Η νέα συλλογή Sugarfree: Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019

Η νέα συλλογή Sugarfree: Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019

Από το 2006 η Sugarfree, μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες στο χώρο της μόδας, έχει ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα της ελληνικής και διεθνής αγοράς στη γυναικεία ένδυση.

ekso
Στην 10χρονη πορεία της η Sugarfree έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και έχει καθιερώσει την σύγχρονη εικόνα της γυναίκας. Ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας και το ύφος της αγοράς, οδήγησε στην δημιουργία μοντέλου πρότυπων καταστημάτων Sugarfree. Μοντέλο που συνδυάζει μόδα, εποχικότητα, ποικιλία προϊόντων και χρωμάτων, ποιότητα, εξυπηρέτηση και άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Aυτή τη στιγμή η Sugarfree απαριθμεί 36 καταστήματα σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Έγινε γνωστή για τη “sporty-chic” αισθητική της και ειδικότερα για τις ασυναγώνιστες βελουτέ και πετσετέ φόρμες της. Τα τελευταία χρόνια οι συλλογές της έχουν εμπλουτιστεί με μοντέρνα καθημερινά κομμάτια, εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, συνδιάζοντας την άνεση και το στυλ.

_DSC0755
_DSC0815
_DSC0932


Βελουτέ φόρμες: οι κλασικές ασυναγώνιστες βελουτέ φόρμες καταλαμβάνουν και φέτος μεγάλο μέρος της συλλογής μας, σε διάφορα χρώματα, είτε απλές είτε με στάμπες και τυπώματα στην πλάτη της ζακέτας. Φέτος γίνεται διαφοροποίηση στα παντέλονια της φόρμας, όπου υπάρχουν 3 διαφορετικά στυλ α) το κλασικό σε ίσια γραμμή β) το alex pant με λάστιχο στο κάτω μέρος γ) το χωρίς τσέπες με ελαφριά καμπάνα .

Futer φόρμες: Εδώ και μερικές σεζόν ένα μέρος της συλλογής μας είναι οι βαμβακερές φόρμες είτε στην κλασική γραμμή ζακέτα και ίσιο παντελόνι με ελαφριά μεταλιζέ τυπώματα είτε σε πιο νεανικό στυλ όπου το παντελόνι παίρνει πιο φαρδιά μορφή ενώ η μπλούζα είναι hoodies ( με κουκούλα ή κορδόνια και λίγο πιο κοντή).

Ready to wear : η συλλογή ρούχων μας καταλαμβάνει και φέτος ένα μικρό μέρος της συλλογής μας με βελουτέ leggings, jumpsuit και κορμάκια.

Fitness: η συλλογή WORK IT OUT που απευθύνεται στις γυναίκες που τους αρέσει να είναι ντυμένες με άνεση και στυλ ενώ αθλούνται. Leggings, tshirts, crop tops, μπουστάκια σε έντονα χρώματα και με prints, αποτελούν τα must-have κομμάτια για κάθε εποχή.

Εσώρουχα: τα αγαπημένα μας εσώρουχα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την φετινή μας συλλογή. Όπως κάθε φορά αισθησιακά, σέξυ εσώρουχα και κορμάκια με βασικό χαρακτηριστικό την δαντέλα.

Kids: η παιδική μας συλλογή ακολουθεί τα πρότυπα της γυναικείας. Βελουτέ φόρμες και tshirt με τυπώματα. Και φέτος υπάρχουν βελουτέ φόρμες με ίδιο τύπωμα με τις γυναικείες, ώστε μαμά και κόρη να είναι ίδιες.


Κλείσιμο
2
30
6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK