Ο καθαρισμός του σπιτιού στα καλύτερά του
20000209652

Ο καθαρισμός του σπιτιού στα καλύτερά του

Η βασική δουλειά μιας ηλεκτρικής σκούπας είναι να παγιδεύει τη σκόνη, να αφήνει το σπίτι καθαρό και να εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον. Όταν όμως αυτή είναι τόσο τεχνολογικά προηγμένη και designάτη όσο η DuoFlex της Miele, τότε αναβαθμίζει το χώρο και γίνεται μέρος της διακόσμησης του σπιτιού.

Sponsored content

Το όνομα «Miele» είναι από εκείνες τις ελάχιστες περιπτώσεις όπου οι (πολλές) συστάσεις είναι περιττές. Ελάχιστα brands στην ιστορία του τεχνολογικού πολιτισμού συνδέονται τόσο με την ποιότητα, την αξιοπιστία, τη διάρκεια στο χρόνο, την καινοτομία και την υπεροχή. Πλυντήρια, στεγνωτήρια, φούρνοι, εστίες, απορροφητήρες, ψυγεία, καφετιέρες, σκούπες… η Γερμανική εταιρεία υπογράφει συσκευές που έχουν έρθει για να ριζώσουν στο σπίτι μας και να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. 

Έτσι και η ολοκαίνουρια ασύρματη σκούπα DuoFlex ΗΧ1, που είναι τόσο ισχυρή όσο  μια συμβατική ηλεκτρική σκούπα Miele, αλλά και τόσο κομψή όσο ένα μοντέρνο διακοσμητικό design αντικείμενο. Μια οικιακή συσκευή που καθαρίζει τέλεια και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σπίτι, ενώ ταυτόχρονα είναι κι ένα lifestyle προϊόν που ανανεώνει κάθε χώρο.

Στην καρδιά της βρίσκεται ένα προηγμένο ψηφιακό μοτέρ υψηλής απόδοσης και μια μπαταρία Li-Ion που της εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο λειτουργίας και αυτονομία έως 55 λεπτά, καθιστώντας τη ιδανική για σπίτια μέχρι 60 τ.μ. Χωρίς καλώδια, χωρίς σακούλα, ελαφριά, είναι βολική και γρήγορη στη χρήση, ενώ με μια απλή κίνηση μετατρέπεται από σκούπα στικ σε σκουπάκι. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα το λατρέψετε, καθώς με μία και μόνο κίνηση, ο πατενταρισμένος μηχανισμός SpeedLock της Miele, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη σκούπα στις εκάστοτε ανάγκες σας. Πέρα, όμως, από τη λειτουργικότητα και την ευελιξία της, η DuoFlex ΗΧ1 είναι η απόλυτη ασπίδα προστασίας ενάντια στη σκόνη και στους επικίνδυνους μικροοργανισμούς (αλλεργιογόνα ακάρεα κ.ά.) που αυτή περιέχει, αδιόρατους τις περισσότερες φορές στα γυμνά μάτια. Το φίλτρο Hygiene δύο επιπέδων που διαθέτει συγκρατεί το 99,99% της λεπτής σκόνης και την απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμη και αν αυτή κρύβεται κάτω από τα έπιπλα, στα χαλιά, στις γωνίες και σε δυσπρόσιτες περιοχές του αυτοκινήτου σας. Διαθέτει έξυπνο ηλεκτρικό πέλμα που σε συνεργασία με το ψηφιακό μοτέρ προσαρμόζουν αυτόματα την ισχύ για βέλτιστο καθάρισμα, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η ταχύτητα της κυλινδρικής βούρτσας ρυθμίζεται αυτόματα χάρη στην αναγνώριση του τύπου δαπέδου.

Υπάρχει μια Duoflex για κάθε ανάγκη καθαρισμού. Για την ακρίβεια υπάρχουν 7. Για παράδειγμα το μοντέλο Cat & Dog είναι ιδανικό για όσους έχουν κατοικίδια καθώς διαθέτει και ηλεκτρικό compact πέλμα για τον καθαρισμό των τριχών ζώων από τα έπιπλα. Ενώ με το μοντέλο CarCare μπορείτε να καθαρίσετε όλες τις δύσκολες επιφάνειες, ακόμη και τις γωνίες του αυτοκινήτου σας. Ενώ αν αναζητάτε μια ολοκληρωμένη επιλογή που να συνδυάζει και να καλύπτει όλες τις ανάγκες καθαρισμού τόσο για τις τρίχες των κατοικίδιων αλλά και για το αυτοκίνητο σας, η Duoflex TotalCare, τα έχει όλα! Και αφού καθαρίσετε, χάρη στη λειτουργία EasyClean μπορείτε να αδειάσετε το δοχείο με ένα κλικ απευθείας στον κάδο απορριμμάτων.

Καθώς, όμως, ζούμε στον 21ο αιώνα επιθυμούμε κάθε εργαλείο της καθημερινότητας να μας φτιάχνει τη διάθεση, να αποπνέει αισθητική και να ταιριάζει στον τρόπο ζωής. Χάρη και στον σύγχρονο σχεδιασμό της, η Duoflex είναι ένα τέτοιο προϊόν, ένα αντικείμενο που χαίρεσαι να συμβιώνεις μαζί του, ένα gadget που ενσωματώνεται άμεσα στο περιβάλλον σας και ομορφαίνει το χώρο.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα χρωμάτων ανάλογα με το μοντέλο, αξίζει να ανακαλύψετε όλη τη σειρά DuoFlex ΗΧ1 σε κάποιο από τα καταστήματα της Miele, συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή online. Ιδιαίτερα φέτος που γιορτάζει 125 χρόνια, παρουσιάζοντας επετειακές συσκευές και νέες καινοτομίες που αξίζουν να βρίσκονται σπίτι σας. Όπως η ασύρματη σκούπα DuoFlex ΗΧ1…  

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ