Εκπληκτικές αεροφωτογραφίες: Η Ελλάδα από ψηλά

Εκπληκτικές αεροφωτογραφίες: Η Ελλάδα από ψηλά

Δεν έχετε ξαναδεί ποτέ έτσι την Ανάφη, την Ανδρο, τη Χαλκιδική, τη Μεσσηνία, τη Σαντορίνη, το Ασπρονήσι και τον Εβρο

Το «TripInView» είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα που στόχο έχει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν τους προορισμούς τους για διακοπές. Η ιδέα του Tripinview είναι πρωτότυπη, καθώς για πρώτη φορά παγκοσμίως παρέχονται γεωδαιτημένα (geo-tagged) εναέρια videos και αεροφωτογραφίες από ελικόπτερο για τους προτεινόμενους προορισμούς.

Φυσικά, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείπει από τους προορισμούς της πλατφόρμας η οποία παρουσιάζει μια πανοραμική θέα της χώρας μας με τις καλύτερες ακτογραμμές. 

Ανάφη
Άνδρος
Χαλκιδική

Μεσσηνία


Σαντορίνη
Ασπρονήσι ΣΧΟΛΙΑ (3)

@

Εγώ θαυμάζω την υπέροχη χλωρίδα στις φωτό... Μοναδική...

aree

που θες και τουρισμο στη λαρσα

Η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα με απίστευτα τοπία και τεράστια ιστορία. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από 50 εκ. τουρίστες τον χρόνο αλλά οι υποδομές της έμειναν στάσιμες και τα μνημεία της αναξιοποίητα. Ακόμα και η πόλη μου η Λάρισα,έχει ακριβώς στο κέντρο της ένα αρχαίο θέατρο του 3ου αιώνα Π.Χ, που φυσικά είναι εντελώς αναξιοποίητο!Ούτε παραστάσεις,ούτε τουρίστες με 5 Ευρώ είσοδο,ούτε τίποτα! Ας είναι καλά οι πολιτικοί της που ξόδεψαν 700 δις μεταξύ της περιόδου 2000-2014 για κωλοεφαπαξ και σκατοσυντάξεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Νάξος: Ένα νησί που τα έχει όλα!

Δαντελωτές ακτές, χαριτωμένα χωριά, φιλόξενοι, γελαστοί κάτοικοι και ασυνήθιστα εύφορα χώματα, γνωστά από την αρχαιότητα, δίνουν απλόχερα στον επισκέπτη ένα σωρό λόγους για να την ψάξει και να την ερωτευτεί. 

5
Αμοργός: Το νησί του απέραντου γαλάζιου

Περιβάλλεται από ένα θαυμαστό βαθύ μπλε -εξου και το Απέραντο Γαλάζιο, η ταινία που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο-, αλλά θαυμαστά είναι και τα γαστρονομικά δρώμενα που συμβαίνουν παντού στην ενδοχώρα της Αμοργού

5