Ασφάλιση αυτοκινήτου: Μία σοβαρή υπόθεση

Ασφάλιση αυτοκινήτου: Μία σοβαρή υπόθεση

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου σήμερα είναι κάτι παραπάνω από μία τυπική διαδικασία και σίγουρα δεν αφορά μόνο στην αναζήτηση του πιο φθηνού ασφαλίστρου! 

Ασφάλιση αυτοκινήτου: Μία σοβαρή υπόθεση
Η επιλογή μίας αξιόπιστης εταιρίας, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα και τις καλύψεις που πραγματικά ανταποκρίνονται στις ανάγκες του καθενός, είναι αναμφίβολα η βάση για να αισθανθεί ο καθένας μας την ασφάλεια που πρέπει, σε κάθε χιλιόμετρο που διανύει. 

Η Volkswagen Bank
Κλείσιμο
 είναι πρωτοπόρα στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για τη χρηματοδότηση και την ασφάλιση του αυτοκινήτου. Δημιουργεί νέα προγράμματα που προσαρμόζονται στις σύγχρονες ανάγκες αλλά και στις προσωπικές απαιτήσεις των πελατών της.

Για παράδειγμα το Πρόγραμμα Προστασίας Δανείου το οποίο εξασφαλίζει την ομαλή αποπληρωμή του δανείου, σε περίπτωση ανεργίας ή άλλων σοβαρών κινδύνων.

Οι ασφαλιστικές υπηρεσίες της Volkswagen Bank, είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για τον οδηγό που θέλει να νιώσει πραγματικά σιγουριά και ασφάλεια, αξίες σπάνιες σήμερα. 

Ακόμα, οι ασφαλιστικές υπηρεσίες προσφέρουν:
1. Εγγύηση Αξίας του αυτοκινήτου που αποζημιώνει στην αρχική τιμή αγοράς του (τιμολογιακή αξία).

2. Δυνατότητα έκδοσης ασφαλιστηρίου, για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης, που εξασφαλίζει από: αυξήσεις τιμών και επιβαρύνσεις λόγω ζημιών

3. Καταβολή των ασφαλίστρων σε μηνιαία βάση μέσω της αποπληρωμής της χρηματοδότησης

4. On line Υπηρεσία Πληρωμής, ώστε να μπορεί ο καθένας να πληρώνει τα ασφάλιστρά του, με άνεση και χωρίς ταλαιπωρία

5. Δυνατότητα εξόφλησης σε άτοκες δόσεις

6. Προνομιακή τιμολόγηση και ευέλικτη διαχείριση &πληρωμή ζημιών 


Ασφαλιστικές υπηρεσίες Volkswagen Bank:

AUTO PROTECTION ECONOMY
Το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Volkswagen Bank σχεδιάστηκε για να προσφέρει αξιόπιστα, αποτελεσματικά, με προσωπική σχέση & εξυπηρέτηση και κυρίως οικονομικά, τις βασικές ασφαλιστικές καλύψεις που χρειάζεται να έχει σήμερα κάθε όχημα.

AUTO PROTECTION BASIC
Πρόκειται για μια ασφαλιστική πρόταση που παρέχει τη σιγουριά που χρειάζεται ο οδηγός, έναντι των πιο συχνών κινδύνων και απρόοπτων που μπορούν να προκύψουν στους δρόμους.

AUTO PROTECTION
Επειδή οι σύγχρονες κοινωνικές συνθήκες εγκυμονούν κινδύνους (όπως κλοπές, τρομοκρατικές ενέργειες, κ.α) το ασφαλιστικό αυτό πακέτο περιλαμβάνει πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν πελάτες με αυξημένες ανάγκες για ασφάλεια αυτοκινήτου, ιδιαίτερα σε μεγάλα αστικά κέντρα.

AUTO PROTECTION PLUS
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου που προσφέρει τις αυξημένες καλύψεις Auto Protection, με επιπλέον κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, μερική κλοπή, νομική προστασία καθώς και ασφάλεια από απρόοπτα ακραία καιρικά φαινόμενα.

PROTECTION GOLD
Τα προγράμματα Gold προσφέρουν ολοκληρωμένες καλύψεις που χρηματοδοτούνται από τη Volkswagen Bank και εξασφαλίζουν για τον ασφαλισμένο ευνοϊκούς όρους και μοναδικά πλεονεκτήματα.

PROTECTION GOLD PLUS
Αυτό το πρόγραμμα για ασφάλιση αυτοκινήτων συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων Σταθερού Ασφαλίστρου και περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις του Protection Gold. Επιπλέον, παρέχει καλύψεις για θραύση κρυστάλλων, μερικής κλοπής καθώς και ασφάλεια από απρόοπτα ακραία καιρικά φαινόμενα

TRUCK INSURANCE
Το Truck Insurance αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα που καλύπτει τόσο τον οδηγό, όσο και τον ιδιοκτήτη ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου (LCV).

TRUCK INSURANCE PLUS
Για τον επαγγελματία που επιθυμεί ακόμα περισσότερες καλύψεις και μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας στις μετακινήσεις του οχηματός του (LVC). 
Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει επιπλέον προστασία από απρόβλεπτους κινδύνους όπως πυρκαγιά, τρομοκρατικές ενέργειες, κ.ά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης