE, ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού, παγκοσμίως, δεν είναι μόνο  συνώνυμη με την τεχνολογική υπεροχή , αλλά και με την ασυναγώνιστη ποιότητα  κατασκευής. Στα πλαίσια  της ετήσιας ανανέωσης της γκάμας της και με γνώμονα την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερης οικονομίας στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και προσπαθώντας να επιτύχει μια πιο ανταγωνιστική τιμή αγοράς , η εταιρεία παρουσιάζει  τις νέες σειρές επιτοίχιων κλιματιστικών της, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών.

*Η 10ετής εγγύηση για το συμπιεστή και η 5ετής για τα υπόλοιπα μέρη του μηχανήματος, χορηγούνται τηρουμένων των όρων και των προϋποθέσεων που τίθενται από τον κατασκευαστή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης