Η αποθέωση του μινιμαλισμού

Η αλυσίδα καταστημάτων που έχει ταυτίσει το όνομά της με τη σκανδιναβική διακόσμηση γιορτάζει τα 50 καταστήματα της στην Ελλάδα με εξαιρετικές προσφορές

jysk_header
Sponsored Content
Ανοιχτόχρωμοι τοίχοι, έπιπλα λιτά, πολυμορφικοί χώροι αποθήκευσης, κομψά φωτιστικά, ήσυχη χρωματική παλέτα με πρωταγωνιστή το λευκό, απαλά υφάσματα και ξύλινα δάπεδα είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του αγαπημένου μας σκανδιναβικού στιλ διακόσμησης.
Αυτό είναι το στιλ που ξεκίνησε από τις χώρες της βόρειας Ευρώπης τη δεκαετία του '50 και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στις διεθνείς τάσεις καθώς δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους του σπιτιού μας και μας δίνει έμπνευση να τους απολαμβάνουμε δημιουργώντας ξεχωριστές εμπειρίες.
73096
Τις ιδανικές προτάσεις για να κάνουμε το σπίτι μας όμορφο και λειτουργικό μας προσφέρει η Jysk. Η διεθνής εταιρεία καταστημάτων λιανικής, που ξεκίνησε στο Aarhus της Δανίας το 1979 όταν ο ιδρυτής της Lars Larsen άνοιξε το πρώτο του κατάστημα, διαθέτει μοντέρνα και ποιοτικά είδη για κάθε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας.

Τώρα γιορτάζει τα 50 καταστήματα στην Ελλάδα καθώς διαθέτει πλέον 49 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr με μια μεγάλη καμπάνια και κυρίως με προσφορές έως και 70%.

Κλείσιμο
Μάθετε ΕΔΩ τα πάντα για τις προσφορές της καμπάνιας 50 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα.
JYSK_Store_Concept_3_0_
Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η JYSK προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της. Με το νέο κατάστημα που ανοίγει στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη 19 Μαΐου θα διαθέτει πλέον 49 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Βρείτε ΕΔΩ ένα κατάστημα JYSK κοντά σας.

Η καμπάνια της JYSK για τα 50 καταστήματα ξεκινάει την Πέμπτη 19 Μαίου και οι πελάτες της μπορούν να επωφεληθούν από προσφορές έως 70% σε έπιπλα για το καθιστικό και την τραπεζαρία, σε στρώματα και άλλα είδη ύπνου, σε έπιπλα και είδη κήπου αλλά και σε άλλα είδη για το σπίτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ