Τα μεγαλύτερα προγράμματα επιβράβευσης στην Ελληνική αγορά

Τα μεγαλύτερα προγράμματα επιβράβευσης στην Ελληνική αγορά

Black Friday στο allSmart.gr σημαίνει περισσότερες από 1.000 προσφορές Black Friday σε προσφορά έως -70%.

black_friday

To www.allSmart.gr , το loyalty marketplace του SmartClub των πρατηρίων Shell, ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα επιβράβευσης στην Ελληνική αγορά, παρουσιάζει τις καλύτερες Black Friday προσφορές.

Μπορείς να περιηγηθείς στο www.allsmart.gr και να ανακαλύψεις εκατοντάδες προσφορές σε Smartphones, Tablets, Wearables, Τηλεοράσεις, Προϊόντα για το σπίτι και για την κουζίνα, Εργαλεία, Προϊόντα προσωπικής φροντίδας, Πάνες, Εποχιακά. Είδη ταξιδίου και Προϊόντα αυτοκινήτου. Γιατί στο www.allSmart.gr μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι.

Επιπλέον, μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου εύκολα και γρήγορα σε ώρα και ημέρα που σε εξυπηρετεί από ένα από τα 450 πρατήρια Shell πανελλαδικά ή στον χώρο σου. Ειδικά στα πρατήρια Shell η αποστολή είναι δωρεάν για αγορές άνω των 20€.

Αφού έχεις επιλέξει τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, έχεις τη δυνατότητα να τα αποκτήσεις σε ακόμα χαμηλότερη τιμή με συνδυασμό πόντων και χρημάτων, εξαργυρώνοντας πόντους Smart από την κάρτα SmartClub και πληρώνοντας το υπόλοιπο ποσό με αντικαταβολή ή με χρήση χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας με άτοκες δόσεις.

Επιπρόσθετα οι καταναλωτές που επιλέγουν το allsmart.gr για τις διάφορες αγορές τους μπορούν να κερδίσουν 2 πόντους για κάθε ευρώ που ξοδεύουν, κάνοντας την απόκτηση του επόμενου αντικειμένου ευκολότερη και πιο συμφέρουσα.

Κλείσιμο
Οι καλύτερες Smart Black προσφορές ήρθαν στο www.allSmart.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK