Η Aegeo Spas πολυβραβευμένη και στα Aesthetics and Spa Awards 2020.

«Η επιβράβευση της καινοτομίας είναι σταθερή πρακτική μιας κοινωνίας η οποία θέλει να προοδεύει» 

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, στο Gazarte, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Aesthetic & Spa Awards 2020 που διοργανώθηκε από την Boussias Communications. Για 1η χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές προόδους της ομορφιάς, της ευεξίας και του wellness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς και Ευεξίας, Wellness Influencers, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς και ευεξίας.

Συνολικά, διακρίθηκαν 39 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες της κατηγορίες των βραβείων.

Η εταιρεία Aegeo Spas, κορυφαία εταιρεία διαχείρισης spa εντός 4* και 5* ξενοδοχείων, βραβεύθηκε με 4 διακρίσεις στους τομείς Best Spa Chain, Best Rest of Greece Thalassotherapy Center για το Aeon Candia Maris by Aegeo Spas, Best Hotel Spa-City Spa για το Aegeo Royal Spa at Electra Metropolis Hotel Athens και Best Spa Manager.

Οι διακρίσεις αυτές ήρθαν να προστεθούν στο portfolio βραβείων της εταιρείας που κατέχει ήδη παγκόσμια αριστεία στα World Luxury Spa Awards, τη διεθνούς αναγνώρισης διοργάνωση για wellness και luxury spas.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μαρία Νικόλτσιου και τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και oι Λήδα Γώγου, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Νόνη Δούνια, Βουλευτής Α΄Πειραιώς, Κωνσταντίνος Ιακώβου, Πρόεδρος Ο.Ε.Ε.Θ, Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος, Νίκος Κογιουμτζής, Μέλος του ΔΣ του ΕΣΕΕ, Ευσταθία Παπαγεωργίου, Αντιπρύτανης του Πα.Δ.Α και Ιωάννη Χατζηθεοδωσίου, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Χορηγοί στη τελετή απονομής των Aesthetic & Spa Awards ήταν οι εταιρείες QS Professional και Nouveau Contour. Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Acos, Chrysallis Proderma και Goumas Beautymed.

Λίγα λόγια για την Aegeo Spas
H Aegeo Spas είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία κέντρων ευεξίας (Spa Centres) εντός ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε το 2007 και σήμερα διαχειρίζεται πάνω από 250 υποκαταστήματα σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων, στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.
Απασχολεί περί τα 1400 άτομα προσωπικό, με το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών να απασχολείται σε ειδικότητες φυσικοθεραπείας και αισθητικής.

Στόχος της είναι η υψηλών προδιαγραφών παροχή υπηρεσιών ευεξίας & ομορφιάς με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της συνολικής υγείας & ευεξίας.

Αποστολή και όραμά της είναι να χτίσει γερές βάσεις, ώστε να εδραιωθεί και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στο χώρο της ευεξίας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr