Εξοικονομώ ενέργεια και χρήματα με εξωτερική θερμομόνωση!

Εξοικονομώ ενέργεια και χρήματα με εξωτερική θερμομόνωση!

8+1 λόγοι για να επιλέξετε σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM

iso2

Sponsored Content

Σε μια εποχή που το κόστος της ενέργειας έχει εκτοξευθεί και μαζί του και τα λειτουργικά μας έξοδα η εφαρμογή εξωτερικής θερμομόνωσης καθίσταται πλέον απαραίτητη για να μειώσουμε τα λειτουργικά κόστη της κατοικίας μας. Παράλληλα, η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και ο περιορισμός του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των κατασκευών αποτελούν ζητήματα πιο κρίσιμα από πότε και η εφαρμογή συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης αποτελεί απαίτηση για την αντιμετώπισή τους, τώρα και βάση Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Η ISOMAT ήταν η πρώτη ελληνική εταιρία που ανέπτυξε σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης πριν 20 χρόνια, κερδίζοντας την αξιοπιστία της ελληνικής αγοράς και πλέον χάρη στην εμπειρία της έχει αναπτύξει 5 διαφορετικά συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης με σκοπό να καλύψει τις διαφορετικές και ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε κτιρίου. Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM εφαρμόζονται τόσο σε παλιές όσο και σε νέες κατασκευές και προσφέρουν πολλαπλά οφέλη:



1. Εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση λειτουργικών εξόδων
Με τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM επιτυγχάνετε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει έως και 60%, τόσο τον χειμώνα, καίγοντας λιγότερα καύσιμα για θέρμανση, όσο και το καλοκαίρι, καταναλώνοντας λιγότερο ρεύμα για κλιματισμό. Έτσι, μειώνονται σημαντικά τα λειτουργικά σας έξοδα και η απόσβεση του κόστους εφαρμογής γίνεται μόλις μέσα σε λίγα χρόνια από την τοποθέτηση του συστήματος. Τα κρατικά προγράμματα επιδότησης για ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο για να εγκαταστήσετε σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης στο κτίριό σας, καθώς μπορούν να καλύψουν το κόστος εφαρμογής ποσοστό που μπορεί να φτάσει το 80%!


2. Θερμική άνεση και υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας
Με την τοποθέτηση των συστήματων εξωτερικής θερμομόνωσης ΙSOMAT THERMOSYSTEM εξαλείφονται οι θερμογέφυρες που λειτουργούν ως μεταφορείς της εξωτερικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κτίσματος. Η εσωτερική θερμοκρασία δε μεταβάλλεται ακόμα και πολλές ώρες μετά την παύση λειτουργίας της θέρμανσης. Έτσι, επιτυγχάνεται μια κατά το δυνατόν σταθερή και ομοιόμορφη θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να απολαμβάνετε θερμική άνεση στον χώρο σας χειμώνα-καλοκαίρι. Επιπρόσθετα, η εξωτερική θερμοπρόσοψη προσφέρει στο κτίριο υδαταπωθητικότητα και υδρατμοπερατότητα, με συνέπεια να αποφεύγεται ο εγκλωβισμός υγρασίας και η δημιουργία μούχλας, επιτυγχάνοντας μια πιο υγιεινή ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους για τους ενοίκους


3. Πιστοποιημένα συστήματα με 10ετή εγγύηση
Όλα τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με την ETAG 004 ή την EAD 040083-00-0404 και η εφαρμογή τους από προτεινόμενα συνεργεία από την ISOMAT σας προσφέρει τη δυνατότητα παροχής εγγύησης. Επιλέγοντας ένα πιστοποιημένο σύστημα, μπορείτε να είστε βέβαιοι για την ποιότητα των προϊόντων που το απαρτίζουν και ότι ο συνδυασμός αυτών διασφαλίζει το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα, καθώς έχει περάσει όλους τους εργαστηριακούς ελέγχους σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) από τον ΕΟΤΑ (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Τεχνικής Αξιολόγησης). Ένα πιστοποιημένο σύστημα, υπό κατάλληλες συνθήκες λειτουργίας και συντήρησης, διατηρεί τις ιδιότητές του σταθερές καθ’ όλη τη διάρκεια του προσδοκώμενου χρόνου ζωής, που φτάνει έως και 25 χρόνια!


4. Ανακαίνιση και προστασία της πρόσοψης
Κλείσιμο
Η εξωτερική θερμομόνωση με τα συστήματα ISOMAT THERMOSYSTEM αποτελεί μία ουσιαστική λύση ανακαίνισης παλαιών κτιρίων. Τα κτίρια αποκτούν νέα καλαίσθητη όψη, χάρη στους έγχρωμους παστώδεις σοβάδες υψηλής ποιότητας MARMOCRYL της ISOMAT, οι οποίοι χρωματίζονται απευθείας και επιτόπου στα σημεία πώλησης του μεγάλου δικτύου συνεργατών της εταιρείας, σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων των χρωματολογίων CHROMA και FAÇADE μέσω του συστήματος χρωματισμού ISOMAT COLOR SYSTEM. Ταυτόχρονα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών υφών ώστε να επιτύχετε το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Επιπλέον, με την τοποθέτηση συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης το κέλυφος του κτιρίου προστατεύεται από τις καιρικές συνθήκες και αποκτά μεγάλη ανθεκτικότητα στο χρόνο.


5. Προστασία του περιβάλλοντος
Τα συστήματα ISOMAT THERMOSYSTEM συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς μειώνουν την κατανάλωση καυσίμων για θέρμανση και ψύξη του κτιρίου και έτσι μειώνεται σημαντικά η μόλυνση της ατμόσφαιρας. Συγκεκριμένα, μειώνεται δραστικά η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα και άλλων ρυπογόνων ουσιών, που θεωρούνται υπεύθυνες για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Το ενεργειακό όφελος από τη μείωση εκπομπών CO2 (carbon footprint) που προκύπτει από το πλήθος εφαρμογών THERMOSYSTEM σε νέα ή υφιστάμενα κτίρια, αντιστοιχεί σε πλήρη ακινητοποίηση αρκετών χιλιάδων οχημάτων για 1 χρόνο.Η επιλογή των συστημάτων ISOMAT THERMOSYSTEM αποτελεί το πρώτο βήμα στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας των κατασκευών. Η προστασία του περιβάλλοντος μπορεί να ξεκινήσει από το σπίτι μας!


6. Ενίσχυση της πυρασφάλειας του κτιρίου
Η πυροπροστασία των κατασκευών διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο για την ασφάλεια των ενοίκων, καθώς η επιβράδυνση ανάπτυξης και εξάπλωσης της φωτιάς είναι καθοριστική για τον χρόνο εκκένωσης των κτιρίων. Τα δομικά προϊόντα αξιολογούνται με βάση τη συμβολή τους στην ανάφλεξη και καύση, στην παραγωγή καπνού και στην παραγωγή φλεγόμενων σωματιδίων. Tο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM WOOL  (class A2-s1,d0 κατά EN 13501-1) αποτελεί την ιδανική λύση για κατασκευές με υψηλές απαιτήσεις πυρασφάλειας, καθώς ο πετροβάμβακας είναι πρακτικά άκαυστος και ο παστώδης σοβάς του συστήματος MARMOCRYL SILICONE-SILICATE παρουσιάζει εξαιρετική αντίσταση στη φωτιά (class A2-s1,d0 κατά ΕΝ 13501-1). Επιπλέον, η ISOMAT έχει αναπτύξει πρόσφατα και τον ακρυλικό τελικό σοβά MARMOCRYL FR , ο οποίος παρουσιάζει υψηλή αντίσταση στη φωτιά.


7. Αυξάνεται η εμπορική αξία του ακινήτου σας
Με την τοποθέτηση συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης ΙSOMAT THERMOSYSTEM αυξάνεται η συνολική αξία του κτίσματος, καθώς μειώνονται τα λειτουργικά του έξοδα, αναβαθμίζεται τόσο ενεργειακά όσο και αισθητικά και αποκτά μεγάλη ανθεκτικότητα στον χρόνο. Δεν πρέπει επίσης να παραληφθεί η σημασία της ενεργειακής κλάσης στην αγορά ακινήτων, η οποία, σε συνδυασμό με τη 10ετή εγγύηση, αυξάνει την εμπορική αξία του ακινήτου σας.

8. Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή
Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM εφαρμόζονται γρήγορα και εύκολα από εξειδικευμένα συνεργεία κι έτσι εξασφαλίζεται η γρηγορότερη και οικονομικότερη εφαρμογή τους. Επιπλέον, δεν απαιτείται μετακίνηση των κατοίκων του χώρου, ενώ δεν προκαλείται ουσιαστική ενόχληση στους περίοικους.


9. Εμπιστευτείτε την χρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία της ISOMAT
Η ISOMAT για περισσότερα από 40 χρόνια γράφει μια ιστορία ποιότητας, αξιοπιστίας και τεχνογνωσίας, ενώ ήταν από τις πρώτες εταιρίες του κλάδου που ανέπτυξε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης με 20 χρόνια επιτυχίας σε έργα μεγάλης κλίμακας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα ISOMAT THERMOSYSTEM επιλέγονται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που τα απαρτίζουν, την ευκολία εφαρμογής, την οριστική λύση που προσφέρουν, αλλά και το εγγυημένο αποτέλεσμα που δίνουν τόσο σε προστασία όσο και σε αισθητική. Παράλληλα, η τεχνική υποστήριξη από έμπειρους εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρείας και η εφαρμογή από πιστοποιημένα συνεργεία που προτείνει η ίδια διασφαλίζουν ορθότητα σε κάθε στάδιο εφαρμογής των συστημάτων, ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα άλλα και τον μέγιστο χρόνο ζωής του συστήματος. Τέλος, μέσω του μεγάλου δικτύου συνεργατών της η ISOMAT βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.

Επιλέξτε το κατάλληλο σύστημα σύμφωνα με τις ανάγκες του δικού σας κτιρίου ΕΔΩ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ