John P.: Summer in style

John P.: Summer in style

Το ξενοδοχείο είναι κλεισμένο εδώ και καιρό, το ίδιο και τα εισιτήρια. Ο προορισμός; Οπωσδήποτε κάποιο από τα δεκάδες, υπέροχα ελληνικά νησιά: όταν ζεις σε έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως ταξιδιωτικούς προορισμούς, δεν έχει και πολύ νόημα να περνάς τις καλοκαιρινές σου διακοπές στο εξωτερικό.

Αν δεν το λέει η Vogue δεν είσαι …fashion icon!
John P.: Summer in style
Μπορεί να είναι κοσμοπολίτικο ή ο τελευταίος προορισμός κάποιου πλοίου της άγονης γραμμής, πολύβουο ή απομονωμένο, όμως ό, τι κριτήρια και να θέσετε, οι ελληνικές θάλασσες προσφέρουν υπεραρκετές επιλογές σε νησιά που μπορούν να τα καλύψουν. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να γεμίσετε τις βαλίτσες σας. Η επίσκεψη στα μαγαζιά είναι επιβεβλημένη, ώστε να συνδυάσετε τις διακοπές σας με εμφανίσεις κομψές και άνετες.

Κλείσιμο


Και ενώ ο προορισμός μας είναι σχεδόν σίγουρα ελληνικός, οι επιλογές μας σε ρούχα και αξεσουάρ δεν είναι πάντα. Κακώς, γιατί μπορεί η ελληνική μόδα να μην έχει την παράδοση της γαλλικής ή της ιταλικής, όμως έχει την δική της πορεία, η οποία μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να τραβάει την προσοχή διεθνώς. Ρούχα υψηλής ραπτικής αλλά και prêt-a-porter δημιουργίες ελληνικών οίκων μόδας, εξάγονται όλο και συχνότερα στο εξωτερικό, ενώ γίνονται ανάρπαστα από τους ξένους επισκέπτες της χώρας μας κάθε καλοκαίρι. Ο μαγικός συνδυασμός ανταγωνιστικών τιμών, εξαιρετικών υφασμάτων και καταπληκτικού στιλ που πετυχαίνουν συχνά οι έλληνες δημιουργοί, δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.





Μία από τις ελληνικές εταιρείες ένδυσης που ξεχωρίζει για τη… συνέπεια που δείχνει σε αυτή τη συνταγή της επιτυχίας, είναι η John P. Συνεχίζοντας μια επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε το 1980, υπογράφει ολοκληρωμένες συλλογές γυναικείων και αντρικών ρούχων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υλικών και της ραφής, το απαράμιλλο στιλ που ταυτίζεται με τις διεθνείς τάσεις της μόδας και την ποικιλία που καλύπτει κάθε περίσταση με κομψότητα και άνεση. Παράλληλα, χάρη στις ανταγωνιστικές τιμές, την ευελιξία στην παραγωγή και την ταχύτητα στην παράδοση, η εταιρεία John P έχει ξεχωρίσει στην ελληνική αγορά για τη δραστηριότητα, την υπευθυνότητα και τις ξεχωριστές προτάσεις της.



Αλλά και εκτός Ελλάδας, η εταιρεία διατηρεί δυναμικές συνεργασίες που διευρύνονται διαρκώς καθώς η υψηλή ποιότητα και ο ξεχωριστός σχεδιασμός αποτελούν διαβατήριο για πετυχημένες πωλήσεις στις απαιτητικές αγορές του εξωτερικού. Μέχρι στιγμής η εταιρεία εξάγει συστηματικά τα ρούχα της σε Αμερική, Κύπρο και Ευρώπη.





Η συλλογή της John P για τη σεζόν που διανύουμε (Spring-Summer Collection) ξεχώρισε αμέσως για τις υπέρκομψες δημιουργίες της, που εγγυώνται μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Αν δεν τις έχετε δει ακόμη, μπορείτε να τις απολαύσετε μέσα από τον υψηλής αισθητικής κατάλογο που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, στη διεύθυνση http://johnp.gr, μαζί με άλλες εξίσου ενδιαφέρουσες προτάσεις. Εντυπωσιακό, λειτουργικό και εύχρηστο είναι και το ολοκαίνουριο e-shop της John P. – θα το βρείτε στο www.johnp-shop.com – από όπου μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα, με ασφάλεια και σε συμφέρουσες τιμές τα μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ της εταιρείας και να ζήσετε το πιο κομψό καλοκαίρι της ζωής σας.



Κεντρικό Κατάστημα:

Χρεμωνίδου 17, Παγκράτι, Τηλ 210 7569279
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης