Και όμως υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες

Και όμως υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες

Ο χαμός του Black Friday πέρασε και τελικά δεν βρήκες αυτό που ήθελες; Μην ανησυχείς, για εσένα υπάρχει η Cyber Monday. Και δεν ξέρεις το καλύτερο. Όλα αυτά θα τα κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου, αφού, αν η Black Friday είναι η γιορτή των φυσικών καταστημάτων, η Cyber Monday είναι η γιορτή του online shopping.

brown-shopping-bags-5956
Οπότε, κάτσε άνετος μπροστά στον υπολογιστή σου, άνοιξε τον browser που προτιμάς και δες τις πιο εκπληκτικές προσφορές χωρίς στριμωξίδι. Και μην νομίζεις ότι θα δεις μία από τα ίδια με το Black Friday. Μπορεί κάποιες προσφορές να συνεχίζουν να ισχύουν, αλλά σε online marketplaces όπως αυτό του Public.gr είναι δεδομένο ότι θα βρεις χιλιάδες – κυριολεκτικά – προσφορές – που θα σε κάνουν να διαγράψεις από το μυαλό σου την… μαύρη Παρασκευή. Μερικές από τις ευκαιρίες που ξεχωρίσαμε είναι οι ακόλουθες:

Σετ 4 Βαλίτσες Princess Family Pamplona - Βαλίτσες για όλη την οικογένεια!

Προετοιμάζεις ταξίδι για όλη την οικογένεια την περίοδο των γιορτών και έχεις βαρεθεί να κουβαλάς δεκάδες τσάντες και τσαντάκια. Βάλε τα πράγματα σε τάξη με το σετ βαλιτσών Princess Family Pamplona. Τέσσερις βαλίτσες που μπορείς τώρα να αποκτήσεις με 129 ευρώ (από αρχική 269 – έκπτωση 51%). Με μοναδικά χρώματα και διαφορετικά μεγέθη ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες της οικογένειας.

Ψηφιακή Ζυγαριά Βρεφών Romed Bs003 – Για το νέο μέλος

Έχεις τη χαρά να υποδεχτείς ένα νέο μέλος στην οικογένειά σου; Παρακολούθησε με απόλυτη ακρίβεια τις μεταβολές στο βάρος του για να είσαι σίγουρος ότι μεγαλώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ψηφιακή ζυγαριά βρεφών Romed Bs003 είναι τώρα σε τιμή προσφοράς 35,90 ευρώ (με έκπτωση 60% από την αρχική τιμή των 89 ευρώ) και διαθέτει ακρίβεια τρίτου δεκαδικού ψηφίου και ευκρινή οθόνη LCD.

PlayStation VR & PlayStation Camera V2 & PlayStation VR Worlds & 4 Games - Μάσκα Εικ. Πραγματικότητας

Έχεις PlayStation 4; Αναβάθμισε ακόμη περισσότερο την εμπειρία σου με το Playstation VR Mega Pack. Μπες στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας με την προηγμένης τεχνολογίας μάσκα της Sony και ζήσε το παιχνίδι όπως ποτέ άλλοτε. Το PlayStation VR διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED, 5.7" με ανάλυση 1920 x RGB x 1080, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και εκπληκτικό ήχο 360 μοιρών ώστε να μην χάνεις τίποτα από την εμπειρία του παιχνιδιού. Τώρα μόλις 229 ευρώ από αρχική 339, μια έκπτωση 32%.

Πολυμάγειρας Redmond Rmc-m10e 500w

Άλλαξε για πάντα τον τρόπο που μαγειρεύεις με τον πολυμάγειρα RMC-M10E της Redmond, που είναι κατάλληλος να καλύψει τις απαιτήσεις όλης της οικογένειας. Για υγιεινό μαγείρεμα στον μικρότερο δυνατό χρόνο είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή. Απόκτησέ τον στα 49,90 ευρώ στο Cyber Monday του Public.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ