Black Buy-Day με πολλές ιδέες για… μπεζ πλακίδια!

Black Buy-Day με πολλές ιδέες για… μπεζ πλακίδια!

Η Porcelana γιορτάζει την Black Buy-day έως τις 30 Νοεμβρίου κι εσείς έχετε κάθε λόγο να το γιορτάζετε αφού μπορείτε να βρείτε την ultimate τάση της σεζόν στα πλακίδια σε τιμές που θα σας ενθουσιάσουν!

plak2
Beige is the new black

To μπεζ αναδεικνύεται ως η απόλυτη τάση του χειμώνα. Σε σκούρες ζεστές ή φωτεινές γήινες αποχρώσεις, είναι το χρώμα που θα δώσει προσωπικότητα σε κάθε χώρο του σπιτιού σας, καθώς το μετατρέπει σε ιδανικό «καμβά» που υποδέχεται οποιαδήποτε χρωματική παλέτα επιλέξετε για έπιπλα και διακοσμητικά. Οικείο, φιλόξενο, elegant και classy, το μπεζ θα δικαιώσει την επιλογή σας και θα… τρυπώσει σε κάθε δωμάτιο!

Beige a bagno!

Επιλέξτε μπεζ αποχρώσεις πλακιδίων σε patterns που θυμίζουν tribal και δώστε έναν έθνικ τόνο στο μπάνιο σας. Παίξτε με αποχρώσεις και στυλ, επιλέγοντας μεγάλα μονόχρωμα πλακίδια για τον τοίχο που φιλοξενεί τον καθρέφτη και το κύριο έπιπλο του μπάνιου. Συνδυάστε το με deck δάπεδο και διατηρήστε παρόμοια αισθητική στα υπόλοιπα έπιπλα μπάνιου για να έχετε ένα boutique hotel αποτέλεσμα!

plak3
Κλείσιμο


Beige on decks!
Η τάση του ξύλινου δαπέδου deck παραμένει μια διαχρονική πρόταση που θα δώσει μια cozy αίσθηση στο χώρο σας. Επενδύστε σε μία ανοιχτόχρωμη δρύινη απόχρωση με ξύλινη υφή. Επιλέξτε τόνους του γκρι, ή του μπεζ puro για τα έπιπλα της κουζίνας και παίξτε με φωτεινές λευκές πινελιές για περισσότερη προοπτική. Μη διστάσετε να προσθέσετε και μαύρο χρώμα σε διακοσμητικά είδη ή μικροέπιπλα. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο elegant από ποτέ!

plak2


Πολυτελές μάρμαρο
Τα μαρμάρινα πλακίδια αποτελούν μία all time classic επιλογή για δάπεδο. Πολυτελή, καλαίσθητα, εντυπωσιακά και άκρως λαμπερά, αποπνέουν μία αίγλη που δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Επιλέξτε μεγάλα μπεζ πλακίδια με ελαφριά marble effects για το χώρο του σαλονιού και παίξτε με μπεζ ή σκούρες καφέ αποχρώσεις σε έπιπλα και πίνακες. Κάπως έτσι ο κεντρικότερος και πλέον πολυσύχναστος χώρος του σπιτιού θ’ αποκτήσει luxury style και θα υποδεχτεί τις ωραιότερες στιγμές σας με την οικογένεια ή τους καλεσμένους σας.

Plak1


Black Buy-day στην PORCELANA έως τις 30 Νοεμβρίου!

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές και ανακαλύψτε δελεαστικές προσφορές σε ξεχωριστά εκθεσιακά προϊόντα από τις προηγούμενες συλλογές της PORCELANA, με ποσοστό έκπτωσης έως 70%!

Επιλέξτε με βάση το προσωπικό σας στυλ μέσα από μια πλούσια συλλογή πλακιδίων, ειδών υγιεινής, κουζίνας και επίπλου για να δημιουργήσετε χώρους που εκφράζουν την προσωπικότητα σας, τώρα με ακόμα χαμηλότερη τιμή!

Επισκεφτείτε το κοντινότερό σε εσάς κατάστημα του δικτύου PORCELANA, σε 28 σημεία σε όλη την Ελλάδα ή κάντε κλικ στο www.porcelana.gr και ανακαλύψτε αμέτρητες προσφορές και προτάσεις για να ανανεώσετε το σπίτι σας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ