SIXT+, η υπηρεσία που προσθέτει αξία στη ζωή σου
cover

SIXT+, η υπηρεσία που προσθέτει αξία στη ζωή σου

Τι είναι καλύτερο από το leasing; Μα, το ευέλικτο leasing, αυτό που με όχημα τη μικρότερη διάρκεια κουμπώνει πλήρως στις ανάγκες σου, αλλά και στις τάσεις της σύγχρονης ζωής που δεν αγαπούν τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις.  

Sponsored Content

Όταν μιλάμε για ευέλικτο leasing, μιλάμε για συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης που κυμαίνονται από τουλάχιστον 1 μήνα έως το πολύ 2 χρόνια, ενώ οι καταναλωτές που αναζητούν λύσεις μεγαλύτερης διάρκειας συνήθως δεσμεύονται σε σύμβαση χρηματοδοτικής μίσθωσης μακράς διαρκείας (παραδοσιακό μοντέλο). H μηνιαία μίσθωση αυτοκινήτων, δηλαδή το ευέλικτο leasing, στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως είναι μια αναπτυσσόμενη και διαρκώς εξελισσόμενη τάση, καταπώς μαρτυρούν και οι έρευνες. Μία τέτοια που πραγματοποίησε πρόσφατα η Accenture, αναφέρει ότι το ευέλικτο leasing επιλέγεται λόγω μεγαλύτερης πρακτικότητας σε σχέση με τη μακροχρόνια μίσθωση και ότι έως το 2030 θα αντιπροσωπεύει το 40% του μεριδίου αγοράς του leasing. Ο λόγος είναι ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες αυτοκινήτου προσφέρουν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή ιδιοκτησία ή μίσθωση αυτοκινήτου, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία, με λιγότερες δεσμεύσεις, αλλά και όλα τα οφέλη του κλασικού leasing αυτοκινήτων. Σε αυτό το πλαίσιο η SIXT με την πολυετή εμπειρία της, μένοντας σταθερή στο όραμά της και επιδιώκοντας διαρκή εξέλιξη και μετασχηματισμό, προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις, μετατρέποντας τη μετακίνηση σε μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους. Μία από αυτές τις λύσεις είναι το «SIXT+», η μηνιαία και πρωτοποριακή υπηρεσία βραχυχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων που εξαλείφει  τους περιορισμούς που περιέχει η ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου.

Το πιο ευέλικτο leasing που έγινε ποτέ
Η ευέλικτη μίσθωση οχημάτων με την υπηρεσία «SIXT+» προσφέρει μια σύγχρονη εναλλακτική στη μίσθωση αυτοκινήτου. Μπορείτε να επιλέξετε το όχημά σας μέσα από μια γκάμα των πιο πρόσφατων μοντέλων αυτοκινήτων, compact, hatchback, μέχρι premium σαλόνια και 4x4. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή χωρίς μακροπρόθεσμη δέσμευση ή άλλες συμβατικές υποχρεώσεις. Το μόνο που πληρώνετε είναι η μηνιαία σταθερή τιμή και το κόστος καυσίμων χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Η βραχυχρόνια υπηρεσία, SIXT+, προσφέρει μια πλήρως ευέλικτη λύση για εσάς. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει μηδενικό κόστος εγγραφής και μηδενική προκαταβολή.
Με δυνατότητα μίσθωσης από 1 μήνα και σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, η υπηρεσία SIXT+ είναι η πιο συμφέρουσα και ξέγνοιαστη λύση μετακίνησης για εταιρείες και ιδιώτες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει την δεδομένη χρονική στιγμή και όταν αλλάξουν οι ανάγκες σας, αλλάξτε αυτοκίνητο χωρίς τα ψιλά γράμματα, κρυφές χρεώσεις και με μηδενικό κόστος εγγραφής. Μόνο στην SIXT μπορείτε να βρείτε όλα τα παραπάνω.

Η υπηρεσία SIXT+ απευθύνεται πρακτικά σε όλους, ιδιαιτέρως όμως στις παρακάτω περιπτώσεις, όπου η ευελιξία είναι σύμφυτη με τις προκλήσεις, την επιτυχία και τον τρόπο ζωής. 

  • Εταιρείες που θέλουν να μισθώσουν οχήματα για μικρό ή για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Ψηφιακοί νομάδες (Digital Nomads) που επιθυμούν να εργαστούν στην Ελλάδα, με στόχο να ανακαλύψουν τις ομορφιές της χώρας. Κατά αυτόν τον τρόπο έχουν την δυνατότητα να μισθώσουν οποιοδήποτε όχημα επιθυμούν και για όσο χρονικό διάστημα μείνουν στην Ελλάδα.
  • Άτομα που έχουν ξεπεράσει την ιδέα της ιδιοκτησίας ενός οχήματος και έχουν ήδη κατανοήσει τα οφέλη της ευελιξίας.
  • Testers, δηλαδή εκείνοι που επιθυμούν να δοκιμάσουν ένα γρήγορο ή ένα sport όχημα ή ένα ηλεκτρικό όχημα.
  • Άτομα ή επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα όχημα για επαγγελματική ή προσωπική χρήση.
  • Οικογένειες που μπορεί να χρειάζονται ένα δεύτερο όχημα, για κάποιους μήνες και δεν θέλουν να δεσμευτούν επί μακρόν.
  • Σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, κάτι πιο flexible, κάτι πιο κοντά στα δικά του μέτρα. 

Εάν λοιπόν είστε ιδιώτης και ψάχνετε ένα αυτοκίνητο για περιορισμένη χρονική διάρκεια ή επιθυμείτε τα στελέχη της εταιρείας σας να απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες leasing 24/7, τότε η SIXT αποτελεί μονόδρομο με τις ευέλικτες λύσεις μίσθωσης, χωρίς πολύπλοκη γραφειοκρατία και χρονοβόρες διαδικασίες. Με την SIXT δεν οδηγείς ποτέ μόνος!

SIXT Greece | Δεν οδηγείς ποτέ μόνος!

Ευέλικτα μοντέλα για ευέλικτο leasing

Ας ρίξουμε μια ματιά στα μοντέλα που διατίθενται μαζί με την υπηρεσία «SIXT+».

FIAT 500 1.0 Hybrid 70 PS
Το FIAT 500 είναι μικρό, με στυλ και προσφέρεται σε 3θυρο hatchback ή Cabrio αμάξωμα, ενώ διατίθεται αποκλειστικά με ήπια υβριδικό σύστημα 12V με τον σύγχρονο 3κύλινδρο 1.000άρη FireFly, και αποδίδει 70 ίππους και 92 Nm. Συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο σασμάν έξι ταχυτήτων και χάρη στις προδιαγραφές του, προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη καθημερινή πρόσβαση στον δακτύλιο. Συνδυάζει στυλ και οικονομία.

BYD ATTO 3 Electric
Το ηλεκτρικό μικρομεσαίο SUV της BYD (Build Your Dreams) βασίζεται σε ειδικά εξελιγμένη για ηλεκτρικά αυτοκίνητα πλατφόρμα και φέρει ηλεκτρομοτέρ στον εμπρός άξονα απόδοσης 204 ίππων και 310 Nm. Η ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται σε μπαταρία χωρητικότητας 61 kWh και η αυτονομία που αναφέρει το πρωτόκολλο WLTP είναι τα 420 χλμ. Εξίσου δυνατές είναι και οι επιδόσεις του, με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα να έρχονται από στάση σε 7,3 δλ. Η τεχνολογία που διαθέτει το συγκεκριμένο όχημα είναι μοναδική και δεν θα την βρείτε πουθενά αλλού παρά μόνο στην SIXT. Η καλύτερη επιλογή για το ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης, καθώς επίσης και υπέρ του περιβάλλοντος.

FIAT Doblo Cargo XL 1.5 102 PS
Το compact van της ιταλικής εταιρείας αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες και νεότερες προτάσεις της κατηγορίας και φέρει τεχνολογία που συμβαδίζει με την εποχή. Κάτω από το καπό του ευέλικτου van υπάρχει ένας προηγμένος πετρελαιοκινητήρας 1,5 λίτρων που ξεχωρίζει για τη γραμμική του απόδοση και την μικρή κατανάλωση καυσίμου. Ένα εργονομικό van που μπορεί να προσφέρει άνεση, ευελιξία, στυλ, αλλά και ότι χρειάζεται ο επαγγελματίας του μέλλοντος

Εάν θέλετε και εσείς να ζήσετε το ταξίδι της SIXT, κάντε κλικ εδώ ή καλέστε στο 211- 9550000 για να μάθετε περισσότερα και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ