E-XCITEMENT
mustang1

E-XCITEMENT

Η νέα μυώδης και εντυπωσιακή Ford Mustang Mach-E, ο τετράτροχος θρύλος της σύγχρονης αυτοκίνησης φέρνει εμφατικά την σπορ οδηγική απόλαυση στα premium ηλεκτρικά οχήματα ελεύθερου χρόνου. Τώρα, μπορεί να γίνει ευκολότερα δική σας. Διαβάστε πώς...


Sponsored Content

Η μεγάλη έμπνευση της Ford να δώσει το όνομα της Mustang στο πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο ήταν ομολογουμένως μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της σύγχρονης αυτοκίνησης. Το όνομα Mustang, άλλωστε, αποτελεί το ιερό δισκοπότηρο στη βίβλο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Κάπως έτσι η Ford κατάφερε με έναν απλό όσο και επιτυχημένο τρόπο να συνδέσει την ιστορία και την αύρα του παρελθόντος με όλη τηn τεχνολογία αιχμής και τις τεράστιες αλλαγές που φέρνει η ηλεκτροκίνηση στην καθημερινή μας σχέση με το αυτοκίνητο και όσα γνωρίζαμε γι’ αυτό.


Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα τους ανθρώπους της εταιρείας, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό έντονης προσωπικότητας και υψηλής τεχνολογικής εξέλιξης. Κάτι που έγινε άμεσα αποδεκτό όχι μόνο από τους ειδικούς αλλά και από το αγοραστικό κοινό σε όλο τον πλανήτη.

Παρότι η ηλεκτρική Mustang Mach-E ακολουθεί έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο από το αρχέτυπο pony car, το τελικό αποτέλεσμα δείχνει την αγάπη για το αυτοκίνητο, τη βαθιά τεχνογνωσία αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι σχεδιαστές ώστε να δημιουργήσουν μία άμεσα αναγνωρίσιμη Mustang.

 

Η Mustang Mach-E καταφέρνει να είναι πάνω απ’ όλα μία καθαρόαιμη Mustang, η οποία εξιτάρει στον μέγιστο βαθμό το κοινό, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τις όμορφες αναλογίες της και τον συνδυασμό επιβλητικής εμφάνισης με μια premium σπορ αύρα.

Και όντως πρόκειται για ένα premium ηλεκτρικό crossover με έντονο χαρακτήρα και ανεξίτηλη προσωπικότητα, το οποίο από την αρχή κέρδισε το σημαντικό πλεονέκτημα να είναι το πιο άμεσα αναγνωρίσιμο και ξεχωριστό ανάμεσα σε όλα τα μοντέλα του ανταγωνισμού. Στο πολυτελές εσωτερικό τις εντυπώσεις κλέβει με την πρώτη ματιά η τεράστια οθόνη των 15,5” η οποία είναι κάθετα τοποθετημένη στην κεντρική κονσόλα. Πρόκειται για μία από τις πιο καλαίσθητες οθόνες υψηλής ανάλυσης που υπάρχουν σήμερα σε συστήματα infotainment, μέσω της οποίας μπορούν να ελεγχθούν δεκάδες λειτουργίες του αυτοκινήτου.


Η Mustang Mach-E διαθέτει επίσης στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδήγησης για άνετα ταξίδια, όπως Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, Active Park Assist 2.0 και Pre-Collision Assist με Auto Emergency Braking. Με την ισχύ ενός ενεργειακά αποδοτικού και με άμεση απόκριση ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της οικογένειας Mustang προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πέντε εκδόσεις, δύο πισωκίνητες και τρεις τετρακίνητες.

 

Αυτές με την κίνηση στους πίσω τροχούς υιοθετούν ένα ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και ανάλογα με τη χωρητικότητα της μπαταρίας αποδίδουν 269 και 294 PS αντίστοιχα. Οι τετρακίνητες εκδόσεις (με 269, 351 και 487 PS) κινούνται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα σε κάθε άξονα) που εξασφαλίζουν επιδόσεις supercar και επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h που στην περίπτωση της κορυφαίας GT επιτυγχάνεται σε μόλις σε 3,7”. Οι εκδόσεις με τη «μικρή» και τη «μεγάλη» μπαταρία (standard-range και extended-range, αντίστοιχα) μηδενίζουν το άγχος της αυτονομίας προσφέροντας ηλεκτρική αυτονομία μέχρι και 610 km (μικτός κύκλος) σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP.

 

Η Ford Mustang Mach-E προσφέρεται τώρα ετοιμοπαράδοτη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με μηνιαίο μίσθωμα €399 μέσω του Ford Lease ή με το πρόγραμμα Ford Plus, από €61.552 με επιτόκιο 0,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) και το πακέτο παροχών Ford Protect Electric που προσφέρει για 8 χρόνια ή 160.000 km (όποιο έρθει πρώτο), επέκταση εγγύησης, συντήρησης (4 σέρβις), ανταλλακτικά φυσιολογικής φθοράς χρήσης (τακάκια, δίσκοι φρένων, αμορτισέρ, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, λαμπτήρες) όπως επίσης και ανανέωση οδικής βοήθειας.


Στην τιμή σημειώστε ότι περιλαμβάνεται το όφελος Ford Plus €2.227. Από το όφελος εξαιρείται η έκδοση GT. H επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά δεν περιλαμβάνεται.

Στη Ford είναι αλήθεια ότι ξέρουν να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά. Εστιάζουν πάντα σε αυτό που γνωρίζουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα, να κατασκευάζουν δηλαδή εκπληκτικά σπορ αυτοκίνητα που αγγίζουν τις συναισθηματικές χορδές του πραγματικού οδηγού. Ακόμη και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, το blue oval διαπρέπει…


Γνωρίστε τη νέα αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E εδώ:

https://www.ford.gr/cars/mustang-mach-e

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ