Κινηματογραφικές πρεμιέρες στο σπίτι μας!

Κινηματογραφικές πρεμιέρες στο σπίτι μας!

Οι συναρπαστικές ταινίες που περιμέναμε και που λόγω περιόδου δεν προβλήθηκαν στο σινεμά, όπως το A beautiful day in the neighborhood, οι MONOS, το AVA, το Ordinary love, μας περιμένουν στο Vodafone TV

1_aa_beautiful_day
Ένα υποβλητικό πολεμικό δράμα για μια ομάδα νεαρών πολεμιστών που ζει στην τροπική ζούγκλα της Κολομβίας, μια μνημειώδης ερμηνεία από τον Tom Hanks στον ρόλο ενός αξιαγάπητου τηλεπαρουσιαστή, μια σπαρακτική ματιά στη ζωή και την αγάπη ενός ζευγαριού που καλείται να αντιμετωπίσει τον Γολγοθά του καρκίνου, η διακοπή της ζωντανής αναμετάδοσης του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ομορφιάς από τα μέλη του νεοσύστατου κινήματος της Ελευθερίας των Γυναικών, είναι μερικά μόνο από αυτά που θα απολαύσουμε στις εκπληκτικές ταινίες που θα παρακολουθήσουμε αυτόν τον μήνα στο Vodafone TV. Οι μεγάλες πρεμιέρες λοιπόν που περιμέναμε και δεν προβλήθηκαν στους κινηματογράφους, θα γίνουν τη στιγμή που τις θέλουμε και από όποια συσκευή επιθυμούμε, τηλεόραση, κινητό ή και tablet!
Ίσως βέβαια να δυσκολευτούμε στην επιλογή αφού υπάρχουν πάντα και οι συναρπαστικές σειρές, οι υψηλών απαιτήσεων ταινίες, και τα αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ. Ας μην ξεχνάμε ότι το Vodafone TV φέρνει χωρίς σταματημό και αποκλειστικά όλο το δημοφιλές περιεχόμενο της ΗΒΟ, στις οθόνες μας.

A Beautiful Day in the Neighborhood
Μπορεί μια συνάντηση να σου αλλάξει τη ζωή; Στον δημοσιογράφο Tom Junod αυτό συνέβη και καταγράφηκε στο άρθρο του «Can You Say…Hero» στο περιοδικό Esquire το 1998. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από αυτήν την αληθινή και βαθιά ανθρώπινη ιστορία.
3_a_beautiful_day_3
Ο κυνικός δημοσιογράφος Lloyd Vogel (Matthew Rhys) απογοητευμένος από τη ζωή του, οργισμένος και βαθιά πληγωμένος, αναλαμβάνει ανόρεχτα να πάρει συνέντευξη από τον θρυλικό αμερικάνο παρουσιαστή του παιδικού εκπαιδευτικού προγράμματος “Mister Rogers’ Neighborhood” Fred Rogers (Tom Hanks) που προβαλλόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1968 έως το 2001. Βαθμιαία ο Vogel αλλάζει την άποψή του για τον κόσμο καθώς μια ιστορία ουσιαστικής φιλίας αναπτύσσεται ανάμεσα σε εκείνον και τον τηλεπαρουσιαστή.
Η νοσταλγία, οι χαμένες ευκαιρίες, τα τραύματα του παρελθόντος πέφτουν στο τραπέζι σε μια ταινία με δυνατό μοντάζ, υπέροχες ερμηνείες τόσο από τον Tom Hanks όσο και από τον Matthew Rhys και εμπνευσμένη σκηνοθεσία από την Marielle Heller. 
Κλείσιμο
A Beautiful Day In The Neighborhood - Trailer (Greek subs)



Ordinary love

Όταν οι ισορροπίες αλλάζουν στην ζωή ενός ζευγαριού, αλλάζουν και τα συναισθήματα; Πιθανόν, αλλά όχι πάντα αρνητικά. Ο ιρλανδός θεατρικός συγγραφέας Owen McCafferty γράφει το σενάριο της ταινίας και καταπιάνεται με τον καρκίνο, ένα θέμα που το γνωρίζει πολύ καλά, μιας και η σύζυγός του είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

2_ordinary-love-hor_2

Η Joan (Lesley Manville) και ο Tom (Liam Neeson) είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια. Το βάθος της αγάπης τους εκφράζεται μέσα από την τρυφερότητα και το χιούμορ. Όταν η Joan θα διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, η πορεία της θεραπείας θα φωτίσει τη σχέση τους καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά τους και την προοπτική του τι μπορεί να της συμβεί. Μια από τις ωραιότερες και πιο ρεαλιστικές ταινίες που έχουμε δει ποτέ σχετικά με το πώς η συγκεκριμένη ασθένεια επιδρά στο ίδιο το άτομο, αλλά και πώς επηρεάζει τον περίγυρο με εκπληκτικές ερμηνείες από τους δυο πρωταγωνιστές.


Monos
Εμπνευσμένη από τον κολομβιανό εμφύλιο, η ταινία διηγείται την ιστορία των Monos, μιας ομάδας οκτώ εφήβων ανταρτών που απομονωμένοι σε μια βουνοκορφή, αναλαμβάνουν να προσέχουν μια τρομοκρατημένη Αμερικανίδα όμηρο και μια… αγελάδα, λαμβάνοντας εντολές από μια αόρατη «οργάνωση».
1_monos_2

Οι νεαροί μαχητές, που επιδίδονται συχνά-πυκνά σε αλλόφρονα ξεσπάσματα, δεν φαίνεται να εμπνέονται από υψηλά ιδανικά ή κάποιον απώτερο σκοπό. Σταδιακά, ο κόσμος τους καταρρέει και το χάος επικρατεί μέσα σε ένα κρεσέντο παράλογης βίας. Το φιλμ έχει την υπογραφή του Alejandro Landes και έχει υμνηθεί από τους κριτικούς. Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στο Φεστιβάλ του Λονδίνου Wash Westmoreland είπε σχετικά: «Το Monos είναι ένα εκπληκτικό κινηματογραφικό επίτευγμα. Παντρεύει δυναμικές εικόνες, αψεγάδιαστες ερμηνείες και πρωτοποριακή αφήγηση. Είναι ένα αριστούργημα!». 

Monos - Trailer (Greek subs)


Misbehaviour-Miss Απειθαρχία
Στο Λονδίνο του 1970 συντελούνται μεγάλες αλλαγές στις αντιλήψεις και στον τρόπο σκέψης και αμφισβητούνται οι παραδοσιακοί ρόλοι γυναικών και ανδρών. Παρόλα αυτά, τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κόσμος καλά κρατούν, με παρουσιαστή τον θρυλικό αμερικανό κωμικό Μπομπ Χόουπ. Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές περιμένουν να δουν τον διαγωνισμό με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση του πλανήτη. Όλα πάνε καλά μέχρι τη στιγμή που τα μέλη του Κινήματος για τη Γυναικεία Χειραφέτηση θα διακόψουν την διοργάνωση με δυναμικό τρόπο με το επιχείρημα ότι οι διαγωνισμοί ομορφιάς ταπεινώνουν τις γυναίκες.

1_Misbehaviour

Η γυναικεία χειραφέτηση, ιστορείται από διαφορετικές πλευρές, σε μια ταινία που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα, με άξονα τους αγώνες, τα όνειρα και την πραγματικότητα διαφορετικών γυναικών εκείνης της εποχής. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Keira Knightley (Το Παιχνίδι της Μίμησης, Περηφάνια και Προκατάληψη) και η Philippa Lowthorpe (Το Στέμμα) σκηνοθετεί σε σενάριο της Rebecca Frayn και της Gaby Chiappe.

AVA
Η Ava είναι μια ικανότατη επαγγελματίας δολοφόνος, μια αδίστακτη γυναίκα που παραβιάζει συνεχώς τα πρωτόκολλα, με αποτέλεσμα να εξοργίσει τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης στην οποία ανήκει.

1_ava-hor


Πλέον έχει γίνει η ίδια στόχος και πρέπει να ξεφύγει από τους πρώην εργοδότες της. Η Jessica Chastain πρωταγωνιστεί σε μια συναρπαστική περιπέτεια με δυνατές ψυχολογικές και συναισθηματικές διαβαθμίσεις, ένα action thriller που καταφέρνει να ισορροπήσει ανάμεσα στη δράση και το δράμα θέτοντας καίρια ερωτήματα πάνω σε ζητήματα όπως οι διαπροσωπικές σχέσεις, οι επιλογές ζωής και η μητρότητα.

Ανακάλυψε περισσότερα για τις προτάσεις του μήνα από το Vodafone TV για να παρακολουθήσεις ό,τι θες, τη στιγμή που το θες!

Info
Το περιεχόμενο του Vodafone TV ανανεώνεται κάθε μήνα με τις σημαντικότερες πρεμιέρες, με αποκλειστικές νέες σειρές και ταινίες, ντοκιμαντέρ που θα συζητηθούν και πολλές ακόμη επιλογές, για να τις παρακολουθήσουμε στην τηλεόρασή μας – αλλά και από το κινητό ή το tablet μας. Εκεί θα βρούμε δωρεάν και το δημοφιλές και αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ, αλλά και μια εκτεταμένη ποικιλία ποιοτικών παιδικών προγραμμάτων αλλά και ακόμα περισσότερη αθλητική δράση μέσα από τα κανάλια Novasports & Eurosport.

Μάθετε περισσότερα για τα νέα πακέτα Vodafone TV εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα