Το πολυαναμενόμενο Μπλακ Φράιντεϊ σιζον θρι είναι πια γεγονός

Το πολυαναμενόμενο Μπλακ Φράιντεϊ σιζον θρι είναι πια γεγονός

Τελικά, είχαμε και στο χωριό μας Μπλακ Φράιντεϊ; Σύμφωνα με τoν Κωτσόβολο, ναι είχαμε, και το ξέραμε.

ad1
Αφού γίναμε «από δύο χωριά, χωριάτες», τα Άνω και Κάτω Κωτσοβολιώτικα, και βγήκε όλη η αλήθεια στην επιφάνεια ήρθε η ώρα του Βρασίδα.

Όλοι οι συγχωριανοί στο πόδι για να δώσουν στο Βρασίδα τι θέλουν, για να μπει στη Μαύρη Λίστα που φτιάχνει για τη Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου.

Ακόμα ένα ευρηματικό σποτ από την εταιρεία Κωτσόβολος, που με τρόπο χιουμοριστικό επικοινωνεί , τις ασυναγώνιστες προσφορές της για την περίοδο του Black Friday και είναι έτοιμη να δεχτεί τον κόσμο σε ένα από τα 95 καταστήματά της και το kotsovolos.gr.

ad2
Κλείσιμο


Μεγάλες ευκαιρίες αγοράς θα υπάρχουν σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, από τις τηλεοράσεις, τα gadgets, τα smartphones, τα laptops, μέχρι και τις μεγάλες οικιακές συσκευές, τις μικροσυσκευές και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, που είναι ήδη στη λίστα με τις καλύτερες black τιμές.

Φέτος η Μπλακ Φράιντεϊ στο Κωτσόβολο θα έχει και Pay Express.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από κάποιο ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού pos που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων. Για όσους θέλουν να παραλάβουν οι ίδιοι επιτόπου, με την υπηρεσία Collect@Store μπορούν μέσα σε 20λεπτά από τη στιγμή που έχουν κάνει την παραγγελία τους online να παραλάβουν στο κοντινότερο κατάστημα που έχουν βρει διαθέσιμό το προϊόν.

ad3


Εκτός κι αν ακούσετε τη γυναίκα του Βρασίδα που του φωνάζει πως όλα τα προϊόντα είναι και on line στο https://www.kotsovolos.gr/
Φτιάξε κι εσύ τη δική σου λίστα και άσε στο Κωτσόβολο τα υπόλοιπα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK