«Οpen closets»: Το Pinterest δείχνει την τάση που θα δούμε σε κάθε design σπίτι

«Οpen closets»: Το Pinterest δείχνει την τάση που θα δούμε σε κάθε design σπίτι

Μια διαφορετική ιδέα για να οργανώσεις τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου 

open5
Υπόθεση «ντουλάπα». Ή αλλιώς μαρτύριο για πολλούς, είτε πρόκειται για άνδρες είτε για γυναίκες. Είναι το σημείο που δεν θες να πλησιάσει κανένας επισκέπτης στο σπίτι σου, γιατί πολύ απλά πίσω από αυτά τα «φύλλα» επικρατεί -συχνά- η απόλυτη ακαταστασία. Παντελόνια, πουκάμισα και μπλούζες, όλα μπερδεμένα μεταξύ τους, αντικείμενα που έκρυψες στα γρήγορα λίγο πριν σου χτυπήσουν το κουδούνι, κούτες με φακέλους, χαρτιά, φωτογραφίες, παπούτσια και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους. Τα πάντα είναι πιθανό να βρουν… «καταφύγιο» στο έπιπλο το οποίο -κατά κανόνα- έχει σχεδιαστεί για να τακτοποιείς τα καθαρά ρούχα σου.

Το Pinterest έρχεται να σε βγάλει από αυτό το μαρτύριο και να σε βοηθήσει να οργανωθείς, με μια νέα ιδέα που θα δεις σε όλους τους design καταλόγους. Ήρθε η ώρα να μυηθείς στην… αφαιρετική φιλοσοφία και να δοκιμάσεις τις «ανοιχτές ντουλάπες» που κάνουν θραύση στους design χώρους.

Πρόκειται για την τάση «Οpen closets», δηλαδή τις ντουλάπες που δεν έχουν πόρτες και κάνουν την τακτοποίηση των ρούχων μια απλή διαδικασία.

Το δωμάτιο μεταμορφώνεται σε… ατελιέ και έτσι εξοικονομείται χώρος, αλλά και χρήματα καθώς η κατασκευή τους απαιτεί ελάχιστο κόστος. Η ντουλάπα αλλάζει και γίνεται ένα ευέλικτο μέσο αποθήκευσης όχι μόνο του υπνοδωματίου, αλλά και ολόκληρου του σπιτιού (στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και τα «open shelves» -«ανοιχτά ράφια»- στην κουζίνα).

Κλείσιμο
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δίνουν τη φιλοσοφία του τολμηρού concept.

open1
open2
open3
open4
open6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network