Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Aναπτύσσεται δυναμικά και δείχνει τον δρόμο της «πράσινης ανάπτυξης» στην Ελλάδα
depa22-4

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Aναπτύσσεται δυναμικά και δείχνει τον δρόμο της «πράσινης ανάπτυξης» στην Ελλάδα

Η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του  Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αντικατοπτρίζει τις δεσμεύσεις της για τη δημιουργία θετικών επιδράσεων στο περιβάλλον, στην κοινωνία και στην εταιρική διακυβέρνηση.


Sponsored Content

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, πρωτοπόρος στον ενεργειακό τομέα, διαθέτει μια πλούσια ιστορία 167 ετών, η οποία σηματοδοτείται από μεγάλες επενδύσεις, στρατηγικές συνεργασίες και χρήση τεχνολογιών αιχμής. Καλύπτει όλες τις ενεργειακές ανάγκες των 600.000 καταναλωτών, προσφέροντας μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επιχειρήσεις.
Η εταιρεία στη σύγχρονη πλέον μορφή της, και με την στήριξη του μετόχου της, ΔΕΠΑ Εμπορίας, επενδύει και αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες, αναβαθμίζοντας διαρκώς την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών της. Εκτός από σύγχρονος και αξιόπιστος πάροχος, είναι και ένας προσωπικός σύμβουλος ενέργειας, που σχεδιάζει εξατομικευμένα το κατάλληλο προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας ή/και φυσικού αερίου, επιτυγχάνοντας οικονομία και ασφάλεια. Ο ιστορικότερος πάροχος στη χώρα, επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό, αναπτύσσει πρωτοβουλίες που δείχνουν τον δρόμο της πράσινης μετάβασης, και ακούει τις ανάγκες της κοινωνίας. Σε μια εποχή μεγάλων απαιτήσεων, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, έχει καταφέρει να αναπτύσσεται δυναμικά, με θετικό πρόσημο στην κερδοφορία του και νέα συμβόλαια σε όλη την Ελλάδα.

Με ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα την αδιαμφισβήτητη εμπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο της ενέργειας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας σε οικιακούς, βιοµηχανικούς και επαγγελµατικούς καταναλωτές, οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετηθούν σε 800 σημεία σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου καταστημάτων της Vodafone.


Προτεραιότητα η «πράσινη» ενέργεια
Η έννοια της βιωσιμότητας, το βασικότερο εργαλείο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την επίτευξη της ενεργειακής μετάβασης, είναι ενσωματωμένη στην επιχειρηματική στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας. Οι επενδύσεις της σε πρωτοποριακές υπηρεσίες και υποδομές που ηγούνται της «πράσινης ανάπτυξης» στην Ελλάδα, προάγουν τη βιωσιμότητα και οδηγούν την αγορά ενέργειας στη νέα εποχή. Η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για τα πεπραγμένα του έτους 2022, αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία, καθώς οι επιδόσεις της σε δείκτες περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης (ESG), αποδεικνύουν την προσήλωσή της στη διαφάνεια, στην επιχειρηματική ηθική και στην ακεραιότητα. Στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας τα νέα προϊόντα και οι υπηρεσίες ευθυγραμμίζονται με τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα έως το 2050, με την προστασία του φυσικού πλούτου και την «πράσινη» ενέργεια να αποτελούν προτεραιότητα.


Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων
Καθώς η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον των μετακινήσεων αλλά και βασικός πυλώνας της πράσινης μετάβασης, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας επενδύει σταθερά στην παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών και στη δημιουργία υποδομών που διευκολύνουν την πράσινη ανάπτυξη στην Ελλάδα. Η δημιουργία του μεγαλύτερου σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της πράσινης μετάβασης. Η πρώτη φάση του έργου ξεκίνησε με τη λειτουργία 25 θέσεων στον ισόγειο χώρο στάθμευσης του ΚΠΙΣΝ – συμπεριλαμβανομένων δύο θέσεων στη ζώνη ΑμεΑ-, ενώ εντός του 2024 το έργο θα ολοκληρωθεί με συνολικά 50 σημεία φόρτισης, όλα με ισχύ έως 22kW (AC). Ο υπερσύγχρονος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων λειτουργεί σε 24ωρη βάση και παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ για έναν χρόνο.



Νέα εμπειρία εξυπηρέτησης
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει ενταχθεί στον συνολικό σχεδιασμό και τη λειτουργία για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Μέσα από συνεχείς και στοχευμένες επενδύσεις σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες και συστήματα, έχει σημειώσει αυξημένη παραγωγικότητα και υψηλότερη ικανοποίηση κι εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών.
Οι καταναλωτές θέλουν να εξυπηρετούνται με απλό κι εύκολο τρόπο, αποφεύγοντας αναμονή σε ουρές και χρονοβόρες μεταβάσεις σε φυσικά καταστήματα ή σημεία εξυπηρέτησης. Έτσι λοιπόν, η εταιρεία (παράλληλα με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Πολιτεία στην κατεύθυνση αυτή) διαμορφώνει πλατφόρμες που διευκολύνουν, εξυπηρετούν και προστατεύουν τον καταναλωτή. Ξεκινώντας από αυτή τη βάση, το Φυσικό Αέριο προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν εκείνοι πώς θα εξυπηρετηθούν, με φυσικό ή ψηφιακό τρόπο:

Η Σύναψη συμβολαίων μπορεί να γίνει είτε ψηφιακά, μέσω ηλεκτρονικής υπογραφής αίτησης με την αποστολή ενός συνδέσμου, είτε με τις παραδοσιακές μεθόδους σύναψης νέας σύμβασης μέσω email ή courier.
Μέσω ειδικής Πλατφόρμας αυτοματοποιημένης εξυπηρέτησης πελατών για 11 υπηρεσίες υπάρχει διαρκής ενημέρωση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η εξυπηρέτηση είναι αυτοματοποιημένη και γίνεται άμεσα και χωρίς αναμονή. Υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας με συνεργάτες της εταιρείας σε ημέρα και ώρα που επιθυμεί ο πελάτης.
Η υπηρεσία τιμολόγησης και εξόφλησης λογαριασμών ηλεκτρονικά αξιοποιείται ήδη από το 90% των πελατών.
Επιπλέον, μέσω μίας σύγχρονης και μοντέρνας στο σχεδιασμό εφαρμογής, της Mobile App – myFysikoaerio, η εταιρεία παρέχει πρόσβαση στους πελάτες σε πληροφορίες και υπηρεσίες με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη του κινητού τους.
Η εταιρεία, μέσω των υπηρεσιών αυτών, βελτιώνει την εμπειρία των πελατών της και απλοποιεί τις διαδικασίες που προγενέστερα απαιτούσαν φυσική παρουσία και μετακινήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ