Black Friday 2018: προσφορές από τα Leroy Merlin

Black Friday 2018: προσφορές από τα Leroy Merlin

Η Black Friday 2018 πλησιάζει και η LEROY MERLIN έχει φροντίσει για σένα να έχει τις πιο Black τιμές για 3 ολόκληρες μέρες 22,23 και 24 Νοεμβρίου 2018!

9090909
Η LEROY MERLIN γιορτάζει και φέτος τη Black Friday και σε προσκαλεί να ζήσεις την εμπειρία σε όλα τα καταστήματα LEROY MERLIN! Στην Ελλάδα τα LEROY MERLIN, ο ειδικός στους τομείς ανακαίνισης και βελτίωσης της κατοικίας, έφεραν πρώτα τις Black Friday προσφορές για τα είδη σπιτιού το 2017.

Φέτος στα καταστήματα LEROY MERLIN θα βρεις τις καλύτερες προσφορές για το σπίτι σου και αμέτρητα προϊόντα περιμένουν να γίνουν δικά σου σε τιμές -70%.

Σταθερή στις υποσχέσεις της η LEROY MERLIN προσφέρει  τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων έως -70%! Στα καταστήματα LEROY MERLIN θα βρεις περισσότερα από 100 προϊόντα, για τον κήπο, την κουζίνα, το μπάνιο, τη διακόσμηση, έπιπλα & προϊόντα διαμόρφωσης εξωτερικού χώρου, εργαλεία και πολλά άλλα για να ανανεώσεις το σπίτι σου. Οι προσφορές Black Friday αποτελούν ιδανική ευκαιρία ανανέωσης αλλά και απόκτησης των προϊόντων που ονειρεύεσαι σε ασυναγώνιστες τιμές!

Φέτος συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες εκπτώσεις για να ανανεώσεις οικονομικά το χώρο σου!

Κλείσιμο
Οι προσφορές στα καταστήματα της LEROY MERLIN θα κρατήσουν μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου 2018. Αν θέλεις πραγματικά να κάνεις αγορές για το σπίτι σου, τώρα είναι η ευκαιρία και πρέπει οπωσδήποτε να προλάβεις!

Όλα τα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια θα είναι τοποθετημένα στους κεντρικούς διαδρόμους των καταστημάτων και θα φέρουν ειδική σήμανση. H LEROY MERLIN είναι πάντα εκεί για σένα με ποικιλία προϊόντων, υποστήριξη και τις καλύτερες Black Friday τιμές για να ζεις αμέτρητες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι! 

Μην ξεχάσεις να κάνεις την εγγραφή σου στο LEROY MERLIN Club, για να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερα προνόμια και εκπτώσεις. Συγκεκριμένα για κάθε 1 ευρώ, θα προσθέτονται 10 πόντοι στον LEROY MERLIN Club λογαριασμό σου. Μάζεψε 2000 πόντους και κέρδισε 5€.

Η Μαύρη Παρασκευή πλησιάζει! Βρες όλες τις προσφορές των LEROY MERLIN για τη Black Friday 2018 σε όλα τα καταστήματά μας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network