Λαμπερά Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη

Λαμπερά Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη σας βάζει στο πνεύμα των εορτών και υπόσχεται παραμυθένια Χριστούγεννα και μαγική Πρωτοχρονιά.

mageia01
Είτε ονειρεύεστε λαμπερά ρεβεγιόν στους ζωντανούς ρυθμούς της πόλης, είτε στιγμές χαλάρωσης σε έναν υπέροχο χώρο ευεξίας βάζοντας στόχους για τη νέα χρονιά, το ταξίδι για να ζήσετε την εμπειρία ξεκινά στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη. Φέτος, χαρίστε σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους ξεχωριστή λάμψη και μαγεία μέσα από προτάσεις και εορταστικά πακέτα που τα συνδυάζουν όλα.

Γιορτάζοντας στην καρδιά της Αθήνας

Το ξενοδοχείο Divani Caravel, από 1η Δεκεμβρίου, σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων και α-ρωμάτων, στο ολοκαίνουριο JuJu Bar & Restaurant, με signature Festive Cocktails & Bites. Ε-μπνευσμένα cocktails, με έντονα αρώματα και εκλεκτά αποστάγματα, συνοδευόμενα από γευστι-κά Bar Bites, αποτελούν την τέλεια αφορμή για γιορτινές, pre Christmas συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες.
Christmas_JuJu-Bar01

Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το JuJu Bar & Restaurant θα σας υπο-δεχτεί σε ένα trendy party όπου οι μουσικές επιλογές του DJ μας, μαζί με την συνοδεία σαξοφώ-νου είναι σίγουρο ότι θα σας ξεσηκώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Επιλέξτε ανάμεσα στο μοντέρνο μενού που έχει ετοιμάσει ο σεφ μας ή απολαύστε τα signature cocktails μας με μοναδι-κά Bar Bites. Το JuJu Bar & Restaurant, υπόσχεται να σας χαρίσει κορυφαίες εμπειρίες φαγητού και ψυχαγωγίας, σε ένα δικό του μαγικό σύμπαν, που το πραγματικό συναντά το ονειρώδες στην καρδιά της πόλης.
Κλείσιμο
Christmas_JuJu-Bar02

Η δεύτερη επιλογή που σας προτείνει το Divani Caravel είναι να υποδεχτείτε την καινούρια χρο-νιά θαυμάζοντας την μοναδική θέα της ολοφώτιστης Ακρόπολης, στην αίθουσα Horizon.
Το πλούσιο εορταστικό μενού που έχει δημιουργήσει ο σεφ μας και η ζωντανή μουσική, θα σας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ζήστε υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο εορταστικό Brunch που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Οι πλούσιοι μπουφέδες και η ζωντανή μουσική είναι σίγουρο ότι θα κάνουν την εμπειρία μοναδική.
Christmas_JuJu-Bar03

Οι μικροί μας φίλοι, που θα επισκεφτούν το ξενοδοχείο, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, μέσα από δημιουργικά παιχνίδια, να γευτούν υπέροχα γλυκά από το Candy Station και να νιώ-σουν τη μαγεία των γιορτών. Σε συνεργασία με την εταιρεία Nannuka, σας περιμένουμε στο Di-vani Caravel στις 24 & 31/12, από 18.00-22.00 αλλά και στις 25/12 & 01/01, από 12.30-16.30.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Με γιορτινή διάθεση, παραδοσιακές γεύσεις και τα αγαπημένα αρώματα των εορτών, οι λάτρεις της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα περάσουν αξέχαστα τις φετινές γιορτές με τις ξεχωριστές προτάσεις του Divani Apollon Palace & Thalasso.

Το εστιατόριο Mythos by Divani σας προσκαλεί την Παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα εορτα-στικό ρεβεγιόν με πλούσιους μπουφέδες και ζωντανή μουσική που θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
divani01

Στο A+D Bar, έχουμε ετοιμάσει ένα μοντέρνο και διασκεδαστικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική, για την Παραμονή Χριστουγέννων και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις που έχει ετοιμάσει ο Σεφ μας, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μία αξέχαστη βραδιά για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας περιμένουμε να υποδεχτούμε μαζί το νέο έτος απολαμβά-νοντας μοναδικές γεύσεις στους εορταστικούς μπουφέδες που έχει ετοιμάσει για εσάς ο σεφ μας και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το μουσικό σχήμα που έχουμε επιλέξει για εσάς.
divani02

Ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο Brunch που ετοιμάζουμε με υπέρoχες προτάσεις του Σεφ μας και ζωντανή μουσική, για να ξεκινήσουμε την καινούρια χρονιά, όπως της αρμόζει.

Οι μοναδικές εμπειρίες που προτείνονται στα ιδιαίτερα προσεγμένα πακέτα διαμονής, δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην πιο ονειρική τοποθεσία, ενώ για τους μικρούς του φίλους το Divani Apollon Palace & Thalasso επιφυλάσσει ασυναγώνιστες εκπλήξεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ‘Christmas Wonderland’.
divani03

Σε συνεργασία με τη Nannuka, σας περιμένουμε από 24 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου, από 16.00-20.00.
nannuka01


Βρείτε εδώ, http://mob.divanis.com/mob/Xmas-Brochure-2018.pdf, την εορταστική μας μπρο-σούρα για όλες τις λεπτομέρειες των εορταστικών εκδηλώσεων στα ξενοδοχεία μας.

#divinechristmas #divinemoments

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK