Γνωρίζοντας καλύτερα τον πρωταγωνιστή του τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας!

Γνωρίζοντας καλύτερα τον πρωταγωνιστή του τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας!

Με την Καθαρά Δευτέρα και τη Σαρακοστή προ των πυλών, ο Μακεδονικός Χαλβάς αποτελεί μία γευστική και θρεπτική τροφή που δεν λείπει από κανένα τραπέζι.

T12A3908_2
Χάρη στη σύσταση και την πλούσια γεύση του, αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο κατά τη διάρκεια της νηστείας, αναπληρώνοντας την έλλειψη των τροφών που στερούμαστε κατά την περίοδο αυτής, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς είναι μία τροφή που μας γεμίζει δύναμη κι ενέργεια.

Όλα αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα κληρονομεί από το βασικό συστατικό του, το ταχίνι, που είναι 100% αλεσμένο σουσάμι, μια τροφή που έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο του διατροφικού θησαυρού. Ο χαλβάς από ταχίνι είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά συστατικά και πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης (που αποτελεί ζητούμενο κατά την περίοδο της νηστείας), ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο, συμβάλλοντας έτσι ποικιλοτρόπως στην προαγωγή της υγείας.
T12A4271
Ο Μακεδονικός Χαλβάς κυκλοφορεί σε μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων, ικανοποιώντας όλα τα γούστα και τις γευστικές απαιτήσεις. Παράλληλα, οι πρακτικές, ατομικές συσκευασίες σε 4 διαφορετικές γεύσεις, τον καθιστούν το ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας – στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στην εκδρομή ή όπου και αν βρίσκεστε, συνδυάζει την ασύγκριτη γεύση με την απόλυτη θρέψη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ