Ποιοι δικαιούνται εκπτώσεις στα ιδιωτικά ασφαλιστήρια

Ποιοι δικαιούνται εκπτώσεις στα ιδιωτικά ασφαλιστήρια

Ανάλογα με την εταιρεία και το είδος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου οι εκπτώσεις μπορεί να φτάσουν και το 25%

Ποιοι δικαιούνται εκπτώσεις στα ιδιωτικά ασφαλιστήρια
Γενναίες εκπτώσεις στα ασφάλιστρα των συμβολαίων τους μπορούν να εξασφαλίσουν συγκεκριμένες επαγγελματικές και κοινωνικές κατηγορίες συμπολιτών μας.

Η πολιτική των ασφαλιστικών εταιρειών για συνεχείς προσφορές προς τους πελάτες τους, πολύ περισσότερο το τελευταίο διάστημα, που η κρίση έχει ψαλιδίσει κατά πολύ τα εισοδήματα σχεδόν όλων των Ελλήνων, έχει οδηγήσει σε σημαντικές μειώσεις ασφαλίστρων για αρκετές κατηγορίες πολιτών. 

Κλείσιμο
Ανάλογα με την εταιρεία και την κατηγορία του εκάστοτε συμβολαίου, οι εκπτώσεις κυμαίνονται έως και 25% χαμηλότερα από τα κανονικά ασφάλιστρα. Έτσι, εκπτώσεων επί των τιμολογίων των ασφαλιστικών εταιρειών δικαιούνται κατά βάση οι εν ενεργεία αλλά και οι συνταξιούχοι Δημοσίοι Υπαλλήλοι, οι υπάλληλοι στις Αστικές Συγκοινωνίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στις ΔΕΚΟ καθώς και οι Κληρικοί.

Ομοίως οι Ένστολοι, δηλαδή οι εν ενεργεία και οι συνταξιούχοι των Σωμάτων Ασφαλείας, Ενόπλων Δυνάμεων, Πυροσβεστικού Σώματος κλπ.

Το τελευταίο διάστημα και εν μέσω κρίσης, κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από την ανεργία προσφέροντας ειδικές τιμές στους ανέργους, σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, είτε εξασφαλίζουν την δωρεάν ανανέωση του συμβολαίου του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση που μείνετε άνεργος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης