Τα πλεονεκτήματα της online ασφάλισης

Τα πλεονεκτήματα της online ασφάλισης

Ήρθε η ώρα να συνάψεις ή να ανανεώσεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου

Τα  πλεονεκτήματα της online ασφάλισης
Οι επιλογές πολλές αλλά δεν ξέρεις ποια είναι αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σου ανάγκες και στο δικό σου πορτοφόλι. ‘Η ίσως βιάζεσαι να το ασφαλίσεις και δεν έχεις χρόνο να στέλνεις τα συνηθισμένα δικαιολογητικά (άδεια & δίπλωμα) ή να τρέχεις να το παραλάβεις από το ασφαλιστικό γραφείο.

Παρότι χρόνια πιστός στον παραδοσιακό τρόπο ασφάλισης, είπα να δοκιμάσω τον ψηφιακό τρόπο της online σύγκρισης και αγοράς βλέποντας φίλους μου να κάνουν το ίδιο με πολύ θετικές εντυπώσεις.

Κλείσιμο
Επέλεξα για τη δοκιμή μου το insurancemarket.gr  κυρίως από περιέργεια λόγω του ντόρου της πρόσφατης διαφήμισής του και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα!

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η ευκολία με την οποία σύγκρινα πολλές ασφαλιστικές εταιρείες για να βρω την καλύτερη τιμή. Για κάθε προσφορά ασφαλιστικής εταιρείας είχα λεπτομερή ανάλυση των καλύψεων και παροχών, κάτι που με διευκόλυνε πάρα πολύ στην επιλογή μου.

Τελικά επέλεξα ασφάλεια με περισσότερες καλύψεις από αυτές της ανανέωσής μου και μάλιστα με 20% χαμηλότερο κόστος!

Επιπλέον, κατάφερα να ασφαλιστώ δηλαδή να έχω το ασφαλιστήριο στο email μου σε μόλις 5΄καθώς δεν χρειάστηκε καν να στείλω άδεια και δίπλωμα!
Μάλιστα, μετά από την αποστολή του ασφαλιστηρίου μου, με κάλεσε ένας εξειδικευμένος σύμβουλος για να με ενημερώσει σχετικά με το ασφαλιστήριό μου και να μου πει ότι μπορώ να απευθυνθώ σε αυτόν για οτιδήποτε χρειαστώ στο μέλλον.

Συμπέρασμα; Το μέλλον της ασφάλισης είναι ψηφιακό!
Βλέπουμε μάλιστα όλο και περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες να δημιουργούν online κανάλια άμεσης αγοράς διότι όντως τα οφέλη είναι μεγάλα! 
Ευκολία, ταχύτητα, διαφάνεια, 24ωρη εξυπηρέτηση και καλύτερες τιμές κάνουν την διαφορά.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης