Χριστούγεννα και gamers: τι δώρο θα πάρεις;

Χριστούγεννα και gamers: τι δώρο θα πάρεις;

Το καταλάβαμε, τα Χριστούγεννα είναι εδώ. Άναψαν τα δέντρα, φωτίστηκαν τα παράθυρα και τα μπαλκόνια, οι πλατείες γέμισαν κομμένα έλατα που περιμένουν να μπουν σε κάποιο φιλόξενο σαλόνι για λίγες εβδομάδες, και η ατμόσφαιρα ήδη έχει αίσθηση ζεστή και γιορτινή, παρά το κρύο.

alone-blur-console-1509337
Τώρα, όμως, θα πρέπει να σκεφτείς και τι δώρο θα κάνεις σε όλους όσους σημαίνουν κάτι στη ζωή σου. Κι εδώ δημιουργείται ένα ζήτημα: κι αν κάποιος απ’ όλους αυτούς είναι φανατικός gamer, τότε… τι;

Μη φοβού, εδώ είμαστε εμείς για να καθοδηγήσουμε το χέρι σου σε κάτι που δεν θα μετανιώσεις! Αν μη τι άλλο, τα Public “κατέχουν” τους gamers καλύτερα από όλους!

xri2


Ας αρχίσουμε, λοιπόν, από τα βασικά: δεν υπάρχει gamer στον πλανήτη που, σκίζοντας το περιτύλιγμα του δώρου του και αντικρίζοντας το λογότυπο της Razer, δε θα νιώσει ένα χαρούμενο σκίρτημα στην καρδιά του. Εγγυημένα. Όπως εγγυημένα δεν θα τον αφήσει αδιάφορο το holiday bundle της Razer, με το Cynosa Chroma keyboard, το Abyssus Essential Chroma gaming mouse και το Goliathus Chroma mousepad.

xri3


Στο ίδιο επίπεδο, επίσης δεν υπάρχει gamer στον πλανήτη τον οποίο θα αφήσει αδιάφορο το όνομα Logitech. Για τους φανατικούς gamers που θέλουν το καλύτερο gaming mouse, λοιπόν, έχουμε το Logitech G903 Lightspeed με τον πιο εξελιγμένο sensor στον κόσμο: τον PMW3366. Συνυπολόγισε και το σύστημα ασύρματης φόρτισης και έχεις το απόλυτο gaming mouse. Αν θες και φόρτιση on-the-fly, μπορείς να το συνδυάσεις με το gaming mousepad Powerplay της Logitech, για τον απόλυτο συνδυασμό!

Μήπως, όμως, ο gamer σου έχει στρέψει το στόχαστρό του στην απόλυτη φορητή κονσόλα; Αν ναι, τότε στρίψε το κεφάλι σου και κοίτα το Super Smash Bros Ultimate Set με το Nintendo Switch σε ειδική περιορισμένη έκδοση με μοναδική διακόσμηση και, βέβαια, το παιχνίδι Super Smash Bros. Ultimate!

Κλείσιμο
xr1


Βέβαια μπορεί ήδη να έχει κονσόλα, οπότε μπορείς να περιορίσεις το εύρος σου στα blockbuster παιχνίδια αυτής της εποχής. Για παράδειγμα, το FIFA 19 είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που κυκλοφορεί, ενώ το Red Dead Redemption 2 είναι το απόλυτο game της… κολλεξιόν “φθινόπωρο – χειμώνας 2018-19”. Στα Public, όμως, θα βρεις και την ειδική έκδοση του PlayStation 4 σε έκδοση slim 1TB πακέτο με το Marvel’s Spider-Man!

Και βέβαια, στα ράφια του Public θα βρεις όσα παιχνίδια, κονσόλες και αξεσουάρ θες, για να καλύψεις τα γούστα και τις απαιτήσεις ακόμη και του πιο απαιτητικού gamer.
Και μην ξεχνάς: τα Public έχουν ετοιμάσει πολλά events και εκπλήξεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, και σε περιμένουν να τα επισκεφθείς!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ