Γνώρισε τα τέλεια γονίδια της BMW S 1000 XR

Γιατί να περιμένεις όταν πάντα υπάρχει κάτι νέο να ανακαλύψεις; Εξερεύνησε τους κόσμους που δεν πήγες ποτέ.

Σπορ οδήγηση, περιπέτεια και τουρισμός. Η BMW, για ακόμη μία φορά πρωτοτυπεί και ενώνει τρεις κόσμους δημιουργώντας τη μοτοσυκλέτα S 1000 XR. Τη μοτοσυκλέτα που θα σε ταξιδέψει με ασφάλεια, άνεση και ταχύτητα, δίνοντας σου τη δυνατότητα να τους εξερευνήσεις στο έπακρο! 

Ήρθε η στιγμή που μπορείς να έχεις τα πάντα. Η S 1000 XR απευθύνεται στους λάτρεις της σπορ οδήγησης, στους φίλους των ταξιδιών και σε όλους αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια σε ασφάλτινες διαδρομές. 

Πρόκειται για μία σπορ μοτοσικλέτα περιπέτειας που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της οικογένειας μοτοσικλετών τουρισμού της BMW Motorrad με αυτά μίας μοτοσικλέτας supersport. 




 
Ο ισχυρός, τετρακύλινδρος κινητήρας, με 160 ίππους στις 11.000 σ.α.λ. σε συνδυασμό με το ευέλικτο πλαίσιο και τις αναρτήσεις εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις και δυναμική απόκριση. Η ξεκούραστη θέση οδήγησης και η γνώριμη εργονομία GS εγγυώνται άνεση και οδηγική απόλαυση που δεν θα σε κουράσει ποτέ. Το τι θέλεις να κάνεις είναι πια δική σου επιλογή.

Γιατί να περιμένεις όταν πάντα υπάρχει κάτι νέο να ανακαλύψεις; Εξερεύνησε τους κόσμους που δεν πήγες ποτέ, τώρα μπορείς! Με ασφάλεια, άνεση και την ταχύτητα που τόσο αγαπάς! Σκέψου απλά μια μοτοσικλέτα που προσαρμόζεται σε κάθε σου ανάγκη.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr