Η αύρα της επιτυχίας

Η αύρα της επιτυχίας

Υπάρχουν ορισμένες στιγμές στη ζωή όπου τίποτα δεν πρέπει να αποσπάει την προσοχή σου. Είναι στιγμές που, απλά, χρειάζεσαι δυνατή αυτοπεποίθηση. Γνωρίζουμε ένα μυστικό που θα σας βοηθήσει σε αυτό.

av
Παίρνεις με το καλό το πτυχίο σου, είσαι έτοιμος να βγεις στον εργασιακό στίβο θα περάσεις από πολλές συνεντεύξεις μέχρι να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου, σε όλες αυτές τις συνεντεύξεις όμως πρέπει να είσαι άνετος και σίγουρος. Πρέπει επίσης να είσαι ντυμένος με στυλ, οι τρόποι σου να είναι διακριτικοί, αλλά και να και να φοράς το καλύτερό σου άρωμα.

Εργαζόμενος πια τα πράγματα σοβαρεύουν και στα συναισθηματικά σου
αντιμετωπίζεις τη ζωή με σοβαρότητακαι δένεσαι με τους ανθρώπους. Κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεσαι στη φάση να γνωρίσεις τη σχέση της ζωής σου, το πραγματικό ταίρι σου.
Στα πρώτα ραντεβού. Εκεί, θέλεις όλα να πάνε σωστά, για αυτό έχεις σχεδιάσει τα πάντα: Τα λόγια, τις μουσικές, τις κινήσεις. Θέλεις όχι μόνο να τη γοητεύσεις, αλλά και να την καταλάβεις και αν γίνεται, να κρατήσει στο τέλος κάτι, το άρωμά σου.

Στο μεταξύ, θα συνεχίσεις να κατεβαίνεις κάθε εβδομάδα στο γήπεδο για να παίξεις το αγαπημένο σου σπορ. Όποιο και αν είναι αυτό, το ζεις σαν να παίζεις όχι ερασιτεχνικά, αλλά στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Σκέφτεσαι μόνο τη νίκη, θέλεις να νιώσεις αυτήν την άγρια χαρά. Επικεντρώσου στο στόχο σου, κάνε καλές διατάσσεις και ζέσταμα και ξεκίνα δυνατά. Τρέξε σαν τον άνεμο και άφησε το άρωμά σου.
Κλείσιμο
Κάνε σύμμαχο σου τη τύχη και αξιοποίησε κάθε στιγμή , κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιασθεί.

Για όλες αυτές τις καταστάσεις, το STR8, η αγαπημένηανδρικήσειρά αρωμάτων, είναι εδώ για να σε εμπνεύσει. Επέλεξε το δικό σου άρωμα STR8 και κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και τη μάχη.
Πάρε τώρα μέρος στο νέο μεγάλο διαγωνισμό του STR8. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπεις αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσεις είναι να βρεις τον κωδικό που περιέχει κάθε σετ δώρου STR8 και να τον καταχωρήσεις στο Str8myway.com. Αναζήτησέ τα στα ράφια των supermarket και στις αλυσίδες καλλυντικών και, που ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ και θα ζήσει νέες μοναδικές εμπειρίες, χάρη στο STR8.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ