Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα

Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα

Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι στη φύση της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. Οι αξίες αυτές ενισχύουν την αφοσίωσή της και στον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας. 

vikos_ar
Η καρδιά στη συσκευασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Βίκος αποδεικνύει πως η στήριξη της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων στην αιμοδοσία είναι πηγαία ανάγκη για την υποστήριξη του ανθρωπιστικού ιδεώδους.

Εδώ και χρόνια, με αίσθημα ισχυρής κοινωνικής ευθύνης, υλοποιεί διάφορες δράσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα δύο φορές το χρόνο διοργανώνει αιμοδοσίες στις εγκαταστάσεις της, σε Ιωάννινα και Αθήνα.

Για τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης, μια πράξη προσφοράς. Διότι το αίμα δεν παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Παρά μόνο προσφέρεται. Έτσι, βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους ανθρώπους που χρειάζονται μερικές σταγόνες ελπίδας, μερικές σταγόνες ζωής, αλλά και δίπλα σε όλους τους φορείς που διοργανώνουν εθελοντικές δράσεις αιμοδοσίας.

Συστηματικά και έμπρακτα! Έτσι, μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή. Έτσι, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Έτσι, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ενισχύει τον εθελοντισμό και την αιμοδοσία. Στόχος της είναι να κατανοήσουν όλοι οι πολίτες την σπουδαιότητα αλλά και την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας, γιατί τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. «όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα». Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη του έργου της, η απόδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας της. Συνεχίζουμε μαζί!

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.
Κλείσιμο
Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 20,00%. Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα. Επιπλέον, το 2014, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα αναψυκτικά στην Ελληνική αγορά από Φυσικό Μεταλλικό Νερό (Βίκος Cola, Βίκος Cola Στέβια, Βίκος Λεμονάδα, Βίκος Πορτοκαλάδα κ.α.).

Σε ιδιόκτητες εκτάσεις, 223 στρεμμάτων, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 65.800m2, όπου η εταιρεία απασχολεί άμεσα 300 εργαζόμενους, αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 30 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων οι 13 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ