Κάντε το μπάνιο σας μοναδικό!

Ανακαινίζοντας το μπάνιο μας ουσιαστικά ανανεώνουμε και την καθημερινότητά μας, αφού κάθε μέρα μας θα ξεκινά σε έναν όμορφο χώρο.

rav1

Sponsored Content

Κάθε σπίτι έχει διάφορα δωμάτια και χώρους, για διάφορες χρήσεις και διαμορφωμένους έτσι ώστε να εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες. Από όλους του χώρους του σπιτιού, το μπάνιο είναι ίσως ο πιο προσωπικός, εκεί όπου μπορούμε να απομονωθούμε για να φροντίσουμε και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Γι’ αυτό, πρέπει να είναι άνετο και να αποπνέει στοιχεία του χαρακτήρα μας, ώστε να νιώθουμε άνετα και χαλαρά, κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας.
Με λίγα λόγια, πρέπει να είναι ξεχωριστό και μοναδικό, όπως ο καθένας από εμάς.
Αν δεν είναι έτσι, μήπως ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε;

Α-SHU_pam1900x1889


Όχι μόνο λειτουργικό, αλλά όμορφο και εντυπωσιακό!
Κλείσιμο
Το μπάνιο μας σίγουρα οφείλει να είναι χρηστικό και να μας εξυπηρετεί, είναι αυτό όμως από μόνο του αρκετό; Η απάντηση είναι “όχι”. Αν θέλουμε πραγματικά να μας χαλαρώνει και να μας ηρεμεί, πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην αισθητική του χώρου, στα έπιπλα, τα χρώματα, τα μοτίβα. Ακόμα και με μικρές αλλά καλόγουστες “επεμβάσεις” και λεπτομέρειες, μπορούμε να του χαρίσουμε το προσωπικό μας στιλ, χωρίς να επηρεάσουμε τη λειτουργικότητά του. Μην ξεχνάτε ότι τα πιο όμορφα μπάνια είναι αυτά που διακοσμούνται όπως οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού μας.

Ravenna_mpataries_gia_Proto_Thema


Ανανέωση τώρα!
Ανακαινίζοντας το μπάνιο μας ουσιαστικά ανανεώνουμε και την καθημερινότητά μας, αφού κάθε μέρα μας θα ξεκινά σε έναν όμορφο χώρο. Και είναι σίγουρο ότι κάθε μπάνιο μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό και αντικείμενο θαυμασμού από τους επισκέπτες, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την αισθητική του. Για παράδειγμα, αν τα τετραγωνικά είναι περιορισμένα, μπορούμε να εξοικονομήσουμε χώρο τοποθετώντας μια σύγχρονη, κρεμαστή λεκάνη που μοιάζει να “αιωρείται”, ή έναν minimal ένθετο νιπτήρα για μια “αέρινη” αίσθηση. Ακόμα, ένα γυαλισμένο γρανιτοπλακάκι σε καθαρές γραμμές και μεγάλες διαστάσεις μπορεί να μεγαλώσει εντυπωσιακά ένα μικρό μπάνιο.

lek1

Φυσικά, ανεξάρτητα από το μέγεθος του μπάνιου, η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων μπορεί να απογειώσει και την αισθητική του. Τολμήστε να τοποθετήσετε εξάγωνα πλακάκια σε έντονα χρώματα, μια μοντέρνα καμπίνα μπάνιου αντί για τις κλασικές μπανιέρες, έναν ντιζαϊνάτο νιπτήρα πάγκου όπως επιβάλλουν οι σύγχρονες τάσεις ή ακόμα και έναν καθρέπτη με LED φωτισμό και πλήκτρο αφής που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.

AMB_ONI_BLUE_120X120


Για ακόμα πιο ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο μπάνιο, “παίξτε” με τα υλικά και τις υφές. Δημιουργήστε έναν χώρο που αποπνέει πολυτέλεια επιλέγοντας γρανίτες Gres Porcellanato Α’ ποιότητας, δώστε του έναν γήινο χαρακτήρα με πλακάκια σε στιλ ξύλου ή πέτρας, αναδείξτε την κλασική ομορφιά του με επενδύσεις από μάρμαρο ή πλακάκια με το διαχρονικό μοτίβο terrazzo, το αγαπημένο σε όλους μας “μωσαϊκό”!

Αυτά και πολλά άλλα θα τα βρείτε στη RAVENNA No1. Σε μια τεράστια συλλογή υψηλής ποιότητας και ντιζάϊν, με ετοιμοπαράδοτα προϊόντα στις γνωστές, ασυναγώνιστες τιμές, θα βρείτε σίγουρα ό,τι ψάχνετε για να δημιουργήσετε το μπάνιο που ονειρεύεστε. Με δυνατότητα για άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων, σχεδίων και υφών, RAV-ENNA είναι σίγουρο: ότι το μπάνιο σας θα γίνει RAV-ENNA και μοναδικό!

CT1230BI2984_INDIGREEN120X120_INDI_GREEN_SZ4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ