AQUARACER 300M 43mm : Ένα ρολόι από ατσάλι με στεφάνη από αλουμίνιο.

AQUARACER 300M 43mm : Ένα ρολόι από ατσάλι με στεφάνη από αλουμίνιο.

Aquaracer. Το απόλυτο σπορ ρολόι που εμπνέεται από την έλξη του βυθού της θάλασσας. 

AQUARACER 300M 43mm : Ένα ρολόι από ατσάλι με στεφάνη από αλουμίνιο.
Ο πάντα πρωτοπόρος EdouardHeuer κατέθεσε το 1892 την πρώτη πατέντα στην ιστορία της ωρολογοποιίας για μια κάσα που δεν θα μπορούσε να την διαπεράσει το νερό. Έκανε άμεσα επιτυχία. Από τότε, το Aquaracer(με ολόκληρη συλλογή να ξεκινά από το 2003) συνέχισε να εξελίσσεται και να μετατρέπεται σε ένα ρολόι, ιδανικό για κάθε είδους ακραίες συνθήκες, όχι μόνο για τις καταδύσεις ή για άλλες δραστηριότητες στη θάλασσα δηλαδή.

Γερό και ανθεκτικό σε βάθος 300 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, το ρολόι αυτό, με μια στεφάνη που περιστρέφεται προς τη μία μόνο μεριά, με τις δώδεκα πλευρές της, τη βιδωτή κορώνα του, τις μεγάλες ενδείξεις που φωσφορίζουν για βελτιωμένη ορατότητα στις καταδύσεις και τη βιδωτή πλάτη της κάσας με το εγχαραγμένο κράνος του δύτη, είναι άμεσα αναγνωρίσιμο.

Κλείσιμο
Σε  αυτή την έκδοση, το Aquaracer διατηρεί τα βασικά του χαρακτηριστικά, αλλά γίνεται ακόμη πιο προσιτό με μια στεφάνη από αλουμίνιο, που αντικαθιστά την κεραμική, και ένα quartz μηχανισμό για να ικανοποιήσει τη μεγάλη ζήτηση. Η υψηλή ποιότητα στο φινίρισμα τουAquaracer και οι λειτουργίες του, το κάνουν για μία ακόμη χρονιά μια από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς στην τιμή του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης