Και το σπίτι θέλει τα χριστουγεννιάτικα δώρα του!

Μετακόμισε σε καινούριο σπίτι; Παντρεύτηκε; Έκανε ανακαίνιση; Όποια κι αν είναι η αιτία, ένα δώρο για το σπίτι είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για τα Χριστούγεννα. Εάν δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, οι επιλογές στα καταστήματα Public είναι άπειρες και θα σε βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση, είτε αυτό που ψάχνεις είναι κάτι διακοσμητικό, κάτι πρακτικό, ή μια ηλεκτρική/ηλεκτρονική συσκευή. Εμείς ψάξαμε μέσα στις εκατομμύρια προτάσεις του Public και σου προτείνουμε…

Καφεδάκι κανείς;
Ένα καινούριο σπίτι είναι αφορμή να αλλάξουν κάποιες συσκευές κουζίνας και μια καινούρια καφετιέρα είναι πάντα καλοδεχούμενη.
Η καφετιέρα Espresso Dolce Gusto Mini Me ταιριάζει ακόμα και στην πιο μικρή κουζίνα (ιδανική για εργένικα ή φοιτητικά σπίτια). Δέχεται κάψουλες και με την αυτόματη ή χειροκίνητη λειτουργία σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις εύκολα και γρήγορα ζεστά και κρύα ροφήματα.
Για όσους απολαμβάνουν ελληνικό καφεδάκι η συσκευή Beko ΒΚΚ2300 είναι ένα δώρο που θα λατρέψουν. Με το πάτημα ενός κουμπιού η συσκευή επιτυγχάνει άριστη ανάμειξη και καϊμάκι χωρίς να χρειάζεται ανακάτεμα.



Υγιεινά και νόστιμα
Εάν τα αγαπημένα σου πρόσωπα διαθέτουν ήδη καφετιέρα, μπορεί να μην διαθέτουν αποχυμωτή. Δώσε τους λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσουν γεύση και βιταμίνες με τη συσκευή FA-5214 First Autria. Έχει ισχύ 200 W και δύο δοχεία χυμού και πολτού 1lt αντίστοιχα, ενώ ταυτόχρονα συμπιέζει και στύβει αργά φρούτα και λαχανικά χωρίς να χάνονται οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά όπως συμβαίνει με τους συμβατικούς αποχυμωτές. Εάν αντί για χυμό προτιμάς τα smoothies, η συσκευή Severin Smoothies είναι ένα πρωτότυπο και χρήσιμο δώρο. Έχει ισχύ 300W και διαθέτει δύο δοχεία χωρητικότητας 600m. Είναι μια μικρή συσκευή, αθόρυβη, ιδανική για το σπίτι, το γραφείο και τα ταξίδια.





Φτιάξε ατμόσφαιρα
Περνάμε σε κάτι πιο… smart και συγκεκριμένα το έξυπνο σύστημα φωτισμού Xiaomi Mi Bedside. Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο φωτιστικό, ιδανικό για όλους τους χώρους του σπιτιού που συνδέεται στο Wi-Fi και μέσω του σχετικού app σου δίνει τη δυνατότητα να την ελέγχεις από το κινητό. Με τη συγκεκριμένη λάμπα ο φωτισμός γίνεται διασκέδαση αφού μπορείς να τον διαμορφώνεις ασύρματα επιλέγοντας ό,τι χρωματισμό και φωτεινότητα θέλεις. Επίσης, μέσω του app, μπορείς να τη ρυθμίσεις να σε ξυπνάει το πρωί αυτόματα, αντί για ξυπνητήρι!



Τι καιρό θα κάνει;
Ένα άκρως πρωτότυπο δώρο για το σπίτι είναι ένας μετεωρολογικός σταθμός. Σε αντίθεση με τις προβλέψεις που λαμβάνεις από το κινητό σου, μια τέτοια συσκευή προβλέπει με μεγαλύτερη ακρίβεια τον καιρό στο σημείο που βρίσκεται. Ο μετεωρολογικός σταθμός Life WES 401 προβάλει τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου, με τον ειδικό εξωτερικό αισθητήρα, αλλά και τις μετρήσεις της βαρομετρικής πίεσης, ταχύτητας και διεύθυνσης ανέμου και της αίσθησης του κρύου. Συνδέεται μέσω Wi-Fi στο router και μέσω της δωρεάν εφαρμογής σου επιτρέπει να λαμβάνεις προβλέψεις για τις επόμενες τέσσερις ημέρες απευθείας στο κινητό σου.


Για να γίνει το σιδέρωμα παιχνιδάκι
Το σύστημα σιδερώματος Stirella VVX 1847 της DELONGHI θα σε βοηθήσει να σιδερώσεις τα ρούχα αποτελεσματικά, γρήγορα και εύκολα. Με ισχύ που φτάνει τα 2200 Watt το σιδέρωμα μπορεί να ξεκινήσει σε 2 μόλις λεπτά, από τη στιγμή που θα το ενεργοποιήσεις. Χάρη στην πίεση ατμού των 6 bar αλλά και τη βολή ατμού στα 120 gr/min, θα σιδερώσεις με ιδιαίτερη ευκολία ακόμη και τα πιο σκληρά υφάσματα ενώ η Dual Inox πλάκα προστατεύει όλα τα ευαίσθητα ρούχα αλλά και μεταφέρει τη θερμότητα πιο αποτελεσματικά. Για εργένηδες και όχι μόνο!



Για να γίνεις ο άρχοντας του barbeque κατ’οίκον
Η Ηλεκτρική γκριλιέρα Primo ΑΒ661, με ισχύ 1200W, σου δίνει την δυνατότητα για νόστιμο υγιεινό ψήσιμο καθώς είναι ιδανική για τοστ, μπριζόλες, ψάρια και λαχανικά. Η συσκεύη διαθέτει επιφάνεια γκριλ με βαθιές αυλακώσεις για ομοιόμορφο ψήσιμο και βέλτιστη απόρριψη λίπους ενώ σου δίνει την δυνατότητα για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα, καθώς ο ειδικός δίσκος στράγγισης λίπους , είναι εύκολα αποσπώμενος.



Για όσους αγαπούν το κρασί
Ένα πρωτότυπο και μοναδικό δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα το οποίο περιλαμβάνει βάση στήριξης για 2 μπουκάλια κρασιού και 6 γυάλινα ποτήρια. Για τους λάτρεις του κρασιού και όχι μόνο. Θα δώσει κομψότητα και στυλ στον χώρο ενώ η μεταλλική του κατασκευή προσφέρει ανθεκτικότητα και ασφαλή στήριξη σε ό,τι μπουκάλια και αν προτιμήσετε να δείξετε στους καλεσμένους σας.

Εάν φέτος τις γιορτές ψάχνεις κάτι πιο… σπιτικό, ένας είναι ο προορισμός: Τα καταστήματα Public.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr