Ώρα να αποκτήσετε την πιο… black κουζίνα που είχατε ποτέ!

Ώρα να αποκτήσετε την πιο… black κουζίνα που είχατε ποτέ!

Αν ψάχνατε αφορμή για ν’ ανανεώσετε την κουζίνα σας, η Porcelana σας δίνει την καλύτερη. Η Black Buy-Day καμπάνια της αγαπημένης εταιρείας περιλαμβάνει ιδιαίτερα εκθεσιακά προϊόντα από προηγούμενες συλλογές με έκπτωση έως και 70%! Γι’ αυτό το λόγο, διαλέξαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια που αποτελούν τα απόλυτα trends της σεζόν και σας δίνουμε μερικές φρέσκες ιδέες που ταιριάζουν σε κάθε χώρο!

pors0
Marble patterns

Το εφέ μαρμάρου αποτελεί μία τάση που παραμένει διαχρονική και ταιριάζει απόλυτα με ζεστούς τόνους του καφέ και του γκρι. Σας προτείνουμε μια κουζίνα με marbles effects νησίδα που θ’ αποτελέσει αγαπημένο σημείο συνάντησης για όλα τα μέλη της οικογένειας.
DM0656_HJ_00


Earth calling

Η τάση επιτάσσει επιστροφή στη… φύση με γήινες ξύλινες αποχρώσεις που δένουν φυσικά με λευκούς ή μαύρου τόνους. Διαλέξτε το μπεζ της καρυδιάς για τον κύριο πάγκο της κουζίνας και παίξτε με χρωματικές εναλλαγές στα ράφια και στο τραπέζι για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σκεφτείτε «λειτουργικά» και επενδύστε σε πολλά ντουλάπια που θα φιλοξενήσουν ό,τι δε θέλετε να βρίσκεται σε κοινή θέα. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα μία περιποιημένη κουζίνα!
DM0670_HJ_00
Κλείσιμο


Colonial Chic

Ή αν προτιμάτε στα ελληνικά «αποικιακό στυλ». Επιλέξτε μια κουζίνα που θα σας ταξιδεύει καθημερινά νοερά στη γαλλική εξοχή με πολλούς έξυπνους χώρους αποθήκευσης, ανοιχτές επιφάνειες και γκρι αποχρώσεις και βιώστε την απόλυτη αίσθηση λειτουργικότητας. Δοκιμάστε μια εναλλακτική διαρρύθμιση (με το νεροχύτη ν’ αποτελεί μέρος της καθημερινής τραπεζαρίας) για μία comfort food ατμόσφαιρα.

Ilary_3final01oct17_01_send


Open spaces


Η κουζίνα είναι ο κατεξοχήν χώρος δημιουργικότητας. Κι επειδή στη δημιουργία δεν υπάρχουν κανόνες… επιλέξτε μια εντελώς open διαρρύθμιση καλύπτοντας μόνο έναν τοίχο του σπιτιού. Μια τέτοια επιλογή δίνει ιδιαίτερη προοπτική στο χώρο σας επιτρέποντας όλες τις γωνίες του σπιτιού να επικοινωνούν θυμίζοντας open spaces… που ως γνωστόν φημίζονται για την creative ματιά τους!

DM0674_HJ_00


Breaking the rules


H Porcelana διαθέτει μεγάλη γκάμα επιλογών και λύσεων για κάθε χώρο και «σπάει» τους κανόνες διάταξης προτείνοντάς σας λειτουργικές ιδέες. Για παράδειγμα, ένας τοίχος γεμάτος ντουλάπια χωρίς πάγκο, μία τραπεζαρία που φιλοξενεί το νεροχύτη και μία βιτρίνα που αιωρείται στον τοίχο είναι μερικές μόνο ιδέες για ν’ αλλάξετε τα δεδομένα!

DM0658_HJ_00


Χτύπα… ξύλο!

Το ξύλο σε φυσικούς τόνους επέστρεψε δριμύτερο, δίνοντας μια δίνοντας μια eco αισθητική που αποπνέει χαλαρότητα. Επιλέξτε το ως επένδυση σε πάγκους ή ντουλάπια κουζίνας, προτιμήστε γήινες ή λευκές αποχρώσεις και αποκτήστε την κουζίνα των ονείρων σας.

Ilary9TestFinal05oct17_00_send-copy


Black never goes out of style

Το… Black Friday είναι μία καλή αφορμή να υπενθυμίσουμε ότι το μαύρο παραμένει all time classic χρώμα όχι μόνο στην γκαρνταρόμπα σας! Επιλέξτε μία μαύρη σύνθεση κουζίνας και συνδυάστε το με φυσικούς τόνους ξύλου για ένα Scandinavian Chic αποτέλεσμα!

DM0667_HJ_00


Black Buy-day στην PORCELANA!

Μοναδικές black buy-day τιμές έως τις 30 Νοεμβρίου! Επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές και ανακαλύψτε δελεαστικές προσφορές σε ξεχωριστά εκθεσιακά προϊόντα από τις προηγούμενες συλλογές της PORCELANA, με ποσοστό έκπτωσης έως 70%!

Επισκεφτείτε το κοντινότερό σε εσάς κατάστημα του δικτύου PORCELANA, σε 28 σημεία σε όλη την Ελλάδα ή κάντε κλικ στο porcelana.gr και ανακαλύψτε αμέτρητες προσφορές και προτάσεις για να ανανεώσετε το σπίτι σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK