Τηλεθέαση και ψυχαγωγία για καλό σκοπό

Τηλεθέαση και ψυχαγωγία για καλό σκοπό

Φέτος τις γιορτές, τα έσοδα από τις ενοικιάσεις ταινιών του Vodafone TV πηγαίνουν στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός για να καλυφθούν ανάγκες παιδιών και ηλικιωμένων σε τεχνολογικό εξοπλισμό

xmascsr
Από τον περσινό χειμώνα μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει τα πάντα, από τον τρόπο εργασίας και εκπαίδευσης μέχρι την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. Αντέξαμε, προχωρήσαμε και παρόλες τις δυσκολίες υπήρχε πάντα το Vodafone TV για να μάς κάνει να γελάσουμε, να κλάψουμε, να χαρούμε, να μάθουμε, να εξερευνήσουμε, να μαγευτούμε, μέσα από συναρπαστικές σειρές, υψηλών απαιτήσεων ταινίες, και αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ. Δεν σταμάτησε όμως εκεί.

Καθώς η φιλοσοφία της Vodafone, μέσω του Ιδρύματος Vodafone, συνοψίζεται στη φράση “Connecting for Good”, στοχεύει στην αξιοποίηση των απεριόριστων δυνατοτήτων της τεχνολογίας για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Έτσι, θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες αυτού του κρίσιμου διαστήματος, δίνει από την πρώτη στιγμή το μήνυμα της ψηφιακής αλληλεγγύης με πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την οικογένεια, τις ευπαθείς ομάδες, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις αλλά και το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Οι πρωτοβουλίες αυτές ενισχύουν το πρόγραμμα #DigitalSolidarityGR που έχει ανακοινώσει η ελληνική κυβέρνηση για τη στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων.

Επιπλέον, φέτος τις γιορτές, τα έσοδα από τις ενοικιάσεις ταινιών του Vodafone TV πηγαίνουν στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός για να καλυφθούν ανάγκες παιδιών και ηλικιωμένων σε τεχνολογικό εξοπλισμό (tablets), ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση, την ψυχαγωγία και την επικοινωνία για όλους.

Ένας ισχυρός δεσμός
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΔΕΣΜΟΣ συνεργάζεται στενά με πάνω από 800 φορείς και κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας ενεργά το έργο τους και αναλαμβάνοντας ποικίλες δράσεις και πρωτοβουλίες. Η συγκεκριμένη συνεργασία με τη Vodafone, μέσω του Vodafone TV αφορά τη στήριξη τηλεκπαίδευσης σε παιδιά σε δομές φιλοξενίας των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα αλλά και τη στήριξη επικοινωνίας και ψυχαγωγίας σε ηλικιωμένους σε αντίστοιχες δομές. Υπολογίζεται ότι πάνω από 500 συνάνθρωποί μας, παιδιά και ηλικιωμένοι, θα επωφεληθούν από αυτή την ενέργεια.

Η δική μας συνεισφορά
Φέτος οι γιορτές είναι διαφορετικές, και πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, έχουμε όλοι ανάγκη από μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και μια ωραία ταινία. Είτε όμως παρακολουθούμε το Tenet, το πιο συναρπαστικό, εκρηκτικό και πολυσυζητημένο μπλοκμπάστερ της χρονιάς, ή τη θρυλική Μουλάν, ή το 1917, τον Φονικό ιό, την Τέχνη της ενηλικίωσης, ή όποια άλλη ταινία από το Vodafone TV μαζί με τη δική μας ψυχαγωγία θα χαρούν και άλλοι καθώς τα έσοδα από κάθε ενοικίαση από τις 22/12 και για ένα μήνα, θα ωφελήσουν κάποιο παιδί ή κάποιον ηλικιωμένο που το έχει ανάγκη. Γιατί η χαρά πρέπει να μοιράζεται.

Κλείσιμο
Ανακάλυψε περισσότερα για τις προτάσεις του μήνα από το Vodafone TV για να παρακολουθήσεις ό,τι θες, τη στιγμή που το θες!

Info
Το περιεχόμενο του Vodafone TV ανανεώνεται κάθε μήνα με τις σημαντικότερες πρεμιέρες, με αποκλειστικές νέες σειρές και ταινίες, ντοκιμαντέρ που θα συζητηθούν και πολλές ακόμη επιλογές, για να τις παρακολουθήσουμε στην τηλεόρασή μας – αλλά και από το κινητό ή το tablet μας. Εκεί θα βρούμε δωρεάν και το δημοφιλές και αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ, αλλά και μια εκτεταμένη ποικιλία ποιοτικών παιδικών προγραμμάτων αλλά και ακόμα περισσότερη αθλητική δράση μέσα από τα κανάλια Novasports & Eurosport.

Μάθετε περισσότερα για τα νέα πακέτα Vodafone TV εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ