Με τη δύναμη της πέτρας

Άρρηκτα συνδεδεμένα με τη γη και τη φύση, η πέτρα και το τούβλο, σε όλες τις εκδοχές τους, προσδίδουν μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε χώρο του σπιτιού συνδυάζοντας αισθητική αναβάθμιση και λειτουργικότητα

mathios_header
Sponsored Content
Αγαπημένο υλικό της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και ταυτόχρονα πρωταγωνιστικό στοιχείο του μοντέρνου design η πέτρα έχει πολλά και διαφορετικά πρόσωπα γι αυτό και εκπέμπει μια ιδιαίτερη γοητεία σε κάθε εφαρμογή της.
Φυσική, σε γήινες αποχρώσεις, σκούρες ή ανοιχτές, προσδίδει διαχρονική αξία σε ένα σύγχρονο αστικό σαλόνι. Παράλληλα, μας κάνει να νιώθουμε θαλπωρή στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα ή στον κήπο του εξοχικού αφού σε συνδυασμό με ορεινά τοπία ή πλάι στον θαλασσινό ορίζοντα δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
Colonial_Ash_Gray_Bedroom
Στην ίδια φιλοσοφία τα τουβλάκια επένδυσης αντλώντας έμπνευση από τη φύση αλλά και από τη βιομηχανική αρχιτεκτονική προσδίδουν αισθητική υπεροχή, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, λειτουργώντας αρμονικά με κάθε προσωπικό γούστο. Από τους λάτρεις του vintage έως εκείνους που αγαπούν το industrial design ή ακόμα και την pop art η επένδυση με τουβλάκια είναι μια επιλογή που μπορεί να λειτουργήσει ως έμπνευση για ένα δημιουργικό αποτέλεσμα.

Η προσωπική αισθητική του καθενός μας όπως και οι χώροι μας είναι πολύ διαφορετικοί, ακριβώς όπως ο χαρακτήρας μας, γι αυτό αξίζει να επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά απευθυνόμενοι πάντα στους ειδικούς. Τις πιο ξεχωριστές επιλογές της αγοράς μας προσφέρει η εταιρεία που από το 1890 διαθέτει πυρίμαχα υλικά και δομικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Η Μαθιός Πυρίμαχα Α.Ε. εξελίσσει τους τρόπους που επιλέγουμε ό,τι μας ταιριάζει φροντίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τους προσωπικούς αλλά και τους επαγγελματικούς μας χώρους.
Κλείσιμο
Arcadian_view
Cervino_White_Exterior
Αισθητική υπεροχή και εγγυημένη αντοχή
Η Mathios Stone προσφέρει αμέτρητες επιλογές αφού διαθέτει μια γκάμα με περισσότερους από 150 συνδυασμούς υφών, σχεδίων και χρωμάτων. Πέτρες κλασικές και γεωμετρικές, τουβλάκια αποικιακού και βιομηχανικού στιλ, επενδύσεις που συνδυάζουν την απλότητα με την πολυτέλεια και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα με τη λειτουργικότητα. Από το σαλόνι, την κουζίνα και το τζάκι, το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, το παιδικό δωμάτιο και το μπαλκόνι μέχρι κάθε είδους επαγγελματικό χώρο (bar, εστιατόρια, café, σχολεία, ξενοδοχεία κ.ά.), όλα προσαρμόζονται σε κάθε αρχιτεκτονικό ύφος με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Κλασικό, minimal, industrial, boho, premium, cozy ή urban, όποιο κι αν είναι το ζητούμενο η Mathios Stone έχει την ανάλογη λύση. Τα τούβλα και οι πέτρες τοποθετούνται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες και ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες. Είναι ελαφροβαρή, ακόμα και έως 50% ελαφρύτερα από την πέτρα λατομείου, και μπορούν να τοποθετηθούν παντού, από συμβατικούς τοίχους έως γυψοσανίδα και γυάλινες επιφάνειες.
Alverstone-Gray-app-01b

Colonial_Keramos_Bedroom
Προτεραιότητα στο περιβάλλον
Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα της Mathios Stone είναι κομμένα σε διάφορες διαστάσεις. Έτσι είναι έτοιμα για τοποθέτηση, μειώνεται ο χρόνος εργασιών και δεν δημιουργούνται απορρίμματα. Επιπλέον, καλύπτουν τις γωνίες και όλα τα δύσκολα σημεία των επιφανειών τοποθέτησης εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Όλα τα προϊόντα της Mathios Stone σχεδιάζονται και παράγονται τηρώντας όλες τις αυστηρές περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Παράγονται από Φυσικά Υλικά Χωρίς Επιβλαβείς Ουσίες για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον και φέρουν επίσημη πιστοποίηση Α+ ως προς τις ανόργανες πτητικές ουσίες γι αυτό το λόγο μπορούν να τοποθετηθούν άφοβα σε κουζίνες και βρεφικά δωμάτια. Δεν εξορύσσονται από λατομεία άρα δεν αποτελούν μέρος του φυσικού πλούτου. Η Mathios Stone προμηθεύεται τα ορυκτά που χρησιμοποιεί από εταιρείες τσιμέντου που δεσμεύονται αυστηρά στην αποτελεσματική διαχείριση και ανάπλαση των λατομείων και λειτουργούν σύμφωνα με τις αρχές της βιωσιμότητας.
Isola-Champagne-app-2400x2400px
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK