Κρίσιμοι Διάλογοι: Αθήνα-Αμβέρσα στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Κρίσιμοι Διάλογοι: Αθήνα-Αμβέρσα στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Η έκθεση «Κρίσιμοι Διάλογοι: Αθήνα-Αμβέρσα» είναι μια συζήτηση μεταξύ του ΕΜΣΤ και του Μ ΗΚΑ, ένας θεωρητικός και οπτικός διάλογος, βασισμένος σε έργα από τις συλλογές και των δύο μουσείων, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 70 έργα δομημένα σε 22 θεματικές ενότητες

Κρίσιμοι Διάλογοι: Αθήνα-Αμβέρσα στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Η έκθεση «Κρίσιμοι Διάλογοι: Αθήνα-Αμβέρσα» είναι μια συζήτηση μεταξύ του ΕΜΣΤ και του Μ ΗΚΑ, ένας θεωρητικός και οπτικός διάλογος, βασισμένος σε έργα από τις συλλογές και των δύο μουσείων, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 70 έργα δομημένα σε 22 θεματικές ενότητες.

Πρόκειται για την πρώτη έκθεση που εγκαινίασε τον χώρο των Περιοδικών εκθέσεων του ΕΜΣΤ, ταυτόχρονα με το Πρόγραμμα «Το ΕΜΣΤ στον Κόσμο»..  Η έκθεση, υπό τον τίτλο Κρίσιμοι Διάλογοι: Αθήνα- Αμβέρσα εγκαινιάστηκε στις 31 Οκτωβρίου 2016 και θα διαρκέσει εως τις 29 Ιανουαρίου 2017, επανεκκινώντας ουσιαστικά την περιοδική εκθεσιακή δραστηριότητα του Μουσείου, που είχε διακοπεί το 2015 λόγω της μεταστέγασής του στην έδρα του και των ενεργειών για την παραλαβή και λειτουργία του.

Η έκθεση φιλοδοξεί να είναι ένας θεωρητικός και οπτικός διάλογος, βασισμένος σε έργα από τις συλλογές των δύο Μουσείων, που θα περιλαμβάνει πάνω από 70 έργα και θα διαρθρώνεται σε 22 θεματικές. Τον Απρίλιο του 2017, θα ταξιδέψει σε περιορισμένη εκδοχή στο Βέλγιο.
 
Κλείσιμο
Πληροφορίες: Διάρκεια έκθεσης έως τις 29 Ιανουαρίου 2017. Στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), Λεωφ. Καλλιρρόης και Αμβρ. Φραντζή (πρώην εργοστάσιο Φιξ). Τρίτη-Κυριακή, 11.00 π.μ-7.00 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 5 ευρώ, Μειωμένο 3 ευρώ, δωρεάν είσοδος κάθε Πέμπτη 5.00 μ.μ.-10.00 μ.μ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης