Black Friday και Cyber Week: Οι αγορές που σε συμφέρει να κάνεις

Black Friday και Cyber Week: Οι αγορές που σε συμφέρει να κάνεις

Πλησιάζει η ευκαιρία να αποκτήσεις κάτι που πραγματικά έχεις ανάγκη σε πολύ χαμηλή τιμή

blackfriyay
24 ώρες γεμάτες προσφορές σχεδόν σε όλους τους τομείς του λιανεμπορίου. 24ωρες ουρές στα καταστήματα για αγορές που μόνο εκείνη την ημέρα μπορείς να κάνεις σε πολύ καλές τιμές. Η Black Friday πλησιάζει και οι προσφορές αρχίζουν να παίρνουν τις θέσεις τους στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Αλλά η φρενίτιδα δεν σταματάει μόνο σε εκείνη την Παρασκευή. Ο χαμός συνεχίζεται τη Cyber Week.

Όσοι έχουν βιώσει ήδη αυτή την εμπειρία, γνωρίζουν καλά πώς νιώθει κανείς όταν ολοκληρώνεται η πολυπόθητη αγορά με ένα κλικ. Εύκολα, γρήγορα και το καλύτερο: σε πολύ καλή έκπτωση. Ευτυχία. Η ικανοποίηση όμως είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν αποκτάς κάτι που πραγματικά έχεις ανάγκη.

Σκέψου για παράδειγμα, ενόψει και της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων που θέλοντας και μη θα κυκλοφορήσεις αρκετά στους δρόμους, να θες να διανύσεις αποστάσεις και να μην έχεις ασφαλισμένο το αυτοκίνητό σου. Πρόκειται για κάτι που όντως έχεις ανάγκη, καθώς «κλειδώνεις» την ασφάλεια σου όσο μετακινείσαι στους δρόμους. Και πρόκειται επίσης για κάτι που μπορείς να εξασφαλίσεις σε εξαιρετικά καλή τιμή τη Black Friday και τη Cyber Week.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες αγορές που μπορεί να κάνεις αυτή την περίοδο, αναλογίσου την ευκαιρία που έχεις να ασφαλίσεις αυτοκίνητό σου με 50% έκπτωση και να βγεις κερδισμένος. Ή να προστατέψεις την κατοικία σου με επίσης έως και 50% έκπτωση στα πακέτα της Anytime που θα δεις εδώ. Αν δεν είσαι ήδη καλυμμένος σε αυτά τα πεδία, τώρα είναι η στιγμή για να το κάνεις.

Κλείσιμο
Φτιάξε έξυπνα τη λίστα των αγορών σου, ενημερώσου σωστά για τις προσφορές που σε αφορούν, κοίταξε τις εγγυήσεις και την αυθεντικότητά τους και μην παραλείψεις να ενημερωθείς για τα τρία ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Anytime. Πρόκειται για:

-Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

-Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

-Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσένα που θέλεις την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Για να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα παρακάτω προγράμμα ασφάλισης κατοικίας:

-Το Economic: Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε όσους έχουν στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο ασφάλισης που απαιτούν οι τράπεζες.

-Το Value: Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε όσους έχουν στεγαστικό δάνειο αλλά η τράπεζα απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα κ.α.)

-Το Premium: Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασφαλίσουν το σπίτι τους για κάθε κίνδυνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK