Χριστούγεννα on the road: Ένα VIP πάρτι γίνεται μέσα στο Peugeot Traveller

Χριστούγεννα on the road: Ένα VIP πάρτι γίνεται μέσα στο Peugeot Traveller

Ίσως θα ‘χεις δει τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερο είναι αλήθεια, μεγάλα βαν να πηγαινοέρχονται στην πόλη. Φαίνεται ότι συνήθως προτιμούνται σε μαύρο.

Cover-Youtube-EN
Ίσως γιατί, κάπου βαθιά στον εγκέφαλό μας, έχουμε κάνει μια μικρή, τόση δα σύναψη (terminalbutton τη λένε γιατροί, ψυχολόγοι και άλλοι σχετικοί) που μας θυμίζει πως το μαύρο και τα φιμέ κρύσταλλα δημιουργούν αυτήν την αίσθηση ‘’VIP’’. Η ιδιωτικότητα είναι μια έννοια που μας αρέσει σχεδόν ενστικτωδώς. Πολύ περισσότερο απ΄όσο ποτέ στο μεταμιλένιουμ.

Τα βαν, λοιπόν, που βλέπεις πηγαινοέρχονται γιατί ο τουρισμός, ευτυχώς, πάει «σφαίρα» στη χώρα, συνέδρια οργανώνονται εκεί όπου δεν φαντάζεσαι, επιχειρηματίες συναντούν συνεργάτες, επαγγελματίες θέλουν να τα συνδυάσουν όλα, δουλειά και οικογένεια, σ’ ένα και μόνο αυτοκίνητο, κόσμος πάει και έρχεται αλλά και VeryImportantPersons κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Όλοι αυτοί βρίσκονται πίσω απ΄ταφιμέ κρύσταλλα του Peugeot Traveller. Ένα διαφορετικό πάρτι γίνεται μέσα στην πολυτελή καμπίνα του πιο κομψού, ευρύχωρου και πολυτελούς VIP Shuttle -όπως λέγεται η κατηγορία αυτών των αυτοκινήτων.

Επίσης, μιας και είναι γιορτές, μπορείς να κάνεις την τρελή ανατροπή και να κάνεις το Χριστουγεννιάτικο πάρτι εν κινήσει. Ιδέα: να κάνεις το Athens byNight μέσα στο Peugeot Traveller. Ή και να πας ταξίδι σε ένα χριστουγεννιάτικο προορισμό. Να στείλεις sms σε φίλους και φίλες και να πας να τους πάρεις, τον καθένα απ΄το σπίτι του, με το Peugeot Traveller. Και καθώς τα φιμέ προστατεύουν την ιδιωτικότητα που λέγαμε, δεν θα ξέρουν ποιον θα συναντήσουν μόλις ανοίξουν οι ηλεκτρικά συρόμενες πλαϊνές πόρτες. Surprise!

Mέσα στις, έως και 9, θέσεις του Peugeot Traveller μπορείς να φτιάξεις ένα διαφορετικό livingroom. Μάλιστα, στο κέντρο της πολυτελούς, άψογα μονωμένης καμπίνας του, η μεσαία σειρά περιστρέφεται για να τα λέει ο κόσμος facetoface δημιουργώντας μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Δερμάτινες πολυθρόνες παντού, κάτι σαν carcinema, με δώρο την πίτσα, το ποπκόρν και τον τριζωνικό κλιματισμό ώστε ο καθένας απ΄τους «καλεσμένους» σου να αισθάνεται υπέροχα.


Cover-Youtube-EN
Head_Up_Display
Navigation_1
Κλείσιμο


Θες να το «προχωρήσεις» κι άλλο; Στόλισέ το μέσα. Βάλε ένα δώρο για τον καθένα. Οι χώροι του Peugeot Traveller, που αξιοποιούν την άψογη δυναμικά πλατφόρμα EMP2, είναι τεράστιοι, παρότι οι εξωτερικές διαστάσεις είναι compact. Παράγγειλε να σου ‘ρθει το delivery σε ένα σημείο που βλέπεις την πόλη από ψηλά - Λυκαβηττός, ας πούμε.

«Στρίμαρε» τα αγαπημένα σου τραγούδια μέσω της λειτουργίας MirrorLink στο ηχοσύστημα με την οθόνη 7 ιντσών. Βάλε θερμαινόμενα και μασάζ για σένα και το συνοδηγό. Άφησε το Head-UpDisplay να «προτζεκτάρει» τις ενδείξεις του πίνακα οργάνων, ακόμα και το navigation, στο μπροστινό παρμπρίζ για να μη χρειάζεται να παίρνεις το βλέμμα σου απ’ το δρόμο. Νιώσε την ασφάλεια όλων των συστημάτων που συναντάς στην ατζέντα ασφαλείας ενός «κανονικού» υπερσύγχρονου Peugeot. Με ποιότητα κύλισης που θα σου θυμίζει πως το livingroom του PeugeotTraveller δικαιολογεί τη γνήσια γαλλική του καταγωγή.

PEUGEOT_TRAVELLER_1602STYP017


PEUGEOT_TRAVELLER_1602STYP015



PEUGEOT_TRAVELLER_1602KL327

Και ξέρεις, ε; Το χριστουγεννιάτικο πάρτι μέσα στο Peugeot Traveller θα σου στοιχίσει ελάχιστα. Έχει, βλέπεις, το στέμμα με τη χαμηλότερη κατανάλωση στην κατηγορία με κατανάλωση μόλις 5,4 lt/100 km και τις φιλικότερες εκπομπές με μόλις 140 g/kmCO2 .

Η μοντέρνα εκδοχή του travelling έχει μήκος από 4.6 έως 5.3 μέτρα, σε τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος, φώτα LED, το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο EAT8 της Peugeot και πολυτέλεια σουΐτας.

Ένα ανθρώπινο πάρτι γίνεται μέσα στο Peugeot Traveller. Ζήσ’ το σε πόλη και ταξίδι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ