Οι γιορτές των παιδιών

Οι γιορτές των παιδιών

Επιτέλους πλησιάζουν Χριστούγεννα! Μερικά από τα δημοφιλέστερα παιδικά προγράμματα στον κόσμο είναι εδώ και μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε στο Vodafone TV

1_cGarfield_originals_1920x1080
Όσο και αν αλλάζουν τα πάντα γύρω μας, όσο και αν καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε νέες καταστάσεις, θα έχουμε πάντα τα Χριστούγεννα, με όλα όσα αντιπροσωπεύουν, την χαρά, την ελπίδα, την ξεγνοιασιά και την χαλάρωση, παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Φέτος, περισσότερο από άλλες χρονιές, είναι απαραίτητο να φτιάξουμε τις γιορτές μας όμορφες και λαμπερές και να κάνουμε την παραμονή στο σπίτι ευχάριστη για εμάς και τα παιδιά μας με ένα χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα με δωρεάν αγαπημένες ταινίες, σειρές, παιδικά και ντοκιμαντέρ που ετοίμασε το Vodafone TV. Όλα, διαθέσιμα τη στιγμή που τα θέλουμε και από όποια συσκευή επιθυμούμε, τηλεόραση, κινητό ή και tablet.

Υπάρχει όμως και μια ξεχωριστή, προσωποποιημένη εμπειρία θέασης με το Vodafone TV Kids, ένα ειδικό μενού που δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να ελέγξουν πλήρως τις ρυθμίσεις για τη θέαση περιεχομένου, ενώ τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν πάνω από 3000 επεισόδια από αγαπημένες σειρές, παιδικά κανάλια και πολλά ακόμη.
Ας γνωρίσουμε καλύτερα κάποιες από τις παιδικές σειρές που προστέθηκαν στον πλούσιο κατάλογο του Vodafone TV.


Garfield Show

1_Garfield_originals_1080x608

Ο βασιλιάς της ξάπλας, της «μάσας» και της καλοπέρασης, ο Γκάρφιλντ, ο πιο τεμπέλης γάτος του κόσμου έρχεται για να κάνει Χριστούγεννα μαζί μας. Τριανταπέντε χρόνια παγκόσμιας επιτυχίας, 2 ταινίες και εκατομμύρια πωλήσεις δεκάδων προϊόντων με το λογότυπο του, κάνουν τον Γκάρφιλντ, τον αγαπημένο γάτο του κόσμου.
Κλείσιμο
Οι διασκεδαστικές περιπέτειες του πορτοκαλί γάτου, με την απεριόριστη όρεξη για λαζάνια και του αφεντικού του Τζον, με την αστείρευτη υπομονή, αλλά και του αξιολάτρευτου σκύλου Όντι, που βρίσκει πάντα τον μπελά του εξαιτίας του πανούργου Γκάρφιλντ, θα μας προσφέρουν ατέλειωτες στιγμές χαράς.


Ο Μπόμπι και ο Μπιλ

1_Bobbie___Bill_1920x1080

Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε μια υπέροχη παρέα που αποτελείται από ένα νεαρό αγόρι, τον Μπόμπι, έναν σκύλο κόκερ σπανιέλ, τον Μπιλ, και την Καρολίν, μια μοντέρνα χελώνα, που λατρεύει το skateboard. Οι τρεις φίλοι είναι αχώριστοι και μαζί ζουν τις πιο τρελές και διασκεδαστικές περιπέτειες. Ο Μπόμπι και οι τόσο ιδιαίτεροι φίλοι του μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα! Οπωσδήποτε όμως μπορούν να μας μαγέψουν και να μας διασκεδάσουν. Μια υψηλής ποιότητας τηλεοπτική παιδική σειρά για την αξία της φιλίας, βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ που δημιουργήθηκε το 1959 από τον Βέλγο Jean Roba.


Ο Ζιγκ και ο Σάρκο

1_Zig_Sharko_S02E06_53

Ο Ζιγκ είναι μια ύαινα αποκλεισμένη σε ένα νησί. Με τον Σάρκο, τον επιβλητικό καρχαρία κάποτε ήταν οι καλύτεροι φίλοι, μέχρι που στη ζωή τους μπήκε η γοργόνα η Μαρίνα! Ο Σάρκο έχει ερωτευτεί τη γοητευτική γοργόνα, ο Ζιγκ θέλει να την κάνει ψητή στα κάρβουνα, και ένα ανελέητο κυνηγητό ξεκινά.
Η ύαινα, ο Ζιγκ τρέχει πίσω από τη Μαρίνα για να τη φάει, ο καρχαρίας ο Σάρκο πίσω από τον Ζιγκ για να τη σώσει και το πανδαιμόνιο δεν αργεί να επικρατήσει στο εξωτικό νησί τους. Μοναδικές, ξεκαρδιστικές, αστείες περιπέτειες σε μια κωμική παιδική σειρά για όλες τις ώρες.


Bugged

1_bugged2

Ο Murphy έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: ποτέ και τίποτε δεν γίνεται όπως θα έπρεπε! Κυρίως όταν πρέπει να κάνει αυτό που έχει ως αποστολή, να αιχμαλωτίσει τον Puck. Όμως την ίδια στιγμή και ο φημισμένος Blat Jack έχει τον ίδιο ακριβώς στόχο, ενώ ό,τι μπορεί να πάει στραβά για τον πολυμήχανο Murphy θα πάει. Μια κωμική παιδική σειρά με αστείες καταστάσεις και απίθανες γκάφες με τον Murphy, τον Puck τον Blat Jack και την απίθανη παρέα τους.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις προτάσεις του μήνα από το Vodafone TV για να παρακολουθήσετε ό,τι θέλετε, τη στιγμή που το θέλετε!

Info
Το περιεχόμενο του Vodafone TV ανανεώνεται κάθε μήνα με τις σημαντικότερες πρεμιέρες, με αποκλειστικές νέες σειρές και ταινίες, ντοκιμαντέρ που θα συζητηθούν και πολλές ακόμη επιλογές, για να τις παρακολουθήσουμε στην τηλεόρασή μας – αλλά και από το κινητό ή το tablet μας. Εκεί θα βρούμε δωρεάν και το δημοφιλές και αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ, αλλά και μια εκτεταμένη ποικιλία ποιοτικών παιδικών προγραμμάτων αλλά και ακόμα περισσότερη αθλητική δράση μέσα από τα κανάλια Novasports & Eurosport.

Μάθετε περισσότερα για τα νέα πακέτα Vodafone TV εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK