Black Friday 2018 στα Leroy Merlin!

Black Friday 2018 στα Leroy Merlin!

Μοναδικές προσφορές έως -70% στα LEROY MERLIN για τις 3 ολόκληρες μέρες, στις 22, 23 και 24 Νοεμβρίου 2018!

black-friday02
Φέτος η LEROY MERLIN θα γιορτάσει την πιο μαύρη Παρασκευή με Black Friday προσφορές που αγγίζουν το -70%! Πρόλαβε και κάνε δικά σου μοναδικά προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές και βγες κερδισμένος!

Σκέφτεσαι να ανανεώσεις το σπίτι σου; Να η ευκαιρία που έψαχνες, από την Πέμπτη 22, έως και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 επισκέψου τα καταστήματα τις LEROY MERLIN και βρες αμέτρητες επιλογές, σε προϊοντικές κατηγορίες όπως, εργαλεία, έπιπλα για τη διακόσμηση εξωτερικών χώρων, τον κήπο, την κουζίνα, το μπάνιο, και πολλά άλλα για να δώσεις αέρα ανανέωσης στον προσωπικό σου χώρο οικονομικά!

Black Friday 2018 αποτελεί ιδανική ευκαιρία ανανέωσης αλλά και απόκτησης των προϊόντων που ονειρεύεσαι στις πιο Βlack Friday τιμές!

Και για να μην «χαθείς» στις προσφορές, η LEROY MERLIN έχει φροντίσει και για αυτό! Στους κεντρικούς διαδρόμους των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, θα τοποθετηθούν καλάθια που θα φέρουν ειδική σήμανση και μέσα σ’ αυτά θα βρεις περισσότερα από 100 προϊόντα, για να τα κάνεις δικά σου! Γιατί η LEROY MERLIN φροντίζει για την καλύτερη, γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη εξυπηρέτησή σου!

Κλείσιμο
Αυτό δεν είναι ένα απλό Black Friday αλλά ένα πραγματικό 3ήμερο προσφορών! Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές και συμφέρουσες αγορές για το σπίτι σου, τώρα είναι η ευκαιρία και πρέπει οπωσδήποτε να προλάβεις!

Για σένα που θες πάντα να βγαίνεις κερδισμένος από τις αγορές σου, η LEROY MERLIN έχει σχεδιάσει το πιο ανταγωνιστικό Loyalty Club! Κάνε την εγγραφή σου στο LEROY MERLIN Club και κέρδισε extra πόντους από τις αγορές σου!

Βάλε τα αθλητικά σου και ετοιμάσου για τις πιο ασυναγώνιστες Black Friday προσφορές στα καταστήματα LEROY MERLIN!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ