Μπλακ Φράιντει the Sequel part 1

Μπλακ Φράιντει the Sequel part 1

Ντον’τ σκιπ, γιατί αυτήν την ιστορία δεν την προσπερνάς!

black_friday
Για την κυρία Κική έχουμε αναφέρει και σε άλλο μας άρθρο, πως βγήκε από τα ρούχα της, ξεσπάθωσε και τα είπε έξω από τα δόντια για τις ρίζες του Μπλακ Φράιντεϊ. Ακόμα, έχουμε ξαναγράψει για τον προκλητικό χορό της προς το Μήτσο, που όπως προστάζει η πρόκληση έκανε το δικό της Κική τσέλεντσς. Αλλά πως έγινε viral και έφτασε νο3 trend στο Youtube δεν το έχουμε αναφέρει. Η κυρία Κική του Κωτσόβολου ξεπέρασε Φουρέιρα, GNTM και μαζί της σείεται ο κόσμος σε ρυθμούς «Βρε, Κική μου σ’ αγαπάω»!

Η ανατρεπτική αυτή ιστορία, θέλει το Black Friday, και ελληνιστί «μπλακ φράιντεϊ», να είναι από τα γεννοφάσκια μας παραδοσιακή συνήθεια, τα κλασικά σεμεδάκια της γιαγιάς μας «επαναστατούν» και αποκτούν μαύρο χρώμα Που αλλού; Μα φυσικά στον Κωτσόβολο γιατί «μπλακ φράιντεϊ» υπήρχε, αλλά σαν του Κωτσόβολου κανένα!

Ο Κωτσόβολος και φέτος φέρνει στα μέτρα της ελληνικής συνείδησης μία ξενόφερτη συνήθεια, δίνοντας της ακόμα περισσότερο ελληνικό χαρακτήρα και ειδικά, αυτό της υπαίθρου και του χωριού. Έτσι δημιουργήθηκε η Μπλακ Φράντεϊ βολ. 2 με νέους ήρωες, νέες ιστορίες και νέους πρωταγωνιστές που δίνουν τη δική τους εκδοχή.

Τελικά, είχαμε και στο χωριό μας Μπλακ Φράντεϊ; Σύμφωνα με την Κωτσόβολο, ναι είχαμε, και το ξέραμε! Γίναμε «από δύο χωριά, χωριάτες», τα Άνω και Κάτω Κωτσοβολιώτικα, και βγήκε όλη η αλήθεια στην επιφάνεια! Μετά από τεστιμόνιαλς και ρέσερντς καταλήγουμε πως «μπλακ φράιντεϊ» είχαμε, αλλά προσφορές σαν του Κωτσόβολου, πουθενά!

Κλείσιμο
Ντον’τ σκιπ. Το Μπλακ Φράιντει του Κωτσόβολου δεν το προσπερνάς!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK