Βρήκαμε το πρώτο στρώμα που σας έρχεται κουτί

Βρήκαμε το πρώτο στρώμα που σας έρχεται κουτί

Πιστή στο πνεύμα καινοτομίας που έχει εδραιώσει εδώ και πέντε σχεδόν δεκαετίες η Candia, παρουσιάζει το νέο στρώμα LAZZΖY, το οποίο έρχεται ανέπαφα στο σπίτι σας, σε ένα design κουτί και συνοδεύεται από μοναδικά πλεονεκτήματα. Σημειωτέον, μπορείτε να το παραγγείλετε μόνο μέσω του site της εταιρείας.

candia_2_a
Το LAZZΖY το αγαπάς από την πρώτη στιγμή που το παραλαμβάνεις στην εξώπορτα του σπιτιού σου, μέσα σε αυτό το μοντέρνο, μακρόστενο κόκκινο κουτί. Το unboxing γίνεται πανεύκολα σύμφωνα με τις οδηγίες που βρίσκονται μέσα στο κουτί. Χρειάζονται 36 ώρες για να αποσυμπιεστεί πλήρως πριν τοποθετηθεί στο κρεβάτι, μια διαδικασία που έχει πολύ ενδιαφέρον να τη βλέπεις να εξελίσσεται καθώς αυτό γεμίζει με φρέσκο αέρα.Μετά, λοιπόν, από αυτό το διάστημα είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τα όνειρά σας.

Είναι ένα στρώμα με μοντέρνα εμφάνιση και σύγχρονο σχεδιασμό για συνεχή αερισμό και υγιεινή. Δοκιμασμένο σε όλους τους σωματότυπους, προσφέρει άριστη στήριξη της σπονδυλικής στήλης, ενώ με το πρωτοποριακό memory foam που περιέχει προσαρμόζεται απόλυτα στις καμπύλες του σώματος και επιτυγχάνει ομαλή κατανομή της πίεσης. Ωστόσο, δεν είναι μόνον αυτά που κάνουν το LAZZZY ένα αντικείμενο πόθου και προαπαιτούμενο ενός αναζωογονητικού και βαθύ ύπνου. Στα πλεονεκτήματα του εν λόγω στρώματος εντάσσονται και τα ακόλουθα:

candia_2_b


Contactless delivery
Κλείσιμο
Ανέπαφη παράδοση: είναι κάτι που συνοδεύει τη συγκεκριμένη αγορά - μεταφορά προϊόντος λόγω της τοποθέτησής του στο κουτί. Έτσι αποφεύγεται η φυσική επαφή και επιτυγχάνεται η πιο ασφαλής συναλλαγή. Το δέμα παραδίδεται στην πόρτα του πελάτη και στο χρόνο που αυτός επιθυμεί, το τοποθετεί με ευκολία στο χώρο του.

30 days Free Trial
Ο πελάτης μπορεί να το δοκιμάσει για 30 ημέρες και αν δεν μείνει ικανοποιημένος μπορεί να το επιστρέψει, με αντίστοιχη επιστροφή χρημάτων.

Free delivery
Ο καταναλωτής δεν επιβαρύνεται με έξοδα μεταφοράς και για όλες τις παραγγελίες εντός της Ελλάδας η αποστολή είναι δωρεάν.
Παράδοση σε 5 ημέρες

Εντός 24 ωρών η παραγγελία παραδίδεται στη συνεργαζόμενη εταιρεία courier και μέσα σε 5 ημέρες από την αγορά, το προϊόν βρίσκεται στην πόρτα σας.
Το στρώμα Lazzzy διαθέτει 5 χρόνια εγγύηση, αλλά και κάλυμμα στρώματος με φερμουάρ, που αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο. Όσον αφορά τις διαθέσιμες διαστάσεις αυτές είναι (σε εκατοστά): 90 x 190, 90 x 200, 140 x 190, 140 x 200, 150 x 200 και 160 x 200, με τις τιμές να κυμαίνονται από 349 έως 575 ευρώ, ανάλογα με τη διάσταση.

963x541_Lazzzy_Kare4


Στην πρώτη γραμμή της παραγωγής στρωμάτων και με ιστορία μισού αιώνα, η Candia αναπτύσσεται αλματωδώς σε Ελλάδα και εξωτερικό, με κορυφαία προϊόντα από φυσικά υλικά, με ανώτερο craftsmanship και διασφάλιση ποιότητας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, αλλά και με καινοτόμες υπηρεσίες όπως αυτές που συνοδεύουν το νεότευκτο LAZΖZY.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ