Η θεία madonna ξέρει

Η θεία madonna ξέρει

Η αειθαλής (τι σου ειναι η καμπαλα!) βασιλισσα τησ ποπ βγαίνει ξανα στη γύρα. Ως πότε;

Η θεία madonna ξέρει
Τι κι αν η πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα «Ηθική και χυδαιότητα», το 2008, γνώρισε παταγώδη αποτυχία; Βασίλισσα της ποπ είναι αυτή, δεν το βάζει κάτω και ξανά προς τη δόξα τραβά. Αυτή τη φορά η Μαντόνα τόλμησε να πάρει την κάμερα ανά χείρας και να σκηνοθετήσει μια ταινία βασισμένη στο μεγαλύτερο love story που φούντωσε μέσα στον καθωσπρεπισμό της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και κατάφερε να αλλάξει τη ρότα της διαδοχής.

Ο λόγος για το βασιλικό σκάνδαλο ή αλλιώς το ρομάντζο της Αμερικανίδας Γουόλις Σίμπσον και του παρ’ ολίγον βασιλιά Εδουάρδου Η’ τη δεκαετία του 1930, που είχε ως αποτέλεσμα ο διάδοχος να αποκηρύξει τον θρόνο και να παραχωρήσει τη θέση του στον αδελφό του, Γεώργιο Δ’. Το «W.E.» μπορεί να είναι μια πιο ώριμη και ολοκληρωμένη προσπάθεια σε αντίθεση με το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, ωστόσο το ευαίσθητο θέμα πάνω στο οποίο η Μαντόνα επέλεξε να βασίσει το σενάριό της ήταν βούτυρο στο ψωμί ακόμα και για τους πιο μετριοπαθείς κριτικούς.

Ακόμα και το λαϊκό αίσθημα φούντωσε με το πλήθος να γιουχάρει την Αμερικανίδα σελέμπριτι στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο τον περασμένο Οκτώβριο. Η 54χρονη βασίλισσα της ποπ όμως δεν θα κάτσει να σκάσει. Μάς «απειλεί» μάλιστα ότι δεν έχει κλείσει τους λογαριασμούς της με τη σκηνοθεσία -το απωθημένο της από τα χρόνια της κουλούρας τόσο με τον Σον Πεν όσο και τον Γκάι Ρίτσι- και σύντομα θα ακούσουμε λεπτομέρειες για τη νέα, τρίτη κατά σειρά, ταινία της.

Κλείσιμο
Εως τότε η πολυσχιδής περσόνα της ποπ βιομηχανίας επιστρέφει στα γνωστά της λημέρια, τη μουσική με νέο άλμπουμ και τον αυτοαναφορικό τίτλο «M-DNA». Η «μπεμπέκα» σταρ επέλεξε να συνεργαστεί με τα πιο hot right now ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Ο λόγος για τις Νίκι Μινάζ και M.I.A., τις εκρηκτικές ράπερ που συμμετέχουν στο νέο single «Give Me All Your Luvin» και οι οποίες τη συνόδευσαν επί σκηνής στο ημίχρονο του Super Bowl. Στο φαντασμαγορικό σόου στο στάδιο Lucas Oil της Ιντιανάπολις, τον περασμένο Ιανουάριο, η ντίβα της ποπ ανέβηκε στη σκηνή αγέρωχη ως άλλη Κλεοπάτρα υπό τους ήχους του κλασικού -πλέον- «Vogue» και τους 30 άνδρες χορευτές να τραβούν το άρμα της.

Μέσα στις haute couture δημιουργίες του Ρικάρντο Τισί για τον οίκο Givenchy, η Μαντόνα έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι θεατές ουσιαστικά πήραν μια γεύση από το τι θα επακολουθήσει τους επόμενους μήνες, καθώς η βασίλισσα της ποπ ανακοίνωσε τους πρώτους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της με αφετηρία το Ισραήλ τον ερχόμενο Μάιο. Αιωνίως κουρδισμένη αυτή η γυναίκα. Οταν οι άλλοι σταματούν, αυτή συνεχίζει ακάθεκτη γιατί, όπως λέει και διαφήμιση γνωστής μάρκας τσιπς, «μετά το pop δεν έχει stop».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης